Penger

Fikk Wanderlust? Disse 4 jobbene i reisebransjen er åpne akkurat nå

Fikk Wanderlust? Disse 4 jobbene i reisebransjen er åpne akkurat nå

For noen måneder siden skrev vi om en fantastisk drømmejobb som inkluderte å reise verden, bo i dyre graver og gjøre vennene dine sjalu med å legge ut om det på sosiale medier - alt mens de tjener $ 10 000 i måneden.

Dessverre, ThirdHome, selskapet som sponset denne fantastiske konserten, kunne bare velge en person for jobben, og den personen har allerede blitt valgt.

Sorelle Amore er nå ThirdHome's heldige reiseambassadør, Travel and Leisure rapportert. Hennes jobb inkluderer å henge ut i destinasjoner, inkludert Skottland, London, Den dominikanske republikk, Costa Rica og mer.

Føler du sjalu?

Vel, ikke bare bruke alle din tid går gjennom hennes Instagram-konto eller ThirdHome. Det kan være en flott reisejobb der ute som er perfekt for deg!

Vi innrømmer at det vil være litt mindre grand enn det ThirdHome tilbyr Amore, men sjekk ut disse mulighetene som vil komme deg til nye destinasjoner - eller i det minste vil du jobbe i reisen.

Og hvis reiser ikke er et must-ha for deg, men du leter etter en ny jobb, sjekk ut The Penny Hoarder Jobs-siden på Facebook for andre morsomme og interessante åpne stillinger.

For de som liker å fly

Gjør deg klar for jet setter livet. Spirit Airlines ansetter flyselskaper fra Dallas, Las Vegas og Detroit.

De leter etter folk som har minst to års kundeservice, gjestfrihet eller salgserfaring. Du må også være en god kommunikator, kunne løfte opp til 50 kg og må være minst fem meter høyt (ja det er en ting).

Som en flyselskap vil Spirit forvente at du har et gyldig pass og eventuelle reisedokumenter, og du må fullføre et fire-ukers kurs i Fort Lauderdale, Florida.

Forventet lønn var ikke inkludert i stillingsfortegnelsen, men selvrapporterte lønn på Glassdoor vis åndsflyvninger gjør gjennomsnittlig $ 22,36 i timen. Selskapet tilbyr også fordeler som medisinsk og dental forsikring, 401 (k) tilbud og mer.

Hvis du vil lære litt mer om hva som kreves for å jobbe på himmelen, sparer denne flyselskapet i United Airlines alle detaljene om jobbopplevelsen i dette innlegget.

Hvis du vil søke om en flygeledergig med Spirit, klikk her hvis du er basert i Dallas, her hvis du er basert i Las Vegas eller her hvis du er basert i Detroit.

For de som liker å krysse

Tenk deg å ta en drink mens du er midt i havet. Lyd avslappende?

Vel, denne jobben vil få deg til å servere drinker til en rekke kunder, men forhåpentligvis vil det være god tid til moro og avslapning i løpet av timer.

Norwegian Cruise Line er på utkikk etter en vinforvalter for å servere drinker til kunder ombord på skipene.

Du vil være ansvarlig for å gi optimal drikkevare til gjestene, så den ideelle arbeidskandidaten vil ha omfattende kunnskap om de forskjellige viner som serveres, og kunne lage forslag til hvordan du bestiller vin med måltider.

For å score denne konserten, du må ha minst to års bartending erfaring på et cruiseskip eller stor hotellbaren, inkludert noen tilsynsopplevelse. Du må ha gode kundeserviceferdigheter, kunne jobbe syv dager i uken og ha det bra med å bo i nært hold med andre besetningsmedlemmer.

I stillingen ble ikke tilbudt lønn, men selvrapporterte lønn på Indeed viser norske Cruise Line bartendere gjennomsnittlig rundt $ 40.066 per år.

Det er også den kule fordelen med cruising til kystnære steder.

Se her for mer informasjon og å søke.

For studenter som trenger en vårplass

Klar for en internship som vil få karrieren din fra bakken, bokstavelig talt?

Vel, Southwest Airlines er på utkikk etter en inflight operasjon ombord erfaring og support intern for våren 2018. Denne internship er basert på flyselskapets hovedkvarter i Dallas, Texas.

Du vil yte prosjektstyringsstøtte til mannskapet inne i hytta, blant annet å hjelpe deg med "innbydende produkttilbud, gjestfrihetstiltak, mobilitet, flåteutforming, internasjonal innsats og fremtidige leveringsstrategier," ifølge praktikoppføringen.

Kompensasjon er ikke bare høyskolekreditt. Du vil tjene $ 15 i timen, arbeider minst 40 timer i uken, pluss at du vil nyte flyrettighetene.

Southwest leter etter heltid studenter studerer virksomhet som er minst i deres junior år. Du må ha en 2,75 GPA eller høyere.

Så få din CV, transkripsjon og anbefalingsbrev hendig. Du vil også bli bedt om å skrive et essay på emnet: "Hvorfor Southwest Airlines."

Sjekk her for å søke om internship.

For Travel Lovers som ønsker å jobbe hjemmefra

Slags ironisk, men ikke alle reiserelaterte stillinger krever faktisk arbeidere å reise.

Sykes Enterprises er ansatt hjemmefra bedriftsreisende. Du vil hjelpe bedriftskunder til å ordne og bestille alle typer reiser.

For denne heltidsrollen må du ha minst ett års reisebyråerfaring (eller to års erfaring som jobber for et flyselskap) og vet hvordan du skal jobbe med Saber Red GDS-programvare.

En høyskole grad er ikke nødvendig, men du trenger god kommunikasjon, kundeservice og geografi ferdigheter.

Hvis ansatt, Hjemmekontoret ditt må inneholde en Windows-basert PC, høyhastighetsinternett, en analog telefonlinje og to hodetelefoner - En USB-en for online trening og et telefonhodesett for en gang du kommer inn i det virkelige arbeidet.

Når du snakker om trening, vil de ansatte gå gjennom 20 dager med betalt trening som gjør $ 10,50 en time. Etter trening betaler du hopp til $ 14 i timen.

I tillegg inkluderer denne jobben medisinske, tann- og synskostnader, 401 (k) bidrag, studiegodtgjørelse og mer.

Og hvis du bestemmer deg for å reise alene på dagene dine, lån noen tips fra denne budsjettbevisste, reiselivende familien.

Se her for å søke om reisebyrå jobben med Sykes.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder. Hun liker å reise, men har aldri funnet seg selv feid opp med å være i stand til å ha en reisejobb. Hun er mer interessert i å utforske sitt nye samfunn og legge ned røtter.

Skrive Inn Din Kommentar