Liv

5 enkle kjøkkenoppgraderinger som ser langt dyrere ut enn de egentlig er

5 enkle kjøkkenoppgraderinger som ser langt dyrere ut enn de egentlig er

Mellom ukentlig måltid prep og lage minst to fulle måltider hver dag, føler jeg noen ganger at jeg aldri forlater kjøkkenet mitt.

Ikke misforstå: Jeg elsker å lage mat, så jeg liker å være på kjøkkenet. Det er selve rommet jeg er ikke så gal om.

Huset mitt ble bygget på 1950-tallet, slik at kjøkkenet er ... vel, la oss bare si at det kunne bruke en oppdatering.

Min mann og jeg kjøpte nylig et nydelig nytt kjøleskap (vi hoppet over beskyttelsesplanen), men med mindre en stor del av penger faller ut av himmelen og i fanget mitt, sitter jeg fast på kjøkkenet jeg har i overskuelig fremtid.

Så, som en hvilken som helst god Penny Hoarder, stakk jeg rundt på internett for å finne noen enkle, rimelige kjøkkenoppgraderinger. Jeg kunne gjøre det som ikke koster en konges løsepris.

Disse fem prosjektene er mine favoritter. Som en bonus er de enkle å angre seg hvis du bor i et utleiehjem.

1. Beautify Your Backsplash

Vegggen mellom benkeplaten og overheadskapene er en av de viktigste visuelle elementene i et kjøkken.

Vi tilbringer mye tid på kjøkkenbordet og legger til mat, slik at området er direkte i vår synsfelt. Siden vi ser det så mye, kan det også se bra ut, ikke sant?

Problemet er, et enkelt lag med maling er kjedelig, men backsplashes kan være dyrt.

Svaret er noe du sannsynligvis bruker hver dag.

Plater!

Danielle over på 2 Little Superheroes kom opp med ideen om å bruke plastplater for å skape en backsplash-effekt for bare noen få dollar.

Du kan plukke opp et sett eller to robuste melaminplater på nettet for rundt $ 15 til $ 25, men du vet allerede at det er et enda bedre alternativ: Slå opp en varebutikk eller gårdsalg, og søk etter billige plater hvor du finner piknikartikler.

Når du er klar til å dekorere ryggen din, lage et hengepunkt på hver tallerken ved å peke på fanen av en brus, og lim det på baksiden av platen.

Pek små negler inn i veggen og heng platene for å lage en DIY backsplash som er like unik som du er.

Leietaker restaurering: Når du tar ned platene, fyll de små hullene igjen av neglene med tannkrem eller en såpe.

2. kle opp skapene dine

Bortsett fra å være datert, liker jeg kjøkkenet mitt fint. Skapene og skapene er imidlertid en annen historie.

De er cheesy, brune faux tre-korn monstrosities som dateres tilbake til da huset ble bygget. Jeg haaaaaate dem.

Hvis skapene dine er så stygge som mine, bør du vurdere å dekke dem i kontaktpapir.

Selvklebende kontaktpapir kommer i stort sett alle stiler og mønster du kan tenke på - selv tavle.

Hvis det virker som for mye arbeid, gå radikalt. Ta av skapdørene helt og bruk disse fire åpne hyllene for å holde alt ryddig og klargjort.

Leietaker restaurering: For å være sikker på at kontaktpapiret ikke etterlater noen gjenværende skade når du fjerner det, test det på et ufattelig område først.

Når du fjerner kjøkkenskapsdører, nummer dem (og tilhørende skap) ved hjelp av et lite stykke maskebånd slik at du vet hvor du skal henge hverandre.

3. Oppgrader maskinvaren din

Mine kjøkkenskap dørhåndtakene og skuffens trekk kan ha så bra på en gang. (Oh, hvem er jeg med å tulle? De har alltid vært stygg.)

Fjerne og erstatte dem med oppdatert moderne maskinvare gjorde en verden av forskjell.

Leietaker restaurering: Samle all den gamle maskinvaren og skruene i en plastpose og lagre posen i en kjøkkenskuff, slik at de er praktiske når det er på tide å erstatte dem.

4. Ta kontroll over dine benkeplater

Tøm og declutter din benkeplater for en umiddelbar kosmetisk løft. Stash de små apparatene du sjelden bruker i skap og corral kjøkkenredskaper i den vakre vase du plukket opp på et garasjesalg.

Sjekk ut disse andre geni måtene å få takterrassen under kontroll:

  • Ditch den gigantiske knivblokken til fordel for en magnetisk knivholder
  • Bygg noen flotte DIY oppbevaringsbokser for mindre gjenstander og stable ovenpå kjøleskapet
  • Pare ned kjøkkenredskapene dine til disse fem grunnleggende og frigjør skapplass for å lagre apparater du vil beholde hendig

Hvis du er villig til hensynsløst å kvitte deg med kjøkkenutstyr, trenger du ikke heller enn å omorganisere den, selg den på LetGo for å få noen penger.

Leietaker restaurering: Merk små apparater og kjøkkenutstyr som fulgte med utleie for å enkelt sortere dem fra dine egne eiendeler når det er på tide å pakke.

5. Kast i noen tekstiler

Nye tekstiler er en billig og uendelig tilpassbar måte å friske opp kjøkkenet på.

Ganske oppvasker vil bare sette deg tilbake noen få dollar, spesielt hvis du plukker dem opp på en butikk.

Tepper binder sammen et rom og gjør selv de mest uninviting mellomromene koselige. Dessverre kan de være pricy, så ikke splurge på en ny før du har lest hvor enkelt det er å lage et eget teppe ved hjelp av lettvint å vaske materiale.

Ikke overse hva riktig vindu behandling kan gjøre for å spruce opp et mellomrom. Jeg snakker ikke om å pakke opp noen fargekoordinert oppvaskmiddel over kjøkkenvinduet, heller. Avhengig av størrelsen på vinduet ditt, kan et fint sett med gardiner kjøre deg så lite som 10 dollar - mindre hvis du finner noe du liker på butikken.

Leietaker restaurering: Det flotte med å oppgradere kjøkkenet med tepper og håndklær er at du bare kan ta dem med deg når du går ut.

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er så begeistret for sitt nye kjøleskap, hun klemmer nesten hver gang hun kommer hjem.

Skrive Inn Din Kommentar