Penger

Ikke la ditt kroppsspråk ødelegge sjansene dine for å lande den drømjobben

Ikke la ditt kroppsspråk ødelegge sjansene dine for å lande den drømjobben

Min nabo er en forferdelig løgner.

Huset mitt ligger rett i orkanen Irma, så jeg poppet naboen for å spørre naboen min om hun trengte hjelp med noe.

"Å nei. Jeg har det bra. Vi har det bra. Alt er bra, "forsikret hun meg. Staccato-tappingen av foten hennes og måten hun holdt twirling en hårlås rundt fingeren fortalte meg ellers.

Hun innrømmet endelig at hun er et nervøst vrak (jeg også!) men hennes kroppsspråk ga henne bort lenge før det.

Kropper er morsomme sånn. De kan forråde ordene som kommer ut av munnen vår fordi Noen kroppsspråk er en bevisstløs oppførsel.

Med unntak av profesjonelle pokerspillere, går de fleste av oss ikke med å overvåke kroppsspråket hele tiden. Det er imidlertid en situasjon, der du sannsynligvis burde.

Se kroppsspråket ditt under jobbintervjuer

Ansatte ledere sier kroppsspråk feil er en stor avtale-breaker under jobb intervjuer. Så mange som 30% av kandidatene viser negativt kroppsspråk under jobbintervjuer, ifølge en nylig undersøkelse.

Senior ledere sier at flere ikke-verbale tegn kan fortelle dem mye om personen de er intervjuet med. Kandidater som gjør ting som å krysse armene sine, leker med noe på bordet eller slår seg i stolene, kan torpedo sine sjanser til å lande en jobb.

Den øverste oppførselen som sannsynligvis vil gjøre eller ødelegge intervjuet ditt er:

  • Øyekontakt
  • Ansiktsuttrykk
  • Holdning
  • Håndtrykk
  • fikle
  • Hånd bevegelser

"Å gi omtenksomme svar og stille intelligente spørsmål, legger mye vekt i et jobbintervju, men kroppsspråket ditt kan også snakke volumer," sa Brandi Britton, distrikts president for bemanningsselskapet OfficeTeam. "Kandidatene må gjøre alt de kan for å øke sjansene for å motta et tilbud - og det inkluderer å unngå negativ og distraherende ikke-verbalt atferd."

Ansatte ledere forventer at kandidatene blir nervøse under intervjuer. Det er hvordan du klarer din engstelse som kan gjøre forskjellen mellom å få jobben eller komme forbi.

En måte å ta kanten av er å øve å svare på vanlige intervju spørsmål før avtale. Det er også en god ide å forberede noen spørsmål til intervjueren din for å få et godt inntrykk.

Jo mer avslappet du går inn i intervjuet, desto mindre sannsynlig er du å fidget, blikket rundt eller ha et skremt uttrykk i ansiktet ditt.

Lære å kontrollere ditt ubevisste kroppsspråk har fordeler utenfor jobbintervju-prosessen også. Det kan hjelpe deg å holde deg kult under forhandlinger som å be om en heve eller kjøpe en ny bil.

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hennes favorittuttrykk om kroppsspråk er "hun ser så nervøs ut som en langetatt katt i et rom fullt av gyngestoler."

Skrive Inn Din Kommentar