Penger

Arbeiderforeldre, Vil du leve bra? Kanskje du burde flytte til Tennessee

Arbeiderforeldre, Vil du leve bra? Kanskje du burde flytte til Tennessee

Hvis du har barn, vil du utvilsomt gi dem det beste livet du kan.

Men med stigende kostnader for alt fra bleier til utdanning, kan det være vanskelig å gjøre det - selv når begge foreldrene jobber.

Livskvaliteten din avhenger mye av inntektspotensialet, levestandarden (inkludert barneomsorg og andre nødvendigheter) og kaliber av skoler og samfunn - som alle varierer stort, avhengig av hvor du bor.

Å holde disse faktorene i tankene, hvor er de beste stedene å bo i USA?

NerdWallet analyserte nylig 961 byer med befolkninger mellom 25.000 og 100.000 for å bestemme de beste småbyene for arbeidende foreldre.

Resultatet? Hvis du vil leve et godt liv som en arbeidende foreldre, sør syd. Nærmere bestemt, gå til Tennessee; Frivilligstaten hadde en imponerende tre byer i topp 10.

De beste småbyene for arbeidende foreldre

Brentwood, Franklin og Germantown, Tennessee kom inn på nummer ett, fire og syv, henholdsvis. De har alle gode skoler og gode inntektsøkonomiske forhold.

Andre stater med byer i topp 10 var California (2), Alabama (2), Arkansas, Missouri og Ohio.

Er du ivrig etter å flytte, men vet ikke hva du skal gjøre med karrieren din? Her er noen ideer:

Go Location-Independent

Se om sjefen din vil la deg jobbe eksternt.

Hvis ikke, ikke bekymre deg; Du kan velge mellom et økende antall legitime jobber-hjemme-jobber.

Kutt tilbake til en lønnssjekk

Hvis partneren din har en mobil jobb, kan du stole på sin inntekt mens du ser etter en jobb i din nye by.

Husk at hvis det har en betydelig lavere levestandard enn din nåværende plassering, kan det ikke være så vanskelig som du tror.

Endre Karriere

Hvis du har følt seg stagnerende i din karriere, kan det nå være den perfekte tiden til å bytte den opp. Du kan gå tilbake til skolen, sammenkoble noen sidegigs eller starte din egen virksomhet.

Hvis du og din familie sliter med å ha råd til byens levekostnader, må du ikke ta det som en gitt. Flytte til en annen by eller stat kan gi akkurat det løftet du trenger.

Cruise over til NerdWallet for å lese om de 100 beste byene - med detaljer om alt fra gjennomsnittlig pendlingstid til årlig kostnad for barnepass.

Din sving: Hvor bor du? Er det et bra sted for arbeidende foreldre?

Susan Shain, seniorforfatter for The Penny Hoarder, søker alltid eventyr på et budsjett. Koble med henne på Twitter: @susan_shain.

Skrive Inn Din Kommentar