Penger

6 uvanlige måter å spare penger på (uten dumpere dykking)

6 uvanlige måter å spare penger på (uten dumpere dykking)

Kanskje du allerede bruker kuponger, butikksalg og foreta et budsjett - alle gode måter å spare penger på. Men det finnes andre, mindre vanlige metoder du kan bruke til å redusere kostnadene dine.

Og du trenger ikke å være som fyren på "Extreme Cheapskates" som graver gjennom søpla i filmene for brukt popcorn og drikker beholdere for å få gratis påfyll (yikes!), Eller kvinnen som går dumpster-dykking på kirkegårder til spare penger på kunstige blomster for håndverk prosjekter. De uvanlige måtene å spare penger oppført her er de du kanskje vil prøve.

1. Få permanent sminke

I en nylig undersøkelse om sminke og hvor mye kvinner kjøper, sa mer enn halvparten av respondentene at de bruker mer enn 250 dollar per år. Det legger opp til tusenvis av dollar gjennom årene. En måte å kutte den kostnaden på er å ha permanent sminke.

Prosessen er egentlig som å ha en tatovering gjort. De vanligste delene som er permanent farget er lepper, rundt øynene og øyenbryn. Men kosmetisk tatovering, som denne prosedyren noen ganger kalles, kan også brukes til å skjule arr og omdefinere ansiktsegenskaper. Grunnleggende prosedyrer starter på rundt $ 200, og selv om oppfølging besøk noen ganger er nødvendig, er disse vanligvis inkludert i prisen.

Din nye leppefarge vil aldri smøre eller slites av. Du trenger aldri å kjøpe leppestift igjen, noe som kan bety å tilbakebetale investeringen på mindre enn to år. Selvfølgelig vil du velge fargen din nøye, siden leppene dine vil være så nyanse for resten av livet ditt.

2. Fullfør College raskere

En fersk nyhetsrapport sier at flere og flere studenter bestemmer seg for å fullføre sin grad på tre år i stedet for fire, ved å gå året rundt og ta en tyngre klasselast. Den primære måten de sparer på, er å unngå kostnaden for rom og brett, men de bruker også mindre på årlige universitetsavgifter og mulige undervisningsturer. Noen skoler tilbyr til og med spesielle treårige programmer som kan lagre en student opp til $ 10.000.

Avhengig av universitetet du deltar på, og om du er i stand til å leve hjemme, kan besparelsene dine være mindre. Men en annen økonomisk fordel med denne strategien er det Du kan begynne å tjene penger fra din karriere før. Faktisk betyr det at du får et helt års verdi av tilleggsinntekt i livet ditt (eller du kan pensjonere et år tidligere).

3. Stopp shampooing håret ditt

Ok, dette er ikke så ille som det høres ut, og jeg foreslår ikke at du aldri vasker håret ditt. Men de fleste bruker mer sjampo enn de trenger, og oftere enn de trenger. En kvinne som nå sjampoer bare en gang i uken sier at stylisten foreslo endringen, og merker at "Håret mitt er så mye sunnere nå, mindre tørt og jeg sparer en time om dagen." Jeg er ikke sikker på hvordan noen kan tilbringe en time i vaske og tørking av hår, men jeg forstår at kutte shampoo bruk med ca 80% kan spare mye penger gjennom årene.

En annen måte å spare penger på og tiden er å kutte håret ditt kortere. Med kortere hår, trenger du mindre tid til å vaske det, og du vil bruke mindre sjampo.

4. Bli vegetarianer

Bønner og ris og frukt og grønnsaker er billigere enn kjøtt. Å lage mat med slike stifter kan spare penger. Det er bare hvis du går for de mer ferske matene at et vegetarisk kosthold blir dyrt.

Men det er en annen måte at du sparer penger når du slutter å spise dyr også. En studie om medisinske kostnader som kan tilskrives kjøttkonsum, finnes i milliarder dollar i tilleggsutgifter og konkluderes med: "Helsekostnadene som kan tilskrives kjøttforbruk, er kvantifiserbare og betydelige." Ja, du kan være sunnere hvis du hopper over kjøttet.

Det er en måte å være vegetarianer kunne legge til på utgiftene dine, men det er en kostnad du kan være villig til å betale. Du ser, siden en plantebasert diett utvider livet åtte år i gjennomsnitt, er det åtte år med regninger du må være forberedt på.

5. Få ting gratis

Min kone og jeg pleide å gå til et lite kasino som ga oss $ 5 hver når vi gikk i døren og sette ut en gratis middag på 5:00 hver ettermiddag. Vi kom dit klokken 4:40 og spilte nikkelslotsene til middag ble servert. Vi har aldri hatt en tapt dag ... noensinne.

Det er gratis utendørs "filmer på plenen" på et lokalt kjøpesenter i nærheten av vårt hjem, og mange butikker som deler ut matprøver. Noen gratis seminarer gir lunsj. Hvorfor ikke lage en liste over alle gratis aktiviteter, arrangementer og oppdrag i nærheten av deg, og begynn å dra nytte av dem?

6. Brew din egen øl

Enten du brygger din egen øl, sparer du nok penger, avhenger av hva tiden din er verdt, hvor mye du drikker og hvilken type øl du normalt kjøper. Tidsfaktoren er for det meste om å sette opp og gjøre dette første gang, siden når du har rutinen ned, vil du raskt kaste sammen de neste partiene. Men de andre spørsmålene er viktige hvis dette handler om besparelsene.

En nettbasert sammenligning av hjemmelaget og kjøpt øl anslår at når du har utstyret (som går fra $ 30 til $ 100), bruker du ca $ 4 for hver seks pakke øl du lager. Nå kan dette være en høy kvalitet øl hvis du gjør det riktig, så hvis du normalt drikker øl som koster $ 7,99 per seks-pakke, går det bra.

Hvis du drikker et par seks pakker hver uke, sparer du mer enn $ 200 per år. På den annen side, hvis du vanligvis kjøper øl som koster 3,99 dollar, er det ikke mye grunn til å begynne å brygge din egen.

Din sving: Hvilke uvanlige ting har du gjort for å spare penger? Fortell oss alt om det i kommentarseksjonen nedenfor ...

Skrive Inn Din Kommentar