Penger

Vil du bli betalt for å tilbringe tid på Twitter og Facebook?

Vil du bli betalt for å tilbringe tid på Twitter og Facebook?

Du kjenner de menneskene som sier at sosiale medier er sløsing med tid? De gjør det galt - og mangler ekstra penger.

Verktøy som Twitter og Facebook tilbyr mange måter å tjene penger på, bare ved å være kreative og åpne for nye ideer. Jeg har vunnet fabelaktige premier og tjent ekstra penger bare ved å bruke min sosiale media tid klokt.

Hvis du vil bli veldig gal, prøv å sette dine talenter til å fungere som en sosial media bryllup concierge, live-tweeting og Instagramming bryllup. For de som bare vil få føttene våte, kan du begynne å tjene ekstra penger gjennom sosiale medier.

Få betalt for å tilbringe en time på Twitter

Tweetchats er en morsom måte å samhandle på Twitter mens du nyter en god samtale og tjener noen premier. Bedrifter ønsker å spre ordet om sine merkevarer, og sosiale medier hjelper dem med å bygge online buzz.

For å delta i en tweet chat, logg ganske enkelt inn på Twitter og søk gjennom en av de mange hashtag-samtalene som skjer. Uansett bransjen, finner du tonnevis av samtaler som skjer når som helst. Sjekk ut denne Twitter-chatplanen for en komplett liste over bransjens hashtags, dager og tider.

Tweet-chatter inkluderer ofte pengepremier, gavekort og andre verdifulle ting som klær, programvare eller til og med smykker. Prisen avhenger av bransjen og hva slags tjeneste eller produkt selskapet er fremme.

Bare ved å delta på en Tweet-chat i en time, har jeg vunnet over $ 200 verdt av Amazon-gavekort og flere VISA-gavekort. Chats and giveaways er spesielt populære rundt ferier som Thanksgiving, Christmas og Mother's Day.

Tjene penger ved tweeting

PaidPerTweet er et selskap som tillater brukere å tjene penger på sosiale kontoer ved å koble annonsører med innflytelse på Twitter. Brands nærmer seg selskapet med et nytt produkt- eller kampanjekampanje, og PaidPerTweet når ut til brukere som er interessert i å lage buzz. I utgangspunktet fastsetter du prisen for tweeting ut lenker til nettsteder, kampanjer, pressemeldinger og annet innhold som er rettet mot å hjelpe bedrifter med å få eksponering.

Avhengig av hvor ofte du aksepterer et oppdrag, er himmelen grensen for hva du kan belaste per tweet - og jo oftere deltar du, de bedre betalende oppdragene du får.

En alternativ tjeneste som heter Sponset Tweets, som ikke lenger aksepterer applikasjoner, hjalp meg med å tjene $ 25 for en enkelt tweet om Doves nye skjønnhetskampanje. Det er ganske bra for bare et minutt tid brukt tweeting!

Vinn og videreselg premier fra Twitter Giveaways

Utnyt din Twitter-konto for å vinne freebies og videreselge dem for ekstra penger. Jeg har vunnet alt fra lotion gave sett, jeans, bøker og smykker til sminke og andre små ting.

Start med å søke på #giveaway hashtag og gå inn i konkurranser som høres mest tiltalende. Du finner de mest givende mulighetene rett før en stor ferie. For videresalg har jeg hatt mest suksess ved å bruke eBay og Etsy.

"Like" Facebook Fan Pages for å skrive inn konkurranser

På samme måte som Twitter, er Facebook perfekt for å legge inn gaver og konkurranser. På en gitt dag er det selskaper som er vert for konkurranser og konkurranser for fans av deres sider.

Mesteparten av tiden alt du trenger å gjøre er "Like" et selskaps fan side og fyll ut informasjonen din for å delta i konkurransen. Facebook gjør det enkelt, for det meste kan du bare klikke på "Logg inn med Facebook" og informasjonen din blir automatisk befolket.

Å finne den typen gaver du vil legge inn tar litt innsats, siden konkurranser på Facebook ikke er sterkt annonsert. Et av de beste stedene å starte er med Wildfire Sweepstakes-siden. Denne appen kjører mesteparten av Facebook-gaveene, konkurranser og kuponger, og den gir en komplett liste over giveaways til enhver tid. Raskt skann konkurranse etter kategori, mest populær eller til slutt sluttid.

Et annet flott sted å finne både Twitter og Facebook giraways er forumet Sweet.com. Avhengig av hvilken type premie du leter etter, kan du legge inn for å vinne alt fra kontanter til biler til andre store premier. I tillegg til konkurranser, hold øye med kuponger og andre spesielle rabatter.

Start en blogg dedikert til Giveaways

De fleste merker eller selskaper avsatt en stor del av deres markedsføringsbudsjett for freebies og giveaways. Det er som en matbutikk som gir gratis gratis prøver: Når en kunde prøver produktet, håper merket de kommer tilbake for mer.

Start ditt eget nettsted som bare omhandler gavekort. Shannyn Allan fra Frugal Beautiful lanserte vakre anbefalinger i fjor med et lag med fire andre bloggere. I prosessen lærte hun hvordan de skulle nå ut til merker som ønsket å sende sine gratis gjenstander og betale henne for å gi statister ekstra.

Starte bloggen tar tid og strekker seg ut til store selskaper er ikke lett. Men selv om du starter små, kan du raskt motta gratis klær, husholdningsvarer, bøker, skjønnhetsprodukter og mer for å nyte deg selv eller gi bort dine fantastiske lesere. Hva kan være bedre enn det?

Din sving: Hvordan har du slått sosiale medier inn i en pengemaker? Hvilke måter har du brukt Twitter, Facebook eller andre kontoer for å tjene penger eller vinne premier?

Carrie Smith er en finansforfatter, solopreneur og grunnlegger av bloggen Careful Cents. I mai 2013 avsluttet hun sin småbedrifts regnskapsarbeid på 10 år for å forfølge heltid entreprenørskap og blogging.Du kan koble deg til henne på Twitter @carefulcents.

Skrive Inn Din Kommentar