Penger

Virker som at alle er tjene penger på Amazon. Her er 11 måter du kan også

Virker som at alle er tjene penger på Amazon. Her er 11 måter du kan også

La oss være ekte. Vi vet alle hvordan du bruker penger på Amazon - og til og med hvordan du sparer penger mens vi bruker.

Men har du vurdert lager penger på Amazon?

Tross alt er det en av verdens største forhandlere, ifølge National Retail Federation. Og vi ser det seile inn i nesten alle aspekter av våre liv, inkludert dagligvarehandel. Detaljhandel giganten tar til og med over gamle kjøpesentre for sine oppfyllingssentre.

Sikker på at det kan føles som en av de "robotene tar over", "detaljhandel apokalypse" situasjoner, men med Amazons enorme utvidelsesforløp kommer penger til å lage muligheter - for deg.

Derfor har vi avrundet 11 måter du kan tjene penger på gjennom Amazons stadig voksende plattform.

1. Selg varer på Amazon

La oss komme tilbake til Amazons røtter.

Internett-forhandleren startet som en online bokhandler og utvidet til å være vert for et "tilknyttet program", som tillot andre leverandører å selge varer gjennom plattformen. I sin tur ville Amazon få en provisjon. Denne modellen begynte tilbake i 1996, ifølge Britannica.

Nå er programmet store, lovende individer og bedrifter øynene av hundrevis av millioner av forbrukere.

Hvis du vil selge varer på Amazon, foreslår detaljhandelen Mogul at du tar disse trinnene:

Finn ut hva du vil selge

 • Passer den inn i en av sine 37-plus salgskategorier? Du må kanskje Amazons godkjenning før du begynner. Det er et stort diagram som skisserer denne informasjonen her.

Velg din salgsplan

 • Du kan velge en $ 39,99 per måned "profesjonell" plan, som er rettet mot de som planlegger å selge mer enn 40 varer i måneden. Hvis du ønsker å starte i mindre skala, anbefaler den den individuelle planen, som ikke har månedlig abonnementsavgift, men krever at du betaler 99 cent per varen som selges. Utforsk prisalternativer her.

Opprett en Selg Sentralkonto

 • Deretter begynner du å oppgi varene dine. Når en kunde legger inn en bestilling, kan du la Fulfillment by Amazon (se mer nedenfor) håndtere frakt. Eller du kan selv gjøre det. Amazon deponerer deretter direkte innbetalinger på bankkontoen din.

Penny Hoarder har en veiledning om hvordan å tjene penger ved å videresælge gjenstander.

2. Arbeid som en oppfyllelse / lagerassistent

Du kan velge å selge varer - eller du kan jobbe bak kulissene i oppfyllings- og operasjonssektoren.

Det virker hver dag, et nytt Amazon-oppfyllingssenter setter opp (utstilling A), noe som betyr at Amazon er konsekvent på jakt etter oppfyllelse / lagerrelaterte partnere - både deltid og heltid.

Disse jobbene krever vanligvis praktisk arbeid. Tenk: I et varehus løftes bokser, opererer dukker og / eller henter bokser som kan være på en høy hylle.

Ifølge en nylig notering for en heltid sesongbasert varehusforening i Kenosha, Wisconsin, er lønnen $ 12,25 til $ 15,25 per time.

Du får også fordeler, som inkluderer:

 • Helsevesenet fordeler
 • 401 (k) med et selskapsmatch
 • Ferie og overtid lønn
 • Betalt fritid
 • Fødselspermisjon og barselsorlov
 • Begrensede lager enheter
 • Ansatte rabatter
 • Amazon's Career Choice Program, som hjelper til med å dekke undervisning
 • Fleksible arbeidsplaner

Du må være minst 18 år gammel for å søke og må ha et videregående diplom eller tilsvarende.

Vær også oppmerksom på at lønn og ytelser vil sannsynligvis variere etter sted.

Finn en liste over oppdaterte oppfyllings- / lagerrelaterte stillinger her.

3. Lever for Amazon Flex

Neste trinn: La oss levere disse pakkene.

Som Amazon Flex "leveringspartner" leverer du varer til forbrukere via Amazon.com, Prime Now, AmazonFresh og Amazon Restaurants.

Amazonas Flex-side sier at du kan lage $ 18 til $ 25 i timen som en Flex-tilknytning. I tillegg får du sette din egen tidsplan.

Her er noen viktige notater for konserten:

 • Hvis du leverer Prime Now bestillinger, kan du bruke hvilken som helst bil. Hvis du leverer Amazon.com bestillinger, trenger du en fire-dørs mellomstore sedan eller større. Noen regioner tillater deg å levere på sykkel, selv om du trenger en kurv og en hjelm. Motorsykler og scootere er ikke tillatt.
 • Du må laste ned Amazon Flex-appen, så det er noen telefonkrav. Du må ha en Android 6.0 eller høyere eller ha en iPhone 5 eller nyere. Finn flere tekniske spesifikasjoner her.
 • Du må passere en bakgrunnskontroll, som tar omtrent to til fem dager.
 • Du vil ikke få refundert for kjørelengde, parkering eller bompenger.

Amazon Flex behandler betalinger på tirsdag og fredag ​​gjennom direkte innskudd, så du bør se pengene dine den påfølgende dagen.

Akkurat nå rekrutteres programmet bare i større San Francisco Bay-området og Richmond, California. Dette er imidlertid gjenstand for endring (og kanskje allerede har gjort det med tiden du leser dette).

Hvis du ikke finner din by på listen når du går til å registrere deg, kan du alltid bli med på ventelisten.

4. Arbeid hjemmefra for Amazon

Amazon rekrutterer stadig nye ansatte. (Du finner jobboppføringer her.) Imidlertid er det jobben fra kundeservice jobber som viser seg mest populære blant Penny Hoarders.

Amazon rammer opp sine jobber fra jobbet i løpet av ferien, men vi oppdager ofte nye åpninger hele året.

I følge tidligere oppføringer, som en kundeserviceforhandler, kommuniserer du med kunder via telefon og live chat for å svare på spørsmålene sine, løse problemene og lette deres bekymringer. Du må også bevise pasienten i stressende omstendigheter og ha litt empati.

Vanligvis omfatter kravene et videregående diplom eller GED-ekvivalent, et år med kundeserviceropplevelse og ferdigheter på engelsk.

Du bør ha grunnleggende telefon- og datakompetanse, samt en rask og pålitelig kablet internettforbindelse. Ellers sender Amazon deg den nødvendige teknologien, inkludert et headset.

Tidligere har vi sett lønn oppført som $ 10 i timen pluss bonusmuligheter. Trening er betalt - og online.

Du kan holde øye med disse typer stillinger på Amazonas virtuelle jobboppføringer side.

5. Bruk Amazons Affiliate Program

Å trykke på Amazons affiliateprogram er en fin måte å tjene penger på nettstedet eller bloggen din. I utgangspunktet legger du til bestemte Amazon-tilknyttede koblinger til produkter du har skrevet om, og når en leser klikker lenken og foretar et kjøp, vil du tjene en provisjon.

Her er et eksempel: Du leser en bok og vil skrive en anmeldelse. Bruk en tilknyttet link for å koble tittelen tilbake til bokens Amazon-side. Når noen klikker og kjøper boken, vil du tjene opptil 10% av kjøpesummen.

Vi har brukt dette noen ganger over på The Penny Hoarder, inkludert dette innlegget om Instant Pot, så vel som denne som fremhever våre favoritt voksne lunsjbokser.

Du kan ikke tjene mye penger på å gjøre dette, men det er gratis å bli med, så det er ingen ekte tap.

Les opp hvordan du best kan tjene penger gjennom bloggen din med denne veiledningen.

6. Selvutgiv en bok

Selvutgivelse av en bok er en fin måte å etablere passiv inntekt på.

Amazon tilbyr flere alternativer på denne siden, inkludert publisering til Kindle, print eller audio.

Publisering til Kindle er helt gratis. Det tar også mindre enn fem minutter, og boka vil være tilgjengelig for millioner av lesere innen 24 til 48 timer. Du tjener opptil 70% royalty. (Se flere detaljer her.) Du vil også beholde rettighetene til boken din og vil kunne sette dine egne listepriser, samt gjøre endringer i boken.

Publisering for å skrive ut gjennom Amazons CreateSpace er også gratis. Her kan du opprette, publisere og distribuere boken din om noen dager. Du vil fortsatt ha din opphavsrett, og du får angi listeprisen din. Du kan tjene opptil 80% i royalties.

Til slutt, gjennom Amazon's Audiobook Creation Exchange, kan du publisere lydbøker, som kan distribueres gjennom Audible, Amazon og iTunes. Du har flere royaltyfrie alternativer, så studere opp.

Hvis du vil ha et eksempel på hvordan noen har tjent penger gjennom selvutgivelse, ta notater fra Steve Gillman.

Du finner alle dine muligheter for selvutgivelse på Amazon her.

7. Bli med Mekanisk Turk

Ja, det høres ut som en utenlandsk enhet. Men Mekanisk Turk er en Amazon-plattform hvor folk kan legge inn arbeidsforespørsler for bestemte priser.

Disse individuelle oppgaver kalles HITs, eller Human Intelligence Tasks. Du kan fullføre disse oppgavene hjemmefra og i din egen tid. Noen oppgaver inkluderer opinionsundersøkelser, transkripsjon og dataregistrering.

Hvor mye du lager vil avhenge av hvilke oppgaver du aksepterer og hvor mye tid de tar. (Du får se et anslag før du begynner.)

Hvis du vet hva du gjør og de beste HITs å ta, kan du lage noen solide sidekontanter - som denne fyren som er gjennomsnittlig ca $ 500 i måneden.

8. Bruk på Amazon Håndlaget

Amazon håndlaget er Etsy av Amazon. Det er for "inviterte håndverkere" å selge sine håndlagde varer.

I motsetning til Etsy, skjønt, kan du ikke bare hoppe på og begynne å selge. Du må søke så Amazon kan bekrefte at alle varene dine faktisk er gjort for hånd av deg eller en av dine 20 eller færre ansatte. (Les mer om kravene her.)

Vi skrev om Amazon Handmade når det først dukket opp og noterte noen ting å vurdere før du hoppet på:

 • Amazon betaler 15% provisjon og en $ 1 minimum henvisning gebyr. (Sammenligne det med Etsy, som belaster en 20-centers varelager og 3,5% provisjon.)
 • Andre håndverkere har notert at det er begrensede beregninger og analyser tilgjengelige, noe som gjør det vanskelig å se hva folk er interessert i.
 • Håndlagde produkter vises ikke i Amazons største søkemotor.

Den store tegningen er imidlertid den enorme rekkevidden.

Se om Amazon Håndlaget er den rette passformen for deg.

9. Selg dine design

Hvis du har en kunstnerisk stripe, bør du vurdere å selge designene dine på Merch av Amazon.

Du laster opp bildene dine til Merch, velger en produkttype og farge (for eksempel en lavendel-T-skjorte), angi prisen, og legg deretter til en produktbeskrivelse. Amazon lager da en produktside. Når kundene kjøper, trenger du ikke å bekymre deg for produksjon, frakt eller kundeservice.

Du vil også kunne sette dine egne priser, og deretter bestemme royalty her.

I likhet med håndlaget, må du bli ansett som en søker basert på bakgrunn og erfaring.

Finn informasjonen du trenger på Amazonas Merch-side.

10. Gå Camping

Jeg var litt sjokkert da jeg skjedde på denne Amazon-pengemuligheten. Men hvorfor skulle jeg være? Amazon gjør alt - inkludert camping.

Amazonas CamperForce er et program som betaler RVers avgifter og noen verktøy på bestemte campingplasser fra tidlig høst til 23. desember hvert år mens de gjør sesongarbeid, inkludert "plukking, pakking, stuing og mottak."

Ifølge Amazon tilbyr programmet "god lønn, en betalt fullført bonus, betalt henvisningsbonus og betalt campingplasser ... sammen med muligheten til å bygge varige forhold til dine medarbeidere."

CamperForce har parret med campingplasser over hele USA (selv om bare noen få var tilgjengelige for oppdrag på tidspunktet for skriving av dette).

Vær oppmerksom, men noen vurderinger av dette programmet er iffy. MarketWatch skrev litt om det her.

11. Handel med din brukte teknikk

Visste du at Amazon har et innkjøpsprogram?

Dette programmet tillater kunder å handle i gamle gjenstander, inkludert spillkonsoller, Kindles, bøker, telefoner, tabletter og smartwatches.

Avhengig av hvor du befinner deg, kan det ta opptil 10 dager å få betalt i et Amazon-gavekort.

Les mer om handel med alternativer her.

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Hun er fortsatt på feil side av Amazon ... som i hun bruker for mye penger på plattformen.

Skrive Inn Din Kommentar