Penger

Google annonserte bare et nytt jobb for jobbsøking - og det høres ganske kult ut

Google annonserte bare et nytt jobb for jobbsøking - og det høres ganske kult ut

Google kan være ditt nye go-to job-jakt nettsted.

Det er riktig: tankene bak den scarily nøyaktige og infamously algoritmiske søkemotoren som hjelper deg med å finne en "sukkerfri høyverdig bananmuffinrecept" (eller noe annet tenkelig informasjon i dette universet), vil nå hjelpe deg med å finne din neste jobb.

Selskapet ruller ut et nytt verktøy, kalt Google for Jobs, som lar deg søke jobb over internett i ett trekk - bare ved å skrive inn et søk i søkefeltet.

Forenkle prosessen

En viktig funksjon av Google for Jobs, og en som er absolutt fraværende fra mange andre jobbsøkesider, er evnen til å trekke jobbåpninger i detaljhandel og serviceindustrien (sammen med andre ikke-kontorstillinger) - noe som jobbjegere måtte oppsøke enestående før nå.

Mens annonsøren redegjorde for verktøyet på selskapets utviklerkonferanse onsdag, sa Google-administrerende direktør, Sundar Pichai, at målet er å "bedre koble arbeidsgivere og arbeidssøkere" som selskapet planlegger å gjøre ved å gjøre et bredere utvalg av arbeidsåpninger mer synlige.

Folk på Google mener at det er en kode som skal knekke når det gjelder samsvarende jobbsøkere til ledige stillinger, og de er fast bestemt på å finne formelen som vil gjøre jobbjakten mindre kompleks.

Omdefinere jobbjakt

Men selv med (eller, virkelig, på grunn av) det bredere omfanget, vil den revolusjonerende jobbsøkemotoren fortsatt returnere raffinerte og rettferdige resultater.

Google for Jobs lar deg begrense søket med en rekke filtre. Arbeidssøkere kan starte med en generell søkeord, for eksempel "detaljhandel jobber", før sortering etter heltid eller deltid, kategori, tittel eller datoen jobben ble lagt ut.

Google vil også legge til et alternativ for å begrense søket ditt med reisetid. (Fordi ærlig, hvem blant oss nyter å sitte i rusningstid?)

Pichai understreket at Google for Jobs ikke tar sikte på å clobber jobbsøkingsprogramvaremarkedet, men for å forbedre det. Selskapet samarbeidet faktisk med flere av nettstedene du sannsynligvis allerede bruker, inkludert Glassdoor og LinkedIn, for å skape en helt ny jobbjaktopplevelse.

Google for Jobs lanseres i løpet av de neste ukene, og vi vil være tilbake for å oppdatere deg med ny informasjon som kan hjelpe deg med ditt eget jobbsøk.

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar