Mat

Måltidssett er i utgangspunktet en forferdelig avtale for alle som er vegetarianer

Måltidssett er i utgangspunktet en forferdelig avtale for alle som er vegetarianer

Måltidspakker sparer ikke nødvendigvis penger i det lange løp, men de sparer deg tid, noe som kan være like verdifullt.

Men hva om du er vegetarianer? Du tror kanskje du vil ende opp med å spare penger i forhold til dine kjøttetende venner, men det kan ikke være tilfelle.

Ifølge en tidspenger studie, Hvis du ønsker å få best mulig verdi på bestilling av måltidssett, vil du kanskje tenke to ganger om det vegetariske måltidet.

Vegetarian Meal Kits Ikke spare deg penger

PENGER testet seks av de mest populære måltidssettene for å avgjøre hvilken som ga den beste verdien. Målpakken var fra Blå Forkle, Grønn Chef, Martha & Marley Skjeen, Plated og Sun Basket.

Alle seks måltidssettene lar kunder velge mellom kjøtt og vegetariske retter. Når man ser nærmere på, fant MONEY at måltidssettfirmaene ikke justerte sine priser for å kompensere for mangel på kjøtt i vegetarpakker.

Artikkelen citerer en studie av Journal of Hunger & Environmental Nutrition som fant det vegetarianere sparer vanligvis minst $ 750 på mat sammenlignet med folk som spiser kjøtt.

Når det gjelder måltidssett, er det imidlertid ingen besparelser. Penger rapporterer forbrukere betaler omtrent samme beløp ($ 10 til $ 15 per person) for et måltidssett, uansett om det inkluderer kjøtt.

Så, hvis du har forsøkt å hacke systemet ved å bestille vegetariske kits og legge til ditt eget nedsatte kjøtt hjemme, hjelper du deg ikke til noe. Og hvis du er vegetarianer, vil du kanskje tenke på nytt før du bestiller måltidssett.

Kelly Smith er en junior forfatter og engasjementspesialist på The Penny Hoarder. Fang henne på Twitter på @keywordkelly.

Skrive Inn Din Kommentar