Mat

$ 6000 Doomsday Costco Meal Kit hjelper deg med å overleve en apokalypse på et budsjett

$ 6000 Doomsday Costco Meal Kit hjelper deg med å overleve en apokalypse på et budsjett

Verden er skummelt.

Ikke bare har jeg å bekymre deg for edderkopper, klovner, haier og orkaner, men trusler om global oppvarming, atomkrig og kunstig intelligens infiltrere overskrifter med jevne mellomrom og skremme bejeezus ut av meg.

Å forberede seg på en nødsituasjon ser ut til å være et amerikansk tidsfordriv, om ikke et passord. Det er enda et TV-show hvor folk forbereder seg på en rekke potensielle trusler som brannfugler og dommedag.

Prepper mani har skapt et helt marked for overlevelsesutstyr. Store navn forhandlere tilbyr alt fra en-person overlevelse kits til et års forsyning av mat levert direkte til døren din.

Nylige spenninger med Nord-Korea skyrocket salg av slike overlevende forsyninger, ifølge Time Money.

Men spørsmålet er fortsatt: Er det å investere i et av disse prosjektene virkelig verdt det, eller er det bare folk som kjøper inn i sprøytenarkoman?

Den brede verden av Doomsday Prep Kits

Et Google-søk for overlevelseskitene viser mange muligheter.

Trenger jeg taktiske overgrep? Hva med en overlevelse kapsel? Kanskje jeg får et overlevelsessett for katten min - bare i tilfelle.

Det er mange alternativer, men de er ikke billige.

Et års forsyning av mat starter rundt $ 749,95 for en enkelt person og kan klatre opp til $ 36.999 for en 20-persons forsyning. Kjør og fortell det til kommune!

Bulk-forhandlere er heller ikke nye i spillet. Faktisk er dette deres spesialitet.

Costco tilbyr by-the-pallet matpakker. Alternativer varierer fra $ 999 til $ 5,999 for et års forsyning, forutsatt et 1,300-2000-kalori diett.

En av dem fôrer en familie på fire i et helt år. Den kan skryte av 36 000 porsjoner mat, basert på et kosthold på 2000 kalorier, for $ 6 000. Det kommer ut til 16,7 cent en servering. Bare husk, kaffe selges separat.

Spesifikasjonene sier at denne forsyningen varer deg 1,460 dager eller fire år hvis du spiser 2000 kalorier om dagen. Så det betyr at du kan løpe fra zombier og fortsatt få alle næringsstoffene du trenger med mye å spare.

Nå vet jeg hva du tenker: "Men jeg er glutenfri." Ikke bekymre deg, vi fikk deg fam. Åh, du er vegan? Fikk deg også.

I ordene til Gloria Gaynor, "Jeg vil overleve."

Hvor mye mat trenger du virkelig å overleve?

De fleste av oss lærte om grunnleggende overlevelse i skolen. Du vil ikke leve lenge uten mat og vann.

Du kan vare kanskje en uke uten vann, og du kan gjøre det flere uker til over en måned - i sjeldne tilfeller - uten mat.

Sedentære menn over 18 år trenger mer enn 2000 kalorier per dag for å overleve, i henhold til Office of Disease Prevention and Health Promotion. Sedentary kvinner i alderen 18 til 50 trenger minst 1800 til 2000 kalorier om dagen. Alt under disse tallene vil resultere i vekttap.

De kaloribehovene til gutter og jenter under 18 starter på 1000 for småbarn og stiger til 2400 kalorier om dagen for tenåringsgutter hvis de er stillesiddende.

De fleste av de overlevelseskittene vi har sett, inkluderer ikke vann, så uansett hva du gjør, glem ikke vannet, eller det vil alt være for ingenting.

Hvor mye koster det å spise i et år?

Jeg er stolt av å være ganske sparsom med matkostnader.

Ifølge US Department of Agriculture, en kvinne i min alder kan overleve av $ 1,965,60 i året, eller $ 37,80 i uken på en sparsommelig plan. Gulp. Gjett jeg er ikke så billig som jeg trodde!

Den samme plan anslår at en familie på fire - to voksne 19 til 50 år gamle og to barn mellom 2 og 5 - tilbringer $ 128,90 en uke eller $ 6,702.80 i året på mat.

Så premium Costco kit med sin mengde portioner ville være billigere enn å leve av et kjøpesenter-budsjett for et helt år av amerikanske standarder.

Elementer i nødutstyrspakker generelt holde fra 10 til 25 år, så hvis du har en blakk år, vil jeg si bare grave i, fordi du virkelig noen gang kommer til å noensinne spise den? Du kan alltid skrive det inn i din vilje for å sørge for at den ikke går til spill.

Jeg lurer på hvordan forloveden min ville føle seg hvis vi bare begynte å spise MRE og sette alle de ekstra besparelsene i pensjonsregnskapet.

Kan du kompilere ditt overlevelse kit?

Dette er Amerika! Du kan ganske mye gjøre hva du vil så lenge du ikke bryter noen lov.

Og vi har definitivt tenkt på dette før fordi vi er tross alt Penny Hoarders.

Å ha en slags plan eller nødsituasjonssett på plass når en katastrofe slår er smart. Snøstorm og orkaner kan slå ut strømnettet i flere dager. Tornadoer, jordskjelv og brannfeller kan ødelegge hjemmet ditt i løpet av få sekunder.

Du kan montere ditt eget nødsett for mye mindre enn en butikk.

Men når det kommer til et atomvåpen eller en dommedags-type-begivenhet, trenger du kanskje litt mer enn det grunnleggende. Vi samlet en praktisk guide for å hjelpe deg med å vade gjennom alternativene og være klar.

Er det overlevelse av de mest forberedte fikseste eller overlevende?

Trenger du Survival Gear?

Dette er helt en personlig beslutning.

Jeg liker å holde et ekstra dekk, biljakke og regnjakke i bagasjerommet mitt for nødsituasjoner. En overlevelse kit er bare en mer ekstrem versjon av det.

Alle bør ha en versjon av et katastrofesett fordi Mother Nature er en voldsom kvinne, og du vet aldri når hun slår.

Selv om det investeres i et års matforsyning, er det en helt annen ballpark.Hvis du har nok penger og det er viktig for deg, er det rimelige alternativer som koster mindre enn å mate familien din i et helt år når utlendinger eller roboter tar over.

Jeg, for en, velkommen våre nye insektsoverlords.

Seriøst, vi kom gjennom Y2K og slutten av mayakalenderen. Det finnes andre produktive måter å forberede, for eksempel å lære Morse kode, hagearbeid, eller hoppe over hubben og investere i en pensjonskonto.

Selv Shakespeare advarte om en dommedag over fire århundrer siden. Han så ikke ut for bekymret for det da. Hvorfor skulle du være nå?

"Kom, la oss ta en mønster raskt. Doomsday er nær. Dør alle, dø glatt. "

Stephanie Bolling er en stabskribent på The Penny Hoarder. Hun tar REM-tilnærmingen til dommedag: "Det er verdens ende som vi kjenner det, og jeg har det bra."

Skrive Inn Din Kommentar