Penger

10 måter å tjene penger mens alle andre er hungover på nyttårsdag

10 måter å tjene penger mens alle andre er hungover på nyttårsdag

Nyttårsaften er en natt i året, vi får alle tillatelse til å være latterlig, holde opp for sent, drikk for mye og dans som ... alle ser på.

Anstrengelsen gjør en stor del av vår arbeidsstyrke ineffektiv i minst følgende dag, så det er fint for våre arbeidsgivere å stenge ned hver 1. januar. En nasjonalferie for bakrusgjenoppretting? Ikke verst.

Hvis du imidlertid ikke planlegger å være hungover for ferien i år, er det en flott tid å tjene penger!

Her er 10 måter for sidehustlers og Penny Hoarders å tjene ekstra penger mens alle sover utenfor feiringen denne helgen.

1. Få frem på freelance arbeid

Høytider er flotte for sidehustlere. Hvis du har en betalt dag uten jobb og bruk tiden til freelance, kan du få betalt to ganger!

Jeg vil dra nytte av fridag fra min heltidsjobb på mandag for å fullføre en frilansoppgave for en av mine favorittblogger. Jeg vil også korrekturlese kopi for en annen klient.

Vil du gjøre det samme? Pitch til disse syv nettstedene som betaler $ 100 eller mer per innlegg. Og registrer deg for dette gratis syv-dagers mini-kurset fra ProofreadAnywhere.com for å lære å bli en profesjonell korrekturleser.

Hvis du bare slår av din travle side i 2017, les vår guide for å komme i gang som frilanser.

2. Arbeid på ditt lidenskapsprojekt

Skoler, offentlige kontorer og mange private selskaper vil bli stengt på mandag. Selv om du jobber for deg selv, vil du sikkert finne mange av dine kolleger som tar deg fridag.

Når du ikke har tidsfrister og innboksen din er stillestående, maksimerer du stille tid.

Velg et prosjekt fra bakbrenneren. Arbeid på en roman. Ta slutt på et maleri. Formater en e-bok. Å gjøre fremgang i løpet av fridager kan hjelpe til med å drive deg mot en drømjobb eller selvstendig næringsdrivende.

3. Få de beste spillene

Hvis du ikke har det, må du registrere deg for Amazon's Mechanical Turk og opprette en konto med TaskRabbit.

Arbeidet adskiller seg ganske mye mellom disse nettstedene, men strategien for å tjene penger er like: Finn spill som du kan fullføre raskt som betaler godt for hvor mye tid du legger inn.

Med mange oppgavere og tyrkere kan det hende at dagen går, dette er en flott mulighet til å få noen av de beste spillene. Du tjener minst $ 14 per oppgave på TaskRabbit og ikke mindre enn minimumslønn per time.

I tillegg til at konkurrentene dine tar fridag, kan du se en opptelling i oppgitte oppgaver på TaskRabbit.

Søvnige brukere vil ha ny teknologi og møbler som trenger hjelp, messer fra natten før det trenger rengjøring og barn som har vært ute av skolen for lenge som trenger å se på.

4. lever mat

Registrer deg som en matleverandør med UberEATS for å møte etterspørselen fra de som ikke vil gå inn i dagens lys den 1. januar.

Tjenesten ruller fortsatt rundt i USA, men den er tilgjengelig i rundt 40 byer landsomfattende.

I likhet med andre kontraktstjenester i delingsøkonomien, hvor mye du kan tjene, avhenger av hvor mange leveranser du tar og hvor fort du jobber. Kravene til UberEATS er enklere å møte enn de som gjelder for rideshare-tjenesten:

  • Vær minst 19 år gammel
  • Ha et førerkort, forsikring og kjøretøy registrering
  • Ha minst ett års kjøreopplevelse
  • Kan løfte 30 kg

Dette kan være et godt alternativ hvis bilen din ikke oppfyller kravene til rideshare.

5. Tjen penger mens du ser på TV

De fleste av dere vet at undersøkelser ikke er vår favoritt måte å tjene ekstra penger, men hvis du bare slapper av på ekstra dagen, hvorfor ikke klikk på noen knapper og tjene penger mens du gjør det?

Ipsos Panel og VIP Voice er to av våre favorittbetalte undersøkelsessteder.

De betaler i poeng du kan kontanter inn for gavekort. Skulle du foretrekke kaldt, hardt kontanter over kortene, kan du snu og selge gavekort du tjener!

Hvis du faktisk ønsker å bli betalt for det du ser, sjekk ut Swagbucks.

Swagbucks vil betale deg for å se filmforhåndsvisning, sammen med dusinvis av andre videoer. Plus, du vil tjene $ 5 bare for å registrere deg og se din første video.

6. Start vårrengjøring tidlig

Når jeg blir rastløs på en fridag, vender jeg meg til rengjøring.

Når jeg kommer til rengjøring, a mye ting blir trukket ut av skapet mitt.

Hvis du planlegger å tilbringe nyttårsdagens rengjøring, kan du bruke disse appene til å tjene penger på alle ting du blir kvitt:

  • Decluttr vil betale deg for CDer, DVDer, Blu-ray og videospill, pluss maskinvare som mobiltelefoner, tabletter, spillkonsoller og iPods. Det er ikke en markedsplass - Decluttr kjøper det fra deg og tar vare på videresalg til kunden.
  • Bookscouter hjelper deg med å finne de best betalte nettstedene eller tilbakekjøpsselskapene for dine gamle lærebøker.
  • CashInMyBag kjøper brukte brukte poser, tilbehør og andre varer.
  • For praktisk talt alt annet, bruk letgo. Denne intuitive appen lar deg få et bilde og laste opp varen din på mindre enn 30 sekunder, og den er 100% fri til bruk.

7. Begynn å trene

Mens alle andre sover, får du en start på nyttårsoppløsningen med en tur, løp, svømme, sykkeltur eller yogaklasse.

Helseapp Achievemint Lar deg tjene penger for å fullføre disse og andre sunne aktiviteter!

Koble Achievemint til treningsprogrammer som Apples Healthkit, Fitbit, MyFitnessPal, RunKeeper, Rundouble C25K, Twitter eller en annen app du allerede bruker for å spore dine helse- og treningsmål. Du velger hvilke data som sikkert deler med Achievemint for å tjene penger for dine aktiviteter.

For eksempel kan du tjene poeng for å logge vekten din med MyFitnessPal eller treffe trinnsmål med Fitbit. Du kan bruke poengene dine mot kontanter (10 000 poeng = $ 10) eller Amazon gavekort, og det er ingen grense på hvor mange poeng du kan tjene.

Plus, du tjener 10 poeng bare for påmelding med Achievemint og koble til en app.

8. Skriv brev eller ring telefonsamtaler som politisk advokat

Hvis du er en god forfatter eller redaktør, kan du lage $ 12 til $ 15 i timen skrive brev til representanter eller ringe til deltakere om lovgivning og politiske problemer.

NextWave er et todelt firma i nærheten av Washington, D.C., som samarbeider med selskaper, fagforeninger og advokatgrupper for å utdanne og mobilisere borgere gjennom hele politikkprosessen.

Spesifikk lovgivning er konfidensiell, men en representant fra rekrutteringsgruppen fortalte TPH: "Vi har jobbet med prosjekter som transport og energi, utdanning og farmasøytisk arbeid."

Du har fleksibilitet til å velge hvilke prosjekter du jobber med, sette tidsplanen og jobbe hjemmefra.

9. Få betalt for å teste nettsteder

Registrer deg for å bruke fritiden din til å hjelpe bedrifter å bestemme hvordan kunder bruker sine nettsteder.

Du kan registrer deg for UserTesting og send inn prøveversjonen din med en gang, så begynn å ta oppdrag så snart du er klar.

Du får omtrent $ 10 for å bruke 20 minutter til å evaluere nettsteder eller teste apper, og du blir betalt via PayPal innen syv dager.

Den beste delen? Denne konserten er ikke begrenset til USA! Det rekrutterer testere fra hele verden.

10. Lag en online kurs

Har du en dyktighet eller kompetanse du ikke vet hvordan du kan tjene penger? Prøv å lære det til andre.

Bruk fritiden din i helgen for å lage et online kurs gjennom Skillshare eller Udemy. Disse nettstedene lar brukerne lage kurs som inneholder skriftlig, visuell, lyd og video innhold for å lære elevene alt fra grafisk design til hvordan man starter en blogg om hvordan man bruker Excel.

På Udemy, vil du sette din egen pris. Du beholder 100% når du markedsfører det selv, 50% når studentene registrerer seg gjennom Udemy.

Skillshare opererer på en abonnementsmodell, så studentene betaler en flat avgift for tilgang til alle klasser.

Når du har registrert 25 studenter i en enkelt klasse, vil du bli med i partnerprogrammet ditt og begynne å tjene en andel av inntekter, pluss royalties per påmelding i klassene dine og $ 10 per student du refererer til som abonnerer.

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).


Skrive Inn Din Kommentar