Liv

Trenger du en ny bil? Her er de beste 4 rimelige bilene til familier

Trenger du en ny bil? Her er de beste 4 rimelige bilene til familier

Som en heltidsansatt med 25 minutter pendler hver vei, kan jeg ikke forestille meg å være uten min bil. Og som en mor med en pjokk som nekter å lurte med mindre vi kjører, trenger jeg bilen min av både rasjonelle og irrasjonelle grunner.

Da jeg bestemte meg for at det var på tide å oppgradere min lille subcompact Mazda2 for noe som var bedre egnet for en stor bilsete og jogging barnevogn, tok det mye forskning og beregninger for å se hva jeg hadde råd til.

En faktor som spilte en stor rolle i min beslutning var hvor mye familien min ville være verdt i fem eller ti år - det vil komme en tid til å selge eller handle i kjøretøyet, og jo mer jeg kan få for det, desto bedre er det Jeg er i det lange løp.

Kelley Blue Book og ALG (Automotive Lease Guide) bruker harde data om nåværende kjøretøyer, markedsforhold, konkurranse og deres eksperters egen erfaring for å finne ut hvilke biler som har størst verdi.

Bruke Kelley Blue Book og ALGs priser som referanser, her er noen av de beste familievennene for pengene dine.

Kompaktbil: Subaru Impreza (MSRP $ 18 495)

Kelley Blue Book og ALG begge kalt Subaru Impreza som "Best Compact Car." Tilgjengelig som en sedan eller som en hatchback, Impreza passer godt for en liten familie med en eller to barn.

Som med flertallet av Subaru-kjøretøy, leveres Impreza med standard symmetrisk allhjulsdrift, noe som betyr bedre håndtering i dårlig vær. Subaru er også kjent for sin satsing på sikkerhet, noe som er viktig når du velger en bil for familien din.

Alle Impreza-modeller leveres med bakre kameraer for å gjøre sikkerhetskopiering enklere, og på høyere trimnivåer kan du legge til ting som blindpunktsovervåking, adaptiv cruise control og laneavgangsvarsel.

Kompakt SUV / Crossover: Honda CR-V (MSRP $ 24.045)

Honda CR-V har eksistert siden 1997 og er et vanlig syn på amerikanske veier. Kelley Blue Book kalt CR-V sin andre valg i Compact Crossover-segmentet, rett bak den ikoniske Jeep Wrangler (som er en kul bil, men ikke helt like familievennlig).

Standardfunksjonene på hver CR-V inkluderer et flervinkelt bakre kamera, LED-dagslys, automatisk klimaanlegg og Bluetooth-tilkobling. Med tohjulsversjonen får du en EPA-estimert 32 miles per gallon på motorveien, noe som betyr færre stopp ved bensinstasjonen og mer penger i lommeboken din.

Fullstørrelsesbil: Toyota Avalon (MSRP $ 33.500)

Avalon er den dyreste bilen i Toyota's utvalg, men det gir mye for pengene. Både Kelley Blue Book og ALG oppnevnte Toyota Avalon deres nr. 2 i Full-Size Car-segmentet. Dens store størrelse gjør det til et godt valg for en større familie som ikke vil kjøre en crossover eller SUV.

Avalon kan lett plassere fem takket være sin totale 103,6 kubikkmeter passasjerom, som konkurrerer med noen mindre overganger og SUVer. Den kuleste tingen om Avalon er at alle modellene leveres med standard Toyota Safety Sense P, som har et pre-kollisjonssystem med fotgjengeroppdagelse, laneavgangsvarsel, automatiske høybjelker og dynamisk radar cruise control. Disse høyteknologiske sikkerhetsfunksjonene vil hjelpe til med å sette foreldrenes sinn til ro.

Full-size SUV / Crossover: Chevrolet Tahoe (MSRP $ 47.215)

Som den dyreste kjøretøyet på denne listen, er Chevy Tahoe den største og derfor best egnet for store familier. Tahoe ble tildelt førsteplass i ALGs utmerkelser, mens det kom i andre på Kelley Blue Books liste.

Den Chevy Tahoe har tre rader sitteplasser og kan plassere opp til ni. Den leveres som standard med bakre parkassistanse, et eksternt startsystem, et skinnpakket ratt og et Wi-Fi-hotspot. Du kan også legge ned begge radene med plass til å transportere opp til 94,7 kubikkmeter last - det er mange ting fra turen til Ikea.

I tillegg har Tahoe utmerkede sikkerhetsvurderinger og ble kåret til nr. 1-hakke i den store SUV-kategorien ved US News & World Report med en 8,7-rating ut av 10. Tahoe scoret også 5 av 5 stjerner i frontal krasjprøving av National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA), slik at du kan være trygg på at familien din er i gode hender.

Vurder Sertifisert Pre-eid

USA Today rapporterer at gjennomsnittsprisen på en ny bil i 2017 er opp 2,6% til en hel del $ 33.560, noe som betyr at nytt bileierskap kan være utilgjengelig for mange familier. Selv om du er heldig nok til å ha en velbetalt jobb og relativt få utgifter, kan en ny bilbetaling fortsatt koste deg hundrevis hver måned.

Hvis en helt ny bil bare ikke er i budsjettet, ikke bekymre deg - du kan fortsatt få en relativt ny bil hvis du kjøper sertifisert pre-eid (CPO). De fleste produsenter tilbyr et CPO-program, og disse bilene har en tendens til å komme med en flerspoens inspeksjon, garanti og har blitt renovert til å være som ny.

Hvis du er i markedet for en bruktbil, vil kjøp av CPO fra et forhandler gi deg bedre trygghet enn å kjøpe fra noen fyr på Craigslist. I tillegg kan du ofte finne en bil som bare er et par år gammel, og inneholder fortsatt det meste av teknologien du finner i nyere biler.

Sikkerhet, nytte og pris er de tre viktigste faktorene å ta hensyn til når du velger en ny bil for familien din.Hvis disse plukker ikke appellerer til deg, ta deg tid til å sjekke ut de fullstendige lister fra Kelley Blue Book og ALG, og du er sikker på å finne noe som passer både budsjettet og stilen din.

Catherine Hiles har skrevet om biler for å bo i mer enn fem år. Hun kjører en stor, blå, boxy Subaru Outback vogn kalt The Tardis.

Skrive Inn Din Kommentar