Mat

Slik får du betalt for deling Hva er i kjøleskapet ditt?

Slik får du betalt for deling Hva er i kjøleskapet ditt?

Har du hørt om Nielsen-klassifiseringer? I 1950-tallet begynte Nielsen-selskapet å betale en gruppe familier for å rapportere tv-seriene de så på hver uke.

Ved å ekstrapolere familiens rapporter ble de i stand til å gi verdifull tilbakemelding til nettverk om hvilke viser som var populære og hvor mange som så på hver natt.

Det har alltid vært en fin måte å tjene ekstra penger, men å bli en Nielsen TV-familie er tøff og vanligvis bare ved invitasjon.

Mens du kanskje ikke kan bli en Nielsen TV-familie, har selskapet startet et nytt venture, kalt Nielsen Homescan, og betaler familier for å rapportere de kjøpene de foretar i dagligvarebutikken hver uke.

Når du registrerer deg for å være en Homescan-familie, sender selskapet deg en gratis skanner. Hver gang du handler, skanner du bare strekkodene på baksiden av hvert produkt og sender dataene dine til Nielsen. Ganske enkelt, va?

Som aktiv deltager tjener du gavepoeng som du kan innløse for ulike typer varer. Du kan velge elektronikk, smykker, husholdningsartikler og til og med leker for barna. Jo lengre du blir på panelet, jo flere muligheter må du tjene poeng til premier.

Du mottar også oppføringer for panelets mange konkurranser. Premiene inkluderer penger, ferier og helt nye biler. Dette er en fin måte å få forbrukerstemmen til å telle og belønnes godt for å registrere innkjøpene dine.

Du går altså allerede i butikken, ikke sant?


Skrive Inn Din Kommentar