Liv

Har du en Flex Spending Account? Her er 26 overraskende ting det kan betale for

Har du en Flex Spending Account? Her er 26 overraskende ting det kan betale for

Mange av oss bruker våre fleksible tilførselsregnskap til å betale for medisinske utgifter som lege, slik at lege besøker samisk eller medisiner som ikke er dekket under medisinsk forsikring.

Jeg nevnte nylig at overraskende er solkrem ansett som en FSA refunderbar utgift.

Det er sant! IRS samlet en praktisk liste over medisinske forsyninger og tjenester dekket av FSA.

Du finner enda flere produkter og forsyninger når du søker etter FSA-kvalifiserte produkter og tjenester på FSAStore.com eller ved å søke etter FSA-kvalifiserte produkter på Amazon.

Her er noen høydepunkter som kanskje også overrasker deg.

  • Ta vare på leppene dine med fuktighetsgivende leppebalsam. Din beste innsats er å investere i leppeprodukter med solkrem for å ta leppepleie til neste nivå.
  • Din FSA dekker de primære utgiftene for tjenestedyr, inkludert treningsavgift, mat og veterinærpleie.
  • Du kan bruke FSA til å dekke kostnadene ved å fjerne blybasert maling fra hjemmet ditt. Den uheldige fangsten: Det er bare en tillatte kostnad hvis barnet ditt allerede har eller hadde blyforgiftning.
  • Noen kvinners helseprodukter og -tjenester er dekket. Graviditetstest sett, p-piller, post-mastektomi brystrekonstruksjon og abort er alle ansett som kvalifiserte utgifter. Selv om menstruasjonssymptomer er dekket, er ikke feminine hygieneprodukter uforklarlige.
  • Reproduktive tjenester er dekket for menn og kvinner, inkludert sterilisering, vasektomi, ammingskostnader og noen forbedringsprosedyrer for fruktbarhet.
  • Din FSA dekker en rekke familieplanleggings- og seksuelle helseprodukter som kondomer og STI-testsett.
  • Medisinsk overvåking forsyninger som stetoskop, blodtrykk mansjetter og termometre er FSA-kvalifisert.
  • Alle typer øyeomsorg og visjonsprodukter fra øyedråper og kontaktlinser til briller og solbriller.
  • Akupunktur, besøk til en osteopat, medisinsk behandling fra en kristen vitenskapsutøver og melodi av en kiropraktor er alle dekket under FSA.

Det kan være vanskelig å fortelle hvilke produkter og tjenester som dekkes av FSA. Hvis du er usikker, sjekk med en skatteselskap eller sjekk direkte med IRS.

"Hvis du ikke finner utgiften du leter etter, se definisjonen av medisinske utgifter under Hva er medisinske utgifter," sier IRS.

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er ikke en skatteforberedende og denne listen er kun til informasjonsformål. Som i mange ting i livet har IRS det endelige ordet.

Skrive Inn Din Kommentar