Penger

Her er hvordan du kan tjene penger på å spille online spill (seriøst)

Her er hvordan du kan tjene penger på å spille online spill (seriøst)

Vi elsker å spille spill online.

De er super vanedannende. De er gode tidsmordere.

Men vi fant måter du faktisk kan tjene penger på å spille spill online.

Spill spill, tjene penger

Vi snakker nok ikke om a tonn av penger. Men det er mulig å skrape opp litt penger og / eller spare penger på å spille spill online.

Spesielt hvis du bare sitter der og venter på legenes kontor eller DMV prøver å passere tiden.

WJeg har testet noen real-deal-apper (og sluppet ut svindelene) der du kan spille spill for å lagre og lagre legitime penger.

1. Scratch Lotto-billetter ... gratis

Det er noe så tilfredsstillende om de bensinstasjonene som er skrapelodd, er det ikke? (Scritch scritch scritch.)

Du bruker et par dollar på en billett som kan magisk blomstre inn i hundrevis eller millioner av dollar. Men du må også være rasjonell. Sjansene for å slå en jackpot er mindre enn en i en million.

Hvis du bare ikke kan slippe ideen om å bli heldig, trenger du ikke bruke penger for å få det til å skje. Det er en gratis app for det. Det heter Lucktastic, og det leverer deg med nye digitale skrapelodd hver dag - gratis.

Hver dag blir et nytt utvalg av billetter utgitt. Appen hevder at du kan vinne opp til $ 10.000. Den har 220 000 vinnere som har tatt hjem en kollektiv 3 millioner dollar til dags dato.

Men som alt som har å gjøre med flaks, forblir realistisk om oddsen. Flere av oss her på The Penny Hoarder har spilt Lucktastic og har gått bort med $ 1 og noen tokens.

Du bruker dine tokens til å delta i konkurranser - i utgangspunktet en tombola hvor du er inntatt for å vinne en premie. For mer info, sjekk ut vår fullstendige gjennomgang.

2. Spill Virtual Pinball

For de fleste er å spare penger det lengste fra morsomt. Tross alt betyr det at du tar penger vekk fra kule ting du vil gjøre i dag, og legger det i retning av voksne ting som å kjøpe et hjem, din neste ferie eller et nødfond.

Men vi fant en app som gjør lagring faktisk morsomt. Det kalles WinWin Saving. La oss forklare ...

Først, last ned appen (kun iOS). WinWin vil lede deg gjennom hvordan alt fungerer, men her er det: Du kobler til bankkontoen din og oppretter et automatisk beløp for å holde fast i WinWin Savings-kontoen din.

I tillegg kan du spille spill (tenk: klassikere som pinball og breakout) for sjanser til å vinne mer penger for å øke besparelsene.

Jo mer penger du har sparet, jo større premier du spiller for. Har $ 25 lagret? Spill for å vinne opptil $ 25 hver dag. Har $ 50 lagret? Spill for å vinne opp til $ 50. Og så videre…

Så du sparer penger uten å tenke på det - og spiller for en sjanse til å vinne enda mer. Morsomt, ikke sant?

Appen er gratis å laste ned. Du kan bruke den i 60 dager gratis, da koster det $ 2 per måned etter det. Merk: Du kan trekke pengene dine eller avbryte kontoen når som helst.

Pro-tips: Hvis du har problemer med å få pinballen i riktig hull, trykker du på pause-knappen øverst til venstre på skjermen. Slå på enkel modus.

3. Godta disse oppdragene og spill for pengepremier

Folkene som opprettet Langt spill ha et spill som er morsomt og hjelper deg med å oppnå dine økonomiske mål.

Du angir at du sparer "oppdrag" (for eksempel å spare på ferie), og hver gang du legger penger til din FDIC-forsikrede Long Game-sparekonto, kommer du nærmere til å fullføre oppdraget ditt.

Når du sparer og oppnår oppdrag, vil du tjene mynter for å spille minispill for pengepremier. Vi snakker for eksempel spilleautomater, rip-offs og spin-to-win-hjul, for eksempel.

For å opprette en konto må du bare bekrefte identiteten din og koble til bankkontoen din. Deretter angir du hvor mye du vil automatisk lagre hver betalingsdag, så lite som $ 5. Få lagre med en gang, fordi du får en "boost" i den første uken din: 40 mynter per $ 1 automatisk lagret og 3 mynter per $ 1 deponert.

Når du kobler bankkontoen din, tjener du 300 poeng, så du kan begynne å spille mens du venter på lønningstid.

4. Sett din utilgjengelige kunnskap til, vel, bruk

Med live trivia spill viser, kan du nå spille trivia og vinne penger - uten å sette på ekte klær og gå til baren og føler seg forpliktet til å kjøpe en øl eller forrett.

I tillegg har kontantpengene sammen med disse spillene en tendens til å være mer lukrative.

Det er flere av disse spillene der ute, men fordi Swagbucks er en leser favoritt, anbefaler vi Swag IQ.

Hver dag lever Swag IQ-vertene trivia-spill. Verten spør 10 flere valgspørsmål, som gradvis blir vanskeligere. Hvis du kan svare på alle 10, deler du dagens premie med de andre vinnerne - vi har sett premier rundt $ 1000 per dag. Hvis ingen vinner, vil det rulle over til neste spill for en enda større jackpot.

Hver premie er tildelt i Swagbucks (SB), belønning poeng du kan bytte for kontanter eller gavekort.

5. Gi din kjærlighet til spill

Alvorlige spillere som denne fordi de fleste av sine belønninger pleier å være video-game orientert.

Bananatic er et gratis nettsted som lar deg spille, teste og vurdere spill.Som du gjør det, kan du tjene nettstedets virtuelle valuta, kalt "Bananer." Du kan også ta undersøkelser eller se annonser for å tjene Bananer.

Du kan bytte bananene dine til flere videospill, forhåndsbetalt spillinnhold, Playstation eller XBox gavekort, eller Steam Wallet-koder - digitale gavekort til den populære stasjonære spillplattformen Steam.

Du kan også få Amazon gavekort, hvis du vil sette dine gevinster til å bruke på noe annen enn spill.

6. Tør din hjerne (og avslør din smarts)

Har du lyst til å gi noen et sinn? Den gratis Brain Battle app serverer en mengde raske brann matte og hjernen-teaser utfordringer.

Brain Battles er tilgjengelig for Apple eller Android-enheter.

Når du har installert appen, velg et spill å spille. Spill spill for å tjene billetter til tegninger der du kan vinne pengepremier. Vinnende premier blir utbetalt via PayPal.

7. Bruk Trivia til å betale av studielånene dine

Har du studielån? Har du mye ubrukelig kunnskap? Gratulerer! Bli med i klubben, det er millioner av oss.

Givling er et trivia-spill som gir ut pengepremier til spillere som korrekt svarer på sanne eller falske spørsmål på et bredt spekter av emner.

Du får bare 10 sekunder til å svare på hvert spørsmål, så det er ingen tid til Google noe. Hver gang du spiller, får du tildelt et tre-personers lag og svarer på spørsmål "sant" eller "falskt" til du får tre spørsmål feil og slår ut.

Hvis du er på høyeste scoring-team når klokken går tom, deler de tre av deg en kontantbelønning. Beløpet varierer avhengig av hvor mye penger ble økt dagen før.

Fikk studielån? Bli med i finansierings køen. Hver gang pengene økes (gjennom reklame, sponsorer og folk som betaler for å spille mer), slå på 10 millioner dollar, de øverst i køen får penger til å betale av sine studielån.

Du stiger i køen ved å samhandle med annonser, kjøpe mynter, delta i sponsingstilbud eller møte bestemte mål. (Vær advart: Det er mange mennesker i denne køen.)

Mike Brassfield ([email protected]) er en senior forfatter på The Penny Hoarder. Han har mye ubrukelig kunnskap.

Skrive Inn Din Kommentar