Liv

6 kreative måter du aldri har sett på å bruke Scotch Tape (men bør)

6 kreative måter du aldri har sett på å bruke Scotch Tape (men bør)

Scotch Tape er flott.

Da jeg var barn, pleide jeg å holde den på min eldre søsters arm da hun ikke så og ler når hun måtte unnslippe rip den av. Eller jeg vil rive den av meg selv og le av hennes reaksjon.

Noen ganger vil jeg holde den på min egen arm og se om det virkelig gjør vondt eller hvis hun overdriver ... Jeg tror hun overdrev, men hei, det er bare min mening.

Gjennom årene har jeg funnet meg selv med å bruke Scotch tape for mye mer praktisk bruk - noe som hjelper meg med å spare penger.

Det kommer alltid til nytte, og det fungerer som en erstatning for tonnevis av forskjellige ting. Du kan finne Scotch tape nesten overalt hvor du går, og det har vært i hvert hus jeg noen gang har gått inn på. På Dollar Tree, to ruller på 3M teip koster bare $ 1.

Her er seks kreative måter å bruke Scotch tape som hjelper deg med å spare penger.

1. Fjern lint fra klærne

I stedet for å bruke $2.47 på en lint ruller fra Walmart kan du bruke skuddbånd for å kvitte seg med lintet på klærne dine.

Å fjerne lint med Scotch tape er veldig enkelt. Bare kutt ca 5 tommer tape og hold enderne sammen for å lage en løkke. Stikk tre av fingrene i den "ikke klebrig" delen, og rull den over lint du vil fjerne.

Denne metoden fungerer for meg hele tiden, og det er super praktisk. Hvis du trenger mer tape, kutter du bare litt mer.

Når du bruker en lintrull, sitter du fast med hele arket, ellers sitter det og samler støv. Enda verre, hvis du taper det på et teppe eller teppe, glem å være i stand til å bruke det arket.

2. Rengjør tastaturet

Du trenger ikke å bruke $8.88 på en tastaturrenser fra Walmart når du kan bruke Scotch tape.

Alt du trenger å gjøre er å kutte av en kort stripe av Scotch tape og skyv den mellom hver rad med nøkler på tastaturet. Gjenta denne prosessen med tape motsatt, slik at du får begge sider av tastaturet. Jeg holder båndet fra sidene og skyver det rundt til jeg trenger å bruke et nytt stykke tape.

Voila! Klaviaturet er rent igjen, og du har gjort god bruk av det skuddbåndet som sitter i skuffen din, og ser ensom ut.

Jeg har vellykket brukt denne tastaturrengjøringsmetoden i to år nå, selv om jeg noen ganger kutter båndet lenger og bretter det slik at jeg kan rengjøre begge sider av tastaturet på samme tid.

Hver gang jeg rydder tastaturet mitt, lover jeg å slutte å snakke så mye mens jeg bruker min laptop, men magen min lytter aldri, så jeg ender alltid med små krummer på tapetet mitt.

3. Merk husholdningsartikler

Trenger du å koble kablene dine slik at du vet hvilken kobler inn hvilken konsoll eller apparat? Vil du merke mobiltelefonladere som ligger rundt huset, slik at ingen forvirrer deres for noen andres?

Du kan gjøre det uten å bruke $3.99etiketter.

Alt du trenger å gjøre er å kutte Scotch tape to ganger så lenge du vil at etiketten skal være. Deretter bretter du båndet over ledningen du vil merke, slik at de klebrige sidene holder seg til hverandre. Merk etiketten som du vil ha (f.eks. "Lamyas lader") med en markør eller penn.

Hvis du bare holder etiketten på noe, i stedet for en kabel eller en wire, er det enkelt å kutte Scotch tape så lenge du vil at den skal være, og så skrive på den!

4. Reparasjon av skoskjørtipsene dine

Er skoenrommet ditt fra hverandre? Er plastplaten - kjent som en aglet-flis?

I stedet for å bruke $24.19 på Etsy på en pakke på 200 shoelace tips eller $7.77 for en pakke med 33 Når du bare trenger to små tips, bruk Scotch tape for å reparere dine frynsede skoespisser.

Stram tett noen skrapte tape rundt der tipsene pleide å være eller kommer til å bli angrepet, og du er god til å gå. Din skoene er faste og like gode som noen gang!

5. Lag det perfekte "Cat Eye"

Klar for en kveld med jentene? Eller vil du bare føle deg og se hard ut ved å tegne på den perfekte vingede eyeliner?

I stedet for å kjøpe en "Kattøye" -stensil, Spar deg $ 13,99 ved å bruke Scotch tape for å skape utseendet.

Vi vet alle hvor vanskelig det er å trekke på vingefylte eyeliner, men ved å stikke et 2-tommers stykke skrapbånd under øyet, kan du mestre "kattøyet" og stunke alle vennene dine.

Kjør Scotch tape fra under ditt nedre deksel og opp den ytre enden av øyet uansett vinkel du vil ha vingen å gå, så bare trekk på det "kattøyet" som en proff.

Hvis du har det vanskelig å holde linjen rett ved foten av øyelokket ditt, må du lage linjen ved å dote langs basen til du kommer til Scotch tape. Så alt du trenger å gjøre er å forlenge vingen opp langs båndet. Koble deretter prikkene på undersiden av øyelokket ditt, og gå over linjen

en eller to ganger for å sørge for at det er fint og rett.

Når du er ferdig med det øye, gjenta med den andre. Når eyelineren er tørr, fjern forsiktig Scotch tape for å avsløre det perfekte "kattøyet" -utsnittet.

Her er et detaljert trinn for trinn bildeopplæring på Elle Magazine nettsted og her er en veldig enkel videoopplæring på YouTube.

6. Gi deg en morsom manikyr

Du kan gi deg en fransk manikyr uten å måtte bruke $2.99 på en "Fransk manikyr" -stensil på Walmart.Hvis du ønsker å bli enda mer kreativ, kan du designe kule negler kunst ved hjelp av Scotch tape. Valget er ditt!

For en fransk manikyr, start med å bruke et underlag på neglene dine. Når det er helt tørt, pakk neglene dine med Scotch tape, og la bare tipsene, eller litt mer, bli avdekket.

Mal de avdekkede delene av neglene dine og du har franske tips. Det er greit hvis du søler, siden noe ekstra polsk vil bare gå på båndet.

Når tipsene er tørre eller halvtørre, ta av båndet fra fingrene dine, male et toppfrakk eller to over hele spiken, og du er ferdig! Her er en YouTube video for å få en bedre ide om hvordan det er gjort. Gå til 0:59 for å se.

For å lage neglelakk, bruk bare et grunnlag, legg deretter Scotch tape på neglen, men du vil ha det og male rundt det. Når utseendet er ferdig, bruk en topplakk. Her er noen fantastiske eksempler å komme i gang.

Og selvfølgelig kan du også bruke Scotch tape eller det opprinnelige formålet: Taping ting sammen eller innpakning presenterer!

Din sving: Hvilke andre bruksområder har du funnet for Scotch tape? Hvordan hjelper de deg med å spare penger?

Lamya Zikry er frilansskribent som har skrevet for Times Union og nå The Penny Hoarder. Hun er en nyutdannet fra Universitetet i Albany. Hun elsker alting mat og mote!


Skrive Inn Din Kommentar