Penger

Hvorfor 28% av amerikanerne Bære Kredittkort Gjeld (og Hvordan Chip Away At It)

Hvorfor 28% av amerikanerne Bære Kredittkort Gjeld (og Hvordan Chip Away At It)

Så merkelig som dette kan høres, kan kredittkort være blant de mest skremmende verktøyene i et Penny Hoarder-liv.

Jeg rangerte en gang min frykt for disse tynne plastbitene der oppe med kakerlakker og høyder.

Ja, det er latterlig, du sier. Men jeg har lest noen for mange undersøkelser og studier som eksponerer farene med kredittkort til din personlige økonomi.

Inkludert denne siste fra CreditCards.com som pollet 2.005 amerikanere.

Det viste at et stort antall oss har en fremragende kredittkortbalanse. Disse utestående saldoer fører til en uendelig "kredittkort-gjeld tredemølle", beskriver nettstedet. (Tenk: De galte 15% til 20% rentene som følger med, betaler ikke et kort.)

Her er noen tall som tjente opp i virkeligheten:

  • Om lag 28% av amerikanerne innrømmet at de ikke betaler kredittkortregningen i sin helhet hver måned.
  • Av de rapporterte 43% at de ikke hadde fullbetalt sitt kredittkort på mer enn to år.
  • Nesten 23% har båret kredittkortgjeld for fem eller flere år. I sammenheng er det nesten 29 millioner amerikanere.

Når du blir spurt hvorfor de har balanse, 32% av respondentene sa at de bare trengte å dekke de daglige utgiftene; Dette var nr. 1 grunnen.

Andre grunner var detaljhandelskjøp, for eksempel klær eller elektronikk (16%), medisinske regninger (12%), hjemmereparasjoner (10%), ferieutgifter (10%) og bilreparasjoner (7%).

Hvordan betale av kredittkort gjeld

Denne prosessen vil variere for alle, men det er noen grunnleggende skritt du kan ta for å komme på sporet.

1. Ta en dyp pusting og se hva du skylder

Dette vil kanskje være ditt vanskeligste skritt - men det må gjøres.

Ta vare på gjelden din. En av de enkleste måtene å gjøre dette på er å trekke en gratis kreditt rapport, som vil skissere alle kontoene dine, inkludert de kredittkortene med utestående saldoer.

For dette bruker jeg Credit Sesame. Det er enkelt og gratis, og jeg kan når som helst sjekke inn min økonomiske puls. I tillegg gir det meg skreddersydd råd om hvordan du rydder opp kredittrapporten min og i sin tur øker kredittpoengsummen min. Lær mer om hvordan tjenesten fungerer her.

2. Opprett et budsjett

Hvis du ikke allerede har et månedlig budsjett, er det nå på tide å skissere en ut. (Her er en syv trinns guide.)

Innenfor det aktuelle budsjettet, faktor i en slags betalingsplan og hvor mye du vil begynne å betale hver måned. Uansett hvor langsom og stabil planen er, hold deg til den.

3. Avslutt kredittkort

Ja, det er fordeler for disse sugene (som reisepunkter), men hvis du sliter med å styre pengene dine eller betale av gjeld, er det ikke tid til å bli fristet.

I tillegg, ifølge tidligere års TD Bank "Merry Money Survey" på ferieutgifter, slutter forbrukerne utgifter mindre hvis de betaler med kontanter.

4. Vurder kredittkort gjeld konsolidering eller refinansiering

Dette kan ikke være best egnet for alle, men konsolidering eller refinansiering av gjeld kan slå ned de vanvittige rentene og hjelpe deg med månedlige utbetalinger.

Du vil først gjøre noen undersøkelser.

Begynn med å lese Troverdigens personlige låneopsjoner. Det er i utgangspunktet et marked for konsolidering og refinansiering. Du trenger ikke å forplikte deg til noe, og det gjør det enkelt å sammenligne renter.

Hvis du vil ha flere tips for å betale av kredittkortgjeld, var dette bare den forkortede versjonen. Vi har en full guide til prosessen her.

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter å ha skrevet dette, vurderer hun å brenne sitt kredittkort.

Skrive Inn Din Kommentar