Penger

11 Populære Nyttårsoppløsninger - og hvordan tjene penger på å oppnå dem

11 Populære Nyttårsoppløsninger - og hvordan tjene penger på å oppnå dem

Trettito prosent av mennesker vil gå ned i vekt i det nye året.

Tjuefem prosent vil bruke mindre og spare mer penger.

Fjorten prosent vil reise mer.

Trettifire prosent vil være sunnere.

Ingen av disse vanlige nyttårs resolusjonene kommer som en overraskelse, gjør de? Vi hører dem hvert år - ofte fra de samme folkene, om og om igjen.

Vi ønsker alle å forbedre våre liv, men kanskje vi trenger en større knykke enn å bare vende kalenderen siden. Vi har samlet noen av våre favoritttips og -apper for å hjelpe deg med å nå dine mål i år - og kanskje til og med bli litt rikere mens du gjør det.

Slik får du betalt for å oppnå noen av de mest populære Nyttårs resolusjoner i 2018.

1. Få organisert

Er skapene dine og hyllene pakket til randen med ting du aldri bruker - eller se på?

I stedet for å ha en arbeidsintensiv garasje, har vi noen forslag:

 • Du kan selge nesten alt på letgo. Denne intuitive appen lar deg snappe et bilde og laste opp varen din på mindre enn 30 sekunder. Ikke bare fjerner det mye av stresset med å selge ting på nettet, det er også 100% gratis å bruke.
 • Hvis du ikke vil håndtere folk når du selger elementene dine, kan du prøve Decluttr. Det vil betale deg for CDer, DVDer, Blu-ray og videospill, pluss maskinvare som mobiltelefoner, tabletter, spillkonsoller og iPods.
 • Fikk bøker? Bruk Bookscouter. Skriv bare bokens ISBN i søkefeltet, og siden vil koble deg til mer enn 25 av de mest betalende og mest anerkjente online tilbakekjøpsselskapene.

Føler lysere allerede.

2. Bidra mer til veldedighet

Det er lett å si at vi vil gi tilbake mer. Men hvor lett er det å være veldedig når du prøver å hakke dine egne pennies?

Vi lover - det er mulig! Her er noen enkle måter å komme i gang:

 • Frivillig på et jobbsøkingssenter for å hjelpe folk med å finne jobber.
 • Lær datamaskin / tech ferdigheter på et lokalt bibliotek eller senior senter.
 • Organiser et garasjesalg i ditt samfunn og doner inntektene til veldedighet.
 • Tjen penger tilbake når du spiser ute, og velger å donere den til veldedighet gjennom en app, for eksempel Dosh.
 • Få betalt for å spare energi - doner deretter inntektene dine gjennom OhmConnect.

Eller hvis du er villig til å tildele noen penger til din favoritt veldedighet, sørg for å gjøre forskning på forhånd slik at du vet at det er legitimt og at pengene dine vil bli brukt til god bruk. Her er tre ting å vurdere når du donerer penger til en veldedighet.

3. Betal ned gjeld

Mange av oss blir knust av kredittkortrenten nord for 20%. Hvis du er i samme båt, kan det være verdt å se om du kan konsolidere og refinansiere gjelden din for å få tak i det i år.

En god ressurs for å komme i gang er Selv finansiell. Det kan hjelpe deg med å låne opp til $ 100 000 og sammenligne renter fra en långivere. April varierer fra 4,995% til 35,99%.

Hvis du bestemmer deg for å konsolidere kredittkortgjelden, må du ikke lukke dine gamle kontoer umiddelbart. Lengden på kreditthistorikken påvirker kredittpoengene dine, slik at lukking av alle dine lengstløpne kontoer kan skade det.

4. trene mer

Tempura / Getty Images Få ekstra motivasjon for din daglige treningsøkt i år? Helseapp Oppnåelse lar deg tjene penger for å fullføre sunne aktiviteter.

Koble til prestasjoner til treningsprogrammer, inkludert Apple Health, Samsung Helse, MyFitnessPal, Strava, Fitbit og andre programmer du allerede bruker for å spore dine helse- og treningsmål.

Du velger hvilke data som sikkert deler med Achievement for å tjene penger for dine aktiviteter. For eksempel kan du tjene poeng for å logge vekten din med MyFitnessPal eller treffe trinnsmål med Fitbit.

Du kan bytte poeng for kontanter eller et Amazon-gavekort (10 000 poeng = $ 10), og det er ingen grense for hvor mye du kan tjene.

Plus, du tjener 10 poeng bare for melde seg på prestasjoner og koble til et treningsprogram.

5. Miste vekt

Bilde dette: Du går på skalaen i juni og endelig ser målvekten din.

Gratulerer! Men det blir enda bedre.

Tenk deg, du er i ferd med å motta en generøs sjekk for å bruke på en festlig antrekk i din nye størrelse, lager opp på husholdningsbehov eller holde fast i besparelser - alt bare for å miste vekt!

Det er ikke en fantasi. Hvis du satser på ditt eget vekttapsforpliktelse med HealthyWage, kan dette veldig godt skje for deg ... så lenge du holder deg til dine våpen og mister vekten.

Bare registrer deg for HealthyWage, sett en målvekt og en tidsramme for å oppnå det. Sett en pengespill på deg selv, mellom $ 5 og $ 995 i måneden.

Avhengig av hvor mye vekt du må miste, hvor lenge du gir deg selv det og hvor mye penger du legger på bordet, kan du vinne opp til $ 10.000!

6. Tilbring mindre og spar mer penger

Vi får det: Du må bruke litt penger når det gjelder de viktigste. Men her er en passiv måte å tjene penger tilbake. Bruk Paribus.

Det elektroniske verktøyet combs innboksen din for dine online shopping kvitteringer. Det holder tabber på prisfall, så når du kjøper et produkt fra en av sine partnere, inkludert Target, Walmart eller Zappos, og varens pris faller, mottar du en tilbakebetaling.

Nå vil du ha den ekstra pengene unna. Prøv en app som Stash.

Denne appen lar deg begynne å investere med så lite som $ 5 og tar bare $ 1 månedlig avgift for saldoer under $ 5000. (Den første måneden er gratis.)

Stash kuraterer investeringer fra profesjonelle fondsledere og investorer, og lar deg velge hvor du skal sette pengene dine. Men det etterlater de kompliserte investeringsbetingelsene ut av det. Du velger bare fra et sett med enkle porteføljer som gjenspeiler dine tro, interesser og mål.

Bonus: The Penny Hoarder samarbeider med Stash for å finansiere din første investering - slik at du får en $ 5 bonus for å komme i gang!

7. Reise mer

Mange av oss skulle ønske vi kunne reise mer, men tror det er for vanskelig og for dyrt.

Men visste du at du kunne reise verden gratis?

Du kan tjene belønninger poeng og miles som betaler for dine flyreiser, hotellrom eller andre reiseutgifter. En av de beste måtene å tjene miles er å bruke belønninger kredittkort ansvarlig.

Men hva om du ikke kan (eller ikke vil) bli involvert i det shtick? Du kan fortsatt samle reisebelønninger.

Du kan tjene poeng og miles ved å fullføre enkle oppgaver via eMiles. Disse kan omfatte å ta undersøkelser, registrere deg for et daglig nyhetsbrev, se på annonser, hevde shoppingavtaler eller gå om din normale forbrukeradferd.

Det hevder at du kan tjene $ 20 til $ 30 i belønninger ved å bruke mindre enn en time på nettstedet. Gi det et forsøk!

8. Få en ny jobb

Ikke fornøyd med jobben din? Ikke bekymre deg: Du har muligheter!

Les våre tips for å starte en ny karriere i alle aldre for å hjelpe deg med å få overgangen startet i år.

Hold øye med The Penny Hoarder's jobber Facebook side for nesten daglige nye jobber. Vi elsker å finne fleksible, hjemmefra og unike muligheter. Hvis du ikke finner det du leter etter, kan du alltid sette din drømmejobb på disse fantastiske selskapene.

Hvis du foretrekker å jobbe for deg selv, sjekk ut mulighetene i delingsøkonomien - som å kjøre med Lyft. Du vil sette din egen tidsplan og komme til å kjøre rundt hele byen hele dagen.

9. Tilbring mer tid med familien

Som vinterbrudd fra skolen brytes opp, kan du være takknemlig for litt avstand fra barna dine. Men den lettelsen svindler raskt etter hvert som du blir pakket inn i arbeid, hobbyer, klasser og gjøremål igjen.

Plutselig ser du aldri hverandre - enn si, ta deg tid til å besøke bestemor og bestefar.

Hvis det føles som om du ikke kan lage planer om å tilbringe tid med familien fordi alt moro er for dyrt, prøv disse ideene helt gratis - morsomt! - måter å koble til:

 • Prøv geocaching. (dvs. en skattejakt)
 • Ring eller videochat med familie som bor langt unna.
 • Start en treningsrutine, eller gjør yoga sammen.
 • Frivillig sammen.
 • Gå til biblioteket for bøker, filmer og fellesskapshendelser.
 • Bake eller lag middag sammen.
 • Gå en tur, gå eller svømme.

Trenger du flere ideer? Les videre for 103 ideer for en pengevennlig helg.

10. slutte å røyke

Hver røyker du møter synes å ønske å slutte, prøver å slutte eller har sluttet flere ganger tidligere.

Så hvordan sparer du faktisk vanen uten å bruke hundrevis av dollar på produkter?

Vi har avrundet noen gratis ressurser for å hjelpe deg med å slutte å røyke.

11. Spis sunnere

Etter ferieens dekadens, prøver mange av oss å komme seg tilbake til sunnere spisevaner.

Men det viser dessverre dyrt.

Har du hørt om Ebates? Det er et cash-back nettsted som lar deg tjene penger ved å handle online. Vi elsker det her, fordi det er en enkel måte å spare på alt du kjøper. For eksempel vil du tjene opptil 5% kontant tilbake på hvert kjøp du lager på Amazon. I tillegg får du en bonus på $ 10 når du registrerer deg. Slik får du det:

 • Registrer deg for Ebates her bruker e-post eller Facebook-konto. (Det er gratis.)
 • Bruk Ebates-portalen neste gang du handler online. Det er koblet til tusenvis av butikker, inkludert eBay, Amazon og Home Depot.
 • Når du bruker din første $ 25 på en av de tilkoblede butikkene, vil Ebates belønne deg med en gratis $ 10 på toppen av de kontantbelønningene du tjener normalt.

Du kan tjene penger tilbake på steder som Target og Walmart, hvor du endelig kan begynne å kjøpe noen av de sunnere snacksene du har fortalt deg selv du ville.


Skrive Inn Din Kommentar