Penger

6 tips for å hjelpe deg med å unngå telefonseksoperatør svindel (de er overalt)

6 tips for å hjelpe deg med å unngå telefonseksoperatør svindel (de er overalt)

(Merk: Denne artikkelen bruker ikke grafisk språk, men noen av disse koblingene gjør det definitivt. Klikk med forsiktighet.)

En saksbehandlingsprosedyre som nylig ble innlevert mot en nasjonal telefonpratlinje, hevder at selskapet drastisk undergraver sine ansatte og "manipulerer [sin] kompensasjonsprosess for å sikre at deres arbeidere forblir underbetalte."

Ifølge rettsdokumenter betaler Tele Pay regninger $ 5 per minutt for å snakke med sine telefoneksperter, også kjent som telefonaktører.

Siden fem dollar pr. Minutt virker ut til $ 300 per time, tror du at telefonaktører ville gjøre banken på kuttet, ikke sant?

Nei.

Domstolsdokumenter sier at Tele Pay ofte betaler arbeidstakere så lite som $ 4,20 per time - godt under landsomfattende minimumslønn på $ 7,25 per time. Arbeidstakere sier selskapet forteller dem at de kan tjene mer penger, men konsekvent komme opp på måter å omgå, faktisk betale dem mer.

Retten legger til rette for at Tele Pay angivelig bruker for å underbetale sine arbeidere, inkludert å holde aktører ansvarlige for problemer utenfor kontrollen, og gjør det nesten umulig å spore hvor lenge aktørene bruker telefonen med innringere.

Nærmere informasjon om søksmålet fremhever hvordan seksuelle operatører er sårbare for å bli utnyttet av skruppelløse selskaper.

Arbeider som telefonsexoperatør

Fra heltidskontorere og studenter til menn og kvinner som bare er mellom jobb, går folk fra alle samfunnslag til PSO-arbeid som en måte å tjene ekstra penger på.

PSO-konserter blir vanligvis markedsført mot kvinner, spesielt penger-strapped moms. Selv om mannlige telefoneksperter ikke er like vanlige, er de definitivt også en del av bransjen.

Søksmål mot telefonkonsernselskaper er sjeldne, men problemene Tele Pay-arbeidere hevet er ikke.

Mange telefonseksjeselskap gjør dristige påstander om hvor mye arbeidstakere kan gjøre, men disse tallene går sjelden opp med virkeligheten.

"Noen PSOer som jobber for bedrifter er glade for å få $ 1 per minutt de er på telefonen; som ganske enkelt kunne bety å bli betalt $ 15 i 15 minutter med arbeid - men dette er alt de må vise for å ha hengt seg rundt og venter på samtaler, for et seks timers skift, forklarer Deanna, en forfatter med kvinnens advokatwebsite Kitsch -Slapped.

Telefon sex jobber er også pitched som en måte å få inn noen ekstra penger mens du gjør jobber rundt huset, men selv det er ikke jordet i virkeligheten.

"Da jeg startet trodde jeg at jeg kunne vaske, rengjøre leiligheten min eller styre e-postkontoene mine," forteller Mona Monzano om sin erfaring som PSO. "Vær oppmerksom på - kunden vet om de ikke har full konsentrasjon, og de vil ringe deg ut på det."

Mange PSOs sier også at lønnen ikke utgjør søvnløshet, vanskelige samtaler og følelsesmessig arbeid involvert i å jobbe som telefonskuespiller.

Og likevel er det noen suksesshistorier.

"Etter å ha vært telefonekspert i mer enn åtte år, kan jeg fortelle deg at opplevelsen at telefonseks kan være en morsom, sexy og lukrativ konsert, sier forfatter og telefonekspert Operations Wednesday Lee Friday. (Selvfølgelig bruker hun også ord som "frustrerende, sjokkerende, confounding, exasperating.")

Finne en PSO jobb uten å bli svindlet

Hvis du vil gi telefonen skuespiller, er det noen ting å huske på for å hjelpe et telefonkonsern du kan føle deg komfortabel med.

  1. Se etter jobbmuligheter på arbeidsstasjoner som er spesielt rettet mot voksenunderholdning. Søkesider som SexyJobs.com og AdultStaffing.com i stedet for generelle jobbbrett på nettsteder som Craigslist.
  1. Vær oppmerksom på auditionsprosessen. En kort stemmeopplæring over telefonen (vanligvis med en kvinnelig veileder) er standard praksis for anerkjente telefoneksjeselskaper. Hvis din audisjon innebærer en lang, detaljert privat chat med noen som synes (ikke å sette for fint et punkt på det) altfor investert i auditionssamtalen, legger du på og bruker et annet sted.
  1. Gjør leksene dine. Som med enhver annen jobb-hjemme-jobb, er det viktig å se på hvem du skal jobbe for før du søker. Husk at selv den mest troverdige telefoneksjeselskapet (eller enhver bedrift, for den saks skyld) vil ha ulykkelige tidligere arbeidere, så du vil sikkert se noen elektroniske klager uansett hvilket firma du søker. Til slutt må du stole på dine instinkter og unngå selskaper som virker sketchy.
  1. Du må aldri betale oppstartsavgifter. Foruten å betale for en fasttelefon, blir det ikke en skuespiller å bli en skuespiller. Bare si nei til et selskap som prøver å belaste deg administrativ avgift eller annen sølighet.
  1. Vokt dere for store løfter. Det gamle ordtaket "hvis det høres for godt ut til å være sant, er det sannsynligvis" gjelder her. Bedrifter som lover at du skal rake i hundrevis av dollar i løpet av den første uken, er sannsynligvis ikke ærlig med deg. Mens den typen inntekt er mulig, tar det tid å bygge en base av gjentatte innringere, og det er hvor pengene er.
  1. Hold vakt opp. På samme måte, vær forsiktig med alle selskaper som tilbyr å ta kontakt med en av sine PSOer for å gi deg innsiden av hvor mye du kan gjøre på jobben.

De tilbyr vanligvis å la deg høre på en samtale med en "vanlig kunde" som virker veldig ivrig etter å tippe sine favoritt PSO-wads penger. Husk at PSO-bransjen er fylt skuespillere, og det inkluderer ofte ansette ledere som kan få en bonus for hver ny arbeidstaker som registrerer seg gjennom dem.

Åpenbart er PSO-arbeidet ikke for alle. Det er en helt legitim måte å tjene penger på, så hvis det appellerer til deg, gå for det. Bare vær sikker på å velge et morsomt navn for ditt alter ego.

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Swing på Twitter og si hei @ lisa.

Skrive Inn Din Kommentar