Liv

Foto Essay: Denne fortjente bestemoren vant en Spa Day - og våre hjerter

Foto Essay: Denne fortjente bestemoren vant en Spa Day - og våre hjerter

Har du hørt om vår nye ferie Lilla fredag?

Vi oppfordret deg til å tilbringe tid - heller enn penger - dagen etter Thanksgiving. Og for å hjelpe deg, ga vi bort 50 priser.

En av våre vinnere var Nadine, som ba om en "spa dag med alle mine mødre.”

"Å tilbringe dagen på spa med alle mine mødre ville være veldig meningsfylt for meg," skrev hun. «Moren min svigermor og min skvem er alle blitt eldre, og jeg vil bruke så mye tid som jeg kan med hver av dem.»

Familier kommer i alle former og størrelser, så vi elsket denne oppføringen - og spurte Nadine om vi kunne hjelpe henne å overraske en av hennes mødre i person.

«Min svigermor er en helgen og gjør så mye for andre i nød,» sa hun og lovte at vi ville like å møte henne.

Hun hadde rett. Under overraskelsen oppvarmede Zondra våre hjerter - og etterpå ønsket vi alle at hun skulle adoptere oss som barnebarn.

Vi håper bildene nedenfor viser deg hvor spesiell (og fortjener) denne bestemoren er.

Vi snakker med Nadine om hennes tre mødre og hvor mye de mener for henne.

Når du blir spurt hvorfor hennes svigermor er spesiell, svarer Nadine: "Hun er bare en fantastisk, fantastisk person og en fantastisk mor. Hun gjør alt for alle andre og ikke mye for seg selv. Når hun har ekstra penger, bruker hun det på alle andre. "

Hysj! Om å overraske Zondra i snødekte Cicero, New York.

Zondra er så overrasket! "Åh, hva sier jeg? Jeg er så glad."

Zondra sier at hun ikke kan huske sist gang hun hadde en massasje, men er mest spent på å bare tilbringe tid med svigeren sin.

Se på de smilene! Du kan virkelig føle kjærligheten mellom Nadine og Zondra.

Zondra er så søt, tar deg tid til å fortelle oss om alle hennes barn og barnebarn, som hun elsker så mye. Vi er ganske sikre på at ingen fortjener en spa dag mer!

Heather Comparetto (IG: Heatheretto) er fotograf på The Penny Hoarder. Hun har utstilt hennes fotografier internasjonalt, elsker havet, nyter kaffe og tacos (men ikke sammen).

Skrive Inn Din Kommentar