Penger

Tror du er smart nok til å vinne et show? Disse 7 er Casting Online

Tror du er smart nok til å vinne et show? Disse 7 er Casting Online

Hvis du får deg til å rope svar på TV-en under "Wheel of Fortune" eller drepe den i løpet av natten, vil du kanskje vise dine ferdigheter på den lille skjermen.

Vi fant en rekke spillprogrammer du kan høre på uten å forlate hjemmet.

De første fire annonserer åpne avstøpningsanrop, med filming starter snart. I denne listen har vi også inkludert pågående audisjonsinformasjon for noen av dine favoritt-klassiske show, hvis du vil kaste hatten din i ringen for fremtidige årstider.

1. Kampspill

Alec Baldwin er vert for den nyeste gjenoppliving av dette ikoniske spillprogrammet. To deltakere gjatter hvordan et panel med seks kjendiser fyller ut blankene til en rekke "dumme" spørsmål.

Spilleren med de fleste kamper etter to runder fortsetter å spille Super Match, hvor de kan vinne opp til $ 25.000.

Å søke: Du må være minst 21 år gammel og lovlig bosatt i USA for å søke.

Svar noen spørsmål og last opp nye bilder online her. Du blir kontaktet om noen uker hvis du er valgt for å gå videre i støpeprosessen.

Hvis du er på showet, må du kunne gå til New York City mellom 2.-7. November for filming.

2. $ 100.000 pyramide

Denne siste versjonen av den opprinnelige "$ 25,000 Pyramid" er vert for Pro Football Hall of Famer Michael Strahan.

Spillet har to deltakere, hver sammen med en kjendis, forsøker å gjette en rekke ord basert på ledetråder fra sine lagkamerater. Du kan vinne opp til - du gjettet det - $ 100.000.

Å søke: Du må være minst 21 år gammel og lovlig bosatt i USA for å søke.

Du må lage en video og fylle ut et elektronisk program her. Du kan bli kontaktet for en telefon eller Skype-intervju / audisjon, og du vil høre tilbake via e-post hvis du er valgt for å gå videre.

"Pyramid" -filmer i New York, og datoer er ennå ikke satt.

3. Overlevende

Virkelighetsprogrammet som utgjorde vår besettelse med sjangeren, fortsetter å være sterk og kaste for årstider 35 og 36 (over 17 år).

Tror du har det som trengs?

Å søke: Du må være 18 år eller eldre, og en amerikansk statsborger skal søke (19 i Alabama og Nebraska, 21 i Mississippi og Washington, D.C.).

Du må laste opp en video og et nytt bilde, inkludere ditt bio, og svar på noen få spørsmål i programmet her.

Du kan også holde øye med åpne casting-anrop av din lokale CBS-agent her.

Du får en e-post hvis du er valgt for å gå videre. Filming datoer for kommende sesonger er foreløpig, men ser på slutten av april for sesong 35 og tidlig juni for sesong 36.

Du må være tilgjengelig for film og reise i 46 dager.

4. Idiotest

Dette spillprogrammet ble hentet fra den populære appen med samme navn, og er vertskapet av komiker Ben Gleib på Game Show Network.

Par av deltakerne konkurrerer på gigantiske berøringsskjermer for å "svare på sviktende enkle spørsmål ... prøver å vinne penger eller i det minste ikke se dumme."

Å søke: Send inn navn, alder, kontaktinformasjon og forhold til spillspilleren din til adressen som er oppført her.

Showet skyter i Los Angeles, og potensielle skyte datoer er midt i november, ifølge Backstage.

5. Hvem vil være millionær

Å kaste deg inn i avkastningsbassenget for sjansen til å vinne $ 1 million, lag en 30 sekunders video for å forklare hvorfor du er en passform. Ta med en YouTube-kobling til videoen i programmet her.

Hvis valgt, vil du bli invitert til en overtestingstest. En bestått poengsum på testen vil tjene deg en video intervju audition. Hvis du er valgt fra auditionen din, kommer du til å delta i konkurrentene for de neste to sesongene.

Produsenter vil velge potensielle deltakere fra konkurrentens basseng. Hvis du er valgt, må du lage dine egne reisearrangementer til Las Vegas for taping.

Du må være 18 år eller eldre en juridisk person bosatt i USA for å søke. Barn i alderen 8 til 15 kan søke om spesialitet Whiz Kids Week-show. En forelder eller foresatte bør fylle ut programmet Whiz Kids her.

6. Jeopardy!

Tror du har wits og hjernene til å være den neste Ken Jennings? Selv om du ikke bryter opp og går hjem med $ 2,5 millioner, kan du vinne et bunt på dette klassiske trivia showet.

Å søke: Det første skrittet for å komme på "Jeopardy!" Er å ta en online test.

Bortsett fra spesialitetskonkurranser må du være 18 år eller eldre for å søke. Ingen bostedskrav er oppført (kanadiere oppfordres til å søke).

Hvis du oppfyller kravene og bestått online-testen, kan du bli kontaktet innen ett år for en personlig audition i Culver City, California (nær Los Angeles).

Din audisjon i person tar omtrent to timer og inkluderer:

  • En annen test som ligner på online testen
  • en mock versjon av spillet
  • et intervju som viser din personlighet

Etter din egen audisjon, forblir du i søkerens basseng i 18 måneder, og produsentene vil varsle deg om en måned i forkant av taping hvis du er valgt for et show.

Showet tapes vanligvis på tirsdager og onsdager fra august til mai.

7. Fortunehjulet

Omtrent alle er kvalifisert til å bli med i dette spillprogrammet, ifølge nettsiden hans - "Uansett om du er voksen, tenåring, grunnskole student eller medlem av Forsvaret, er vi alltid ute etter smarte, entusiastiske spillere!"

Å søke: Du må være 18 år eller eldre, og en juridisk person bosatt i USA skal søke. Hvis du er en tenåring som søker å konkurrere i en spesialitetsuke, må en forelder eller foresatte fylle ut søknaden for deg.

Lag en kort video, og ta med en YouTube-nettadresse eller last opp direkte til programmet her. Du må også inkludere et hodebilde og svare på en rekke spørsmål om deg selv.

Slik velges som en spillutstillingskonkurrent

Klar til audition? Les våre tips for å sikre at du har den beste muligheten til å bli utvalgt som en konkurrent.

Vil du være den første som vet om andre morsomme og interessante penger å gjøre muligheter som dette? Som The Penny Hoarder Jobs på Facebook for å holde seg i løkken!

Din sving: Har du noen gang ønsket å konkurrere på et spilleshow?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).


Skrive Inn Din Kommentar