Penger

Kan du tjene penger på å delta i Penny Auctions?

Kan du tjene penger på å delta i Penny Auctions?


Følgende er et gjestemelding fra Amanda Miller på GetOutofDebt.org

The Penny Hoarder: Jeg har alltid lurt på om det var mulig å tjene penger ved å delta i penny auksjoner og deretter videreselge elementene du vant på Ebay eller et annet forum. Takk til folkene på GetOutofDebt.org for å tilby sine tanker ....
Penny auksjon nettsteder skyrocketing inn i perifere nettsteder av digitale brukere venstre og høyre.

Hvis du aldri har brukt eller sett et penny auksjonssted, la meg slå det ned for deg: det er forskjellige gjenstander, litt stor billett og litt liten billett, som tilbys på auksjon for "bare" pennies. Bokstavelig talt starter $ 0,01 til $ 0,02. Brukerne legger deretter bud for å prøve å vinne varen, hvert bud er en krone. Lyder enkelt og billig, ikke sant? Feil!

Hva mange ikke vet er mens hvert bud øker prisen på varen bare med $ 0,01 kostnaden for et bud kan være opptil $ 0,90 på enkelte nettsteder. - Kilde.

Det betyr at for hver "penny" du byder du legger til en høy regning i prisen på bud. Hver gang du byder på en "nedtellingsklokke", tilbakestilles. Vanligvis klokken tilbakestilles med lavt antall, la oss si 12 sekunder. 12 ... 11 ... For de siste 10 sekundene av nedtellingen blir klokken rød som signaliserer budgiveren at tiden løper ut, rask, bud! Ca-ching. $ 0.01. En annen 12 sekunder ....

Til å begynne med kan budgivere spørre seg selv: "Å, hva er et par dollar, ikke sant?" Det de ikke skjønner er at disse nettstedene kan bli svært vanedannende, og de kan finne seg selv å løpe gjennom tusenvis av dollar veldig raskt.

Først påminnet disse nettstedene meg om digitale spilleautomater. "Å, bare en ekstra trekk ... bare en gang ...." Da skjønte jeg at spilleautomater faktisk betaler ut fra tid til annen til forskjellige brukere i forskjellige mengder - ikke alle får jackpotten. Men det er det som skjer her, en jackpot, en vinner, resten kaster bare pengene sine bort. Tapere kan bruke sine mislykkede budkreditter til å kjøpe varen auksjonert til full pris.

Jeg skjønner nå, det handler ikke om produktet, det handler om seieren. Menneskets kamp og avhengighet for kraft og suksess kan bli funnet samlet på disse nettstedene.

Jeg satte meg i dag for å se en auksjon på Beezid.com. I 40 minutter så jeg på prisen på en helt ny iPad 2 gå fra rundt $ 18 til $ 90. På de 40 minutter alene hadde 7200 pennies bodd. La oss gjøre matte, skal vi? Beezid tilbyr "budpakker" fra $ 0,55 til $ 0,90 som betyr i de 40 minuttene Beezid racked i mellom $ 3,960 til $ 6,480 i bud. - Kilde.

På slutten av budet ble iPad "solgt" for $ 90,76. Ser ut som en stjele? Bizeed opptjent hvor som helst fra $ 5,082.56 til $ 8,259.16 for den ene iPad (inkludert den endelige $ 90,76 på grunn av varen). Til en salgsverdi på $ 499.00 som er 10 til 16 iPads!

Ta en titt på deg selv. Jeg fanget video av auksjonen i løpet av de 40 minuttene jeg så på, og sped det opp for å gi deg et raskt innblikk i hvordan disse auksjonene ser ut.

Video om Are Penny Auctions Nettsteder verdt det? RIP-OFF Alert! av @GetOutOfDebtGuy fra GetOutOfDebt.org

Psykologien bak disse områdene fascinerer og frustrer meg alle samtidig. Mens du så på auksjonen, så jeg at brukerne byter kontinuerlig innen 2 sekunder, bare starter klokken på nytt til 12 sekunder hver gang. For hva? Å stikke opp prisen for å skremme andre? På en gang så jeg en kamp mellom to brukere, unødvendig jakter opp prisen .... med en krone om gangen. Dette er ikke poker, du kan ikke heve dem $ 20 og se om de vil ringe. This.Is.A.Penny. Jeg forstår ønsket om å være den siste budgiveren, men hvorfor ikke vent til slutten av nedtellingen i stedet for å kaste bort budene alt i ett fall.

Til slutt svarer mange brukeres bud til en høyere pris enn å kjøpe varen. Som gjør det åpenbart at lokket til disse nettstedene ikke er produktene folk "vinner", men kampen for å vinne, kampen for å være den beste.

Jeg kan ikke hjelpe, men tenk hvis noen av disse brukerne jobber undercover for disse nettstedene prøver å lokke de faktiske budgiverne.

La oss si for argumentets skyld at vinneren swooped inn og vant denne iPad på sitt første bud (som er falskt fordi vinneren gjorde mange, mange bud) og betalte bare $ 90,77 for det. Det er fortsatt $ 4,991.79 til $ 8,168.39 tilbrakte fra andre brukere som ikke tok noe med hjemmet. Nada. Null!

Hva jeg ikke synes å bryte rundt hjernen min, er hvorfor noen av disse nettstedene faktisk er akkreditert av BBB. Penny auksjon nettsteder som BidCactus, SportsBiz og PackageForMe har faktisk blitt akkreditert med en vurdering av en A- og DealDash med en B + vurdering. Med BBB-akkreditering disse nettstedene kan man virkelig "starte med tillit" (som tagline av BBB leser) når disse nettstedene er så stor rip-off?

Auksjonene er spennende. Ser den klokke nedtellingen. Å være så nær, på kanten av å vinne. Adrenalin starter racing. "Dette kan være min!" ... Men for hva? For hvilken pris? For lavt lave pris på noen få pennies? Nei.Bortsett fra den ene "vinneren" løsner resten av brukerne, noen ganger tusenvis av dollar.

Hvis du vet hva som er bra for ditt mentale velvære og din lommebok tilfredshet, vær langt, langt, langt vekk fra disse pengene pits.

Har du noen gang vært engasjert i et penny auksjonssted? Har du noen gang faktisk vunnet en auksjon? Hvor mye har du brukt på verdiløse bud? Jeg vil gjerne høre dine tanker og historier om denne saken. Vennligst legg igjen en kommentar nedenfor!

Kilde: "Er Penny Auctions Sites verdt det? RIP-OFF Alert! "

Skrive Inn Din Kommentar