Investere

Verktøy for å finne ut hvor mye huset ditt er verdt

Verktøy for å finne ut hvor mye huset ditt er verdt

Boligprisene svinger mer enn du kanskje tror.

Algoritmer tygger stadig gjennom fjell av boligdata og spytter ut hjemmeverdier hele tiden.

I denne artikkelen ser vi hvilke verktøy som er tilgjengelige for å få noen resultater som produseres av disse algoritmer, slik at du ser hvor mye huset ditt er verdt i nærheten av sanntid.

Selv om de ikke er 100% nøyaktige, gjør disse nettverksverktøyene fortsatt en god jobb for å gi deg en ide om ditt hjem verdi. Jo flere data de kan trekke om hjemme, det nøyaktige estimatet vil være.

Zillow

Zillow er en av de beste eiendomsmegling nettstedene. De har en funksjon kalt Zestimate som gir et anslag på ditt hjems verdi.

Du kan skrive inn adressen din på Zillows hjemmeside. Det vil finne ditt hjem og vise alt det kan trekke inn om hjemmet fra ulike datakilder.

Fra denne informasjonen oppretter Zillow et estimat eller Zestimate.

Avhengig av hvor mye data Zillow kan trekke og hvor nøyaktig det er, kan Zestimate sannsynligvis forbedres av deg. For å gjøre dette, opprett en gratis Zillow-konto. Gjør nå hjemmet som ditt. Du får se hvordan du skal hevde hjemmet fra hjemmesiden for detaljer.

Når du har hevdet ditt hjem, klikker du på Rediger fakta. Gjør eventuelle rettelser eller legg til manglende informasjon. Dette kan være en korreksjon til firkantede opptak, antall soverom, oppgraderinger og mer.

Når du har fullført oppdateringene, beregnes Zestimate ved hjelp av den nye informasjonen. Zestimate kan eller ikke endres. Det avhenger av om oppdateringene du har laget, gir noen tilleggsverdi.

Redfin

Refin er en annen populær eiendoms nettside. Selv om deres tjenester ikke er tilgjengelige på alle områder i USA

Du kan sjekke denne siden for de siste oppdateringene om tilgjengelighet eller registrere deg fra samme side for å få et e-postvarsel når de er tilgjengelige i ditt område.

Du kan raskt finne ut om Redfin er tilgjengelig i ditt område ved å skrive inn din hjemmeadresse på deres hjemmeside. Hvis ditt hjem er funnet, vil du bli bragt til en overslag over hjemmet.

Hvis ikke, får du beskjed om å besøke siden over tilgjengelighet.

På hjemmesiden estimeringssiden, klikk på adressen din. Dette fører deg til en annen side som viser alle detaljer om ditt hjem, inkludert et historisk estimat.

I likhet med Zillow, hvis du vil gjøre noen oppdateringer til hjemmefakta, må du hevde det som eier. Det er en stor rød knapp på samme side som du ikke kan gå glipp av.

Trulia

Trulia er en annen eiendomsmegling nettsted som tilbyr estimater. Mens det er noe variasjon på tvers av disse forskjellige nettstedene, finner du at de anslår at de ligger ganske nær hverandre.

Også å få estimater fra alle de nevnte nettstedene i denne artikkelen vil gi deg et nøyaktig estimeringsområde.

Ok, tilbake til Trulia. På samme måte som de andre nettstedene, kan du skrive inn adressen din på hjemmesiden, og Trulia vil søke etter ditt hjem. Når du er funnet, vil du bli presentert med en detaljert side av ditt hjem, inkludert et anslag.

I forhold til Zillow og Redfin virker Trulias hjemdetaljer litt mangelfull.

Siden inneholder mange bilder av andre boliger og firkantede bilder med en lenke til kartvisning, skoler, kriminalitet og andre ting om området.

For å kreve et hjem som ditt, må det være utenfor markedet, og du må opprette en Trulia-konto. Når hjemmet er hevdet, kan du redigere detaljene, noe som kan forbedre ditt estimat.

Realtor.com

realtor.com er et annet populært eiendomsområde. De er tilgjengelige over det meste av USA. Dette betyr at flertallet av eiere bør kunne finne sitt hjem på nettstedet. For å gjøre dette, skriv inn adressen din på hjemmesidenes hjemmeside.

Når hjemmet ditt er funnet, klikker du på den pre-befolket adressen for å komme til siden med hjemdetaljer. Estimatet vises tydelig på detaljer siden. Foruten grunnleggende hjemfakta som størrelse, er det ikke mye annet som vises der.

En av grunnene til at hjemmeinformasjonssiden ikke har mye info er fordi realtor.com vil at du skal koble til en agent. Faktisk, på høyre side av siden, er det en boks å fylle ut for å komme i kontakt med en lokal agent.

Hvis du klikker "MITT HJEM" i toppmenyen, vil dette føre deg til en side der du igjen kan skrive inn din hjemmeadresse.

Derfra vil du bli presentert med en graf som viser det historiske estimatet av hjemmet ditt - litt mer nyttig enn det opprinnelige hjemvisningen fra tidligere.

Fra denne siden kan du registrere deg for å motta e-postoppdateringer når ditt estimat endres. Du kan også oppdatere husets detaljer. Begge krever at du oppretter en realtor.com-konto.

Siste tanker

Å få et estimat i hjemmet ditt er en rask og enkel prosess. Du kan få et mer nøyaktig estimat ved å besøke flere eiendomswebsteder. Hvis du finner et nettsted du liker, bør du vurdere å opprette en konto og hevde hjemmet ditt.

Du vil kunne gi ytterligere hjemmedetaljer, for eksempel oppgraderinger, og motta et enda mer nøyaktig estimat.

Har du brukt noen av disse nettstedene for å finne ut hva huset ditt er verdt?

Skrive Inn Din Kommentar