Virksomhet

Forbereder å arkivere ditt første skattemessige retur

Forbereder å arkivere ditt første skattemessige retur

Nå som du er på college og jobber, er det sannsynligvis første gang du må legge inn dine egne skatter. Gratulerer, det er et stort fremskritt i livet, men det er også irriterende å måtte gi opp noen av dine hardt opptjente penger til Uncle Sam.

Her er noen ting du bør vite hvis du blir klar til å forberede og legge inn skattene dine for første gang. Husk at dette ikke er en endelig liste over alt du trenger å vite, men det bør dekke grunnleggende for å få din første avkastning gjort riktig.

Grunnleggende om ditt første skattemessige retur

For å komme i gang med skatter, må du dekke disse grunnleggende prinsippene. Du fyller ut et skjema 1040, som er IRS-skjemaet for din personlige inntektsskatt. På den vil det stille mange av de grunnleggende spørsmålene som ditt navn og personnummer, så vel som din arkiveringsstatus.

Vær forsiktig på din arkiveringsstatus, da foreldrene dine fortsatt kan hevde deg som deres avhengige. Som et resultat kan du ikke kreve deg selv som en avhengighet. Hvis du gjør dine skatter for første gang, må du spørre dem.

Etter din grunnleggende informasjon vil du bli bedt om grunnleggende inntekt, for eksempel lønn, renter og utbytte (fra din bank eller annen konto) og andre ting. Du vil da bli bedt om eventuelle fradrag eller unntak du kan kvalifisere for.

En vanlig du kan kvalifiserer for, er utdanningskort eller studieavgift. Du kan også være kvalifisert for et fradrag for eventuell studielånsrente som er betalt.

Til slutt kan du legge inn det tilbakeholdte som skjedde. Fraværende er hva regjeringen tok ut av lønnsslippet hele året. Du har sikkert lagt merke til det hver uke, men tenkte ikke noe mer av det. Nå, nå vil du legge inn det på skatteformularen din, og den endelige refusjonen eller betalingen er basert på om nok skatt ble holdt tilbake hele året for å dekke din endelige skatteregning.

Hvis du holdt for mye penger, vil du få refusjon. Hvis du ikke holdt tilbake nok, kommer du til å skylde.

Som du får ting sammen, er det dokumentene du trenger å spore opp og være klar:

  • W-2: Dette oppgis av arbeidsgiveren din og viser hvor mye du har gjort, og hvor mye skatt ble holdt tilbake
  • 1099-INT: Dette leveres av banken din og viser hvor mye du har tjent
  • 1099-DIV / B: Dette leveres av meglerhuset og viser hvor mye du har tjent i utbytteinntekter, eller hvor mye du hadde i gevinst eller tap
  • 1098-T: Dette leveres av skolen din og viser hvor mye du har betalt i undervisning
  • 1098-E: Dette tilbys av studielånetjenesten din, og viser hvor mye du har betalt i studielånsrenter

Du kan ha mer, men det er de vanligste skjemaene.

Få hjelp

Hvis noe av det høres forvirrende - det er fordi det er. Vår skattekode er noen av de mest komplekse på planeten, og som et resultat er det mange nyanser du bør være oppmerksom på, og det er ikke lett å gjøre første gang.

Men det gode er at du ikke er alene i å måtte legge inn skattene dine. Hver amerikaner må gjøre det, og så er du i godt selskap. Som et resultat er det mange alternativer for å hjelpe deg med å fullføre selvangivelsen.

Det er viktig å se på noen ting når du får hjelp: kostnaden, retur, ro i sinnet og den faktiske hjelpen som er gitt. Du kan gå med noen billig, men hvordan vet du at de skal arkivere riktig? Hvis du vil ha fred i sinnet, bør du fortsette å Never Settle for Less ved å sende inn elektronisk på http://www.hrblock.com/index.html eller i et H & R Block Office.

Mange bruker forberedelsestjenester eller elektroniske programmer til å sende, fordi de finner det lettere å fylle ut skjemaene manuelt. Det er en god løsning for å spare tid og muligens spare penger.

Hvilke tips har du for din første selvangivelse?

Skrive Inn Din Kommentar