Banker

Last Minute Budsjett Vennlig Valentinsdag Ideer

Last Minute Budsjett Vennlig Valentinsdag Ideer

Lavisse romantiske skjermer er vanlige rundt Valentinsdag. Alle ønsker å vise sin kjære hvor mye de bryr seg, og for mange er gavegiving deres valg språk. I tillegg har alle den kollegaen hvis betydelige andre dusjer dem med blomster på kontoret eller sender en dyr gave.

Men Valentinsdag og andre helligdager kan enkelt knuse et budsjett. Hvis du lever på en lean inntekt eller prøver å betale av gjeld, kan det være uholdbart å bruke $ 100 på gaver og middag. Men hvis du ikke vil ha en annen kjøredato, hva gjør du?

Les nedenfor for å se våre tips for en budsjettvennlig Valentinsdag feiring.

1. Hit Up An Arcade

En av de morsomme og billigste Valentinsdagene jeg noensinne har hatt, var å gå til en arkade med mannen min. Vi tilbrakte et par timer med å spille air hockey, Pac Man og mer. Jeg tviler på at vi brukte mer enn $ 20 for en tur tilbake til vår barndom.

Det er nå en voksende trend landsomfattende å ha voksne arcades med morsomme spill, drinker og snacks for voksne å nyte sammen.

2. Se et indie-flick

I stedet for å fange den siste blockbuster, gå til den lokale kunsthuset kino for en indie flick. Billetter koster rundt samme pris som et vanlig teater, men du kan finne et større utvalg av Oscar-type filmer.

Du kan finne uavhengige teatre som viser indieflikker her.

3. Hopp over restauranten

Last Minute-elskere kan vanligvis ikke finne en reservasjon på Valentinsdag, så hopp over til en lokal butikkbutikk for fine ingredienser. Eller shoppe fra deres deli-teller hvis du ikke har lyst til matlaging. Det vil ikke være så romantisk som den nyeste hiprestauranten i byen, men det blir ikke en linje.

Vet ikke hvordan å sette sammen et måltid? Sjekk ut det siste fra Amazon Fresh - Tastemakers. Dette ligner på HelloFresh eller Blue Apron, hvor du lager mat og de sender deg ingrediensene. Hva gjør Amazon Fresh flott skjønt? Du kan bestille det i dag og få det klokka 07.00 i morgen. Det er flott for siste øyeblikk gavefunn.

4. Gå is eller rulleskøyter

Unn deg videregående dager ved å ta med deg datoen til is- eller rulleskøytebanen. Opptak er ofte mindre enn $ 10, ikke dårlig for en nostalgisk Valentinsdag. I tillegg er dette en aktivitet med garantert håndholding (enten fordi du vil eller trenger å være oppreist).

5. Rock Climb Innendørs

Innendørs fjellklatring treningsstudioer er populære med idrettsutøvere trening for ekte fjell, men de er også en unik dato ide. De fleste treningsstudioer har nybegynnere muligheter hvis du nesten ikke har oppnådd en høyde før.

6. Karaoke

Hvilken bedre måte å feire kjærlighet enn ved å synge til kjæresten din? Uansett dag, kan du finne en bar eller restaurant med karaoke. Velg en duett å synge sammen eller belte ut "sangen din" mens kjæresten din ser, forhåpentligvis med en drink.

7. vinsmaking

Lokale vinbutikker kjører ofte smaksprøver i løpet av uken, hvor du kan smake på forskjellige smaker gratis eller til en liten avgift. Ta med din spesielle venn og hente en flaske for å dele etter smaksprøver.

Bor nær en vingård? Dette kan være et flott eventyr for Valentinsdag også!

8. Hike A Trail

Selv den mest glemmelige samarbeidspartneren kan gjøre en valentinsdagshike som en nøye planlagt utflukt. Parspor blandes med en flaske champagne for en aktiv og morsom dato.

Vet ikke den beste stien i nærheten? Sjekk ut AllTrails for å finne de beste stiene som samsvarer med din evne (og vil) i nærheten av deg.

9. Besøk et kunstmuseum

Du har sikkert ikke besøkt byens kunstmuseum i år. Ta mangel på Valentinsdag planer som en mulighet til å se hvilke utstillinger som skjer. Ikke en fan av kunst? Se hva andre museer og kulturelle sentre tilbyr.

Har ikke gått på å utforske? Her er en fin måte å finne lokale museer nær deg.

10. La det opp

De sier latter er det beste medisin, men det kan også være det beste avrodisiakum. Billetter til en komedieklubb kan være den perfekte stemningssetteren til Valentinsdag. Se om det er en kjent komiker i byen, eller om ikke, ta en lokal stand-up eller improv-troupe.

11. Gå til teatret

En Broadway-type ytelse koster ofte mer enn $ 100 for billetter, parkering og innrømmelser, så sjekk ut en lokal teaterkupé for en billigere spenning. Høyskoler med teateravdelinger er en annen rute for billigere billetter for kvalitetsproduksjoner.

12. Ta et bryggeri eller destillerietur

Hvis vin ikke er din ting, finn et morsomt bryggeri eller destilleri i nærheten. De fleste bryggerier tilbyr turer regelmessig, og mange inkluderer gratis drikke som en del av opptaket. Tror ikke du har et bryggeri innen rekkevidde? Du kan bli overrasket med den store håndverket ølbevegelsen hvor mange bryggerier er nå landsdekkende.

Hva er noen av dine favoritt sparsomme Valentine's Day ideer?

Skrive Inn Din Kommentar