Penger

Disse er de 10 ulykkeligste jobbene i Amerika - er du på listen?

Disse er de 10 ulykkeligste jobbene i Amerika - er du på listen?

Da jeg gikk inn på college, hadde jeg opplyst en utdanning stor. Jeg elsket å lese og skrive, og fordi alle fortalte meg at det eneste jeg kunne gjøre med en engelsk bakgrunn var undervisning, ble undervisningen mitt kall.

Eneste problemet? Jeg hatet absolutt tanken på å samhandle med barn. Dette var et godt problem å ha. Det virkelig tvunget meg til å vurdere hva jeg egentlig ønsket å gjøre med livet mitt, hva ville gjøre meg lykkeligste. Jeg landet på å skrive og redigere, og jeg kunne ærlig talt ikke være lykkeligere enn en profesjonell.

Hvis du bare går inn på college eller går inn på arbeidsstyrken uten å vite hva du skal gjøre, møter du et skremmende, men spennende veikryss. Selvfølgelig vil du vil vurdere dine lidenskaper og ferdigheter, men data kan nå også hjelpe deg med å bestemme deg for en karriere som vil gjøre deg glad. Og med høyskolegjeld i økende grad, vil du sørge for at du får avgjørelsen riktig første gang.

Dataene bak denne vitenskapen kommer fra CareerBliss.com, som representerer vurderinger og erfaringer fra tusenvis av arbeidstakere i alle bransjer. Dataene i CareerBliss 'studie maler et bilde av delte erfaringer i en bestemt karriere, inkludert typiske ledelsesstiler, lønninger og arbeidsplasskulturer.

Ved å bruke dataene, CareerBliss tildelte hver jobb i Amerika en BlissScore. Maksimal score er en 5. Ti heldige jobber ble kåret til de lykkeligste jobbene i Amerika i 2017, og ti andre, vel, de var ikke så heldige. Hvis karriere lykke og tilfredshet er viktige faktorer for deg som du bestemmer dine neste trinn på college eller jobbsøk, kan det hende du vil unngå disse ti ulykkelige jobbene.

10. Administrativ assistent

Administrativ assistenter, ofte klumpet inn med resepsjonister og sekretærer, tilbringer sine dager jobber, ofte de tingene som sjefen ikke vil bli plaget med. US News 'forskning tyder på at lav jobbtilfredshet delvis skyldes høye stressnivåer sammen med den lave lønnen.

Selv om denne jobben står dårlig, kan du elske den hvis du liker å samhandle med andre, få en unik visjon i et selskap eller prøver å avgjøre om et tradisjonelt kontor er en god setting for din karriere.

 • PayScale.com rapporterte median lønn ved publiseringstidspunktet: Omtrent $ 15,00 / time
 • BlissScore: 2.829 av 5

9. Prosjektingeniør

Prosjektingeniørerens hovedmål er å sikre at ingeniørprosjektene holder seg på budsjett og på tidsplan. I stedet for å gjøre prosjektering de kanskje opprinnelig hadde vært lidenskapelig om, blir de i stedet slått ned av administrativt arbeid og kommunikasjon.

 • PayScale.com rapporterte medianlønn: Omtrent $ 67,000
 • BlissScore: 2.811 av 5

8. Data Analyst

Dataanalytikere fyller sin tid til å samle inn og - du gjettet det - analysere data. Mitt firma er i stor grad kjent for sin forskning og data, så jeg samhandler mye med dataanalytikere. For meg virker de veldig glade og lidenskapelige, men det kan være fordi firmaet mitt er ganske legendarisk for god kultur.

 • PayScale.com rapporterte median lønn: Omtrent $ 58.000
 • BlissScore: 2.709 av 5

7. Felttjenesteingeniør

Feltjenestingeniører er de dedikerte folkene som feilsøker og reparerer produkter og teknologier i feltet. Jeg kunne ikke finne mye om årsakene til jobbtilfredshet - eller utilfredshet - for disse medarbeiderne, men mengden av kundesammenheng som disse teknikansatte arbeidstakere må møte, kunne spille en rolle.

 • PayScale.com rapporterte median lønn: Omtrent $ 65,000
 • BlissScore: 2.593 av 5

6. daglig leder

Jeg har jobbet med nok detaljhandel / matjobber til å kjenne generalsjefene med mye skit: lange timer, umotiverte tenåringsarbeidere og rettede kunder som har blitt trent til å tro at de alltid har rett. Det er ingen overraskelse å se GM på denne listen; Den virkelige overraskelsen for meg er at den ikke er rangert høyere.

 • PayScale.com rapporterte median lønn: Omtrent $ 50.000
 • BlissScore: 2.556 av 5

5. Salgskontoadministrator

Rollen til salgskontoforvaltere kan variere fra bedrift til selskap, men disse arbeidstakere har en tendens til å uklare linjen av selger og kundeservicerepresentant - noe som betyr dobbelt stress, mer ansvar og ranting av misfornøyde kunder.

 • PayScale.com rapporterte medianlønn: Omtrent $ 55.000
 • BlissScore: 2.413 av 5

4. Registrert sykepleier

I et intervju med TravelNursing.com forklarte Marcia Faller, en RN og sjefskonsulent for AMN Healthcare, at mens sykepleiere elsker hva de gjør, "de er ikke så fornøyd med jobben sin av en rekke grunner." Blant disse grunnene er lav lønn (spesielt i forhold til leger), for mange timer og en stor arbeidsbelastning.

 • PayScale.com rapporterte median lønn: Omtrent $ 29,00 / time
 • BlissScore: 2.317 av 5

3. Detaljhandler

Jeg har nylig tilbrakt en dag på flere møbelforretninger som handler for en madrass, ved hjelp av selgerne til å ta en avgjørelse. Men kjøpte jeg en madrass fra en av butikkene? Selvfølgelig ikke; Jeg fikk en bedre pris på nettet etter å ha testet min favoritt.

Retail selgere kjemper stadig enkelt og rimelig over internett. For å legge til det, rapporterer amerikanske nyheter at stressnivåene er over gjennomsnittet, til tross for lav lønn.

 • PayScale.com rapporterte median lønn: Om $ 10,00 / time
 • BlissScore: 2.203 av 5

2. Cashier Retail

Alle som har jobbet i butikk kan garantere: timene er skitne, betalingen er uheldig, kundene er uhøflige og arbeidslivet kan være veldig unfulfilling. Et utvalg kan få muligheten til å samhandle med kunder på forsiden, men de fleste teller ned minuttene til de kan klokke ut.

Mens denne jobben er rangert lavt, er den velegnet for arbeidstakere som liker å samhandle med brede varianter av mennesker, og ikke bry deg om å sette i stressige timer for å ta vare på sine familier.

 • PayScale.com rapporterte median lønn: Omtrent $ 10,00 / time
 • BlissScore: 2.201 av 5

1. Kundeservice Representant

Sist og vel, uten tvil, er den fryktede kundeservicerepresentanten. Neste gang du er på vent, forbann navnet på kundeservicenes representant som setter deg der, husk bare at de har å gjøre med over gjennomsnittlig stress og under gjennomsnittlig fleksibilitet, per amerikanske nyheter, og de vil sikkert være på telefonen enda mindre enn du gjør.

Selv om kundeservicerepresentanten er rangert som nummer en ulykkeligste jobb, i den digitale tidsalderen, finner flere arbeidstakere tilfredsstillelse i stillingenes fleksibilitet, som evnen til å jobbe hjemmefra.

 • PayScale.com rapporterte median lønn: Om $ 13,00 / time
 • BlissScore: 2.198 av 5

Selvfølgelig, ta dette med et saltkorn. Jeg er sikker på at mange finner oppfyllelse i disse karriere. Du ville ikke tro på antall mennesker som har gagged ved tanken på å skrive og redigere for resten av livet når jeg forteller dem hva jeg lever for, men likevel elsker jeg det.

Timothy Moore jobber lykkelig som en heltidsredaktør og frilansskribent basert i Nashville. Han tror jobben hans er ganske kul.

Skrive Inn Din Kommentar