Liv

Dette paret gjorde en ekstra $ 5 800 i 10 måneder for å betale for deres bryllupsreise

Dette paret gjorde en ekstra $ 5 800 i 10 måneder for å betale for deres bryllupsreise

Da forloveden min endelig ble foreslått, var jeg på skyen ni - jeg kunne ikke vente med å begynne å planlegge bryllupet vårt.

Vi hadde allerede hatt finanspraten. Og å være Penny Hoarder jeg er, jeg visste at vår "drøm" bryllup måtte være budsjettvennlig.

Vi var i stand til å bosette seg på et $ 10.000 bryllupsbudsjett, og mellom en gave fra foreldrene hans og noen hardcore-besparelser fra vår side, kunne vi betale for bryllupet vårt uten å legge for mye stress på oss selv.

Men så var det bryllupsreisen.

Jeg hadde mitt hjerte satt på en jamaicansk ferie - en all-inclusive, spend-your-days-at-the-beach-sipping-daiquiris-fra-soloppgang til solnedgang slags bryllupsreise. Men den typen tur koster over $ 4000. Vi hadde null ekstra dollar på dette punktet, og jeg var bummed.

Jeg visste at vi alltid kunne ta en fin weekendtur til Gatlinburg, Tennessee, eller noe som er like sjarmerende. Vi kunne få en hytte i tre dager for mindre enn $ 500, og det ville være like spesielt. Tross alt handler det ikke om plasseringen, det handler om å være sammen som ektemann og kone.

Men mann, ville jeg gå til Jamaica!

Det var ingen måte vi kunne spare en ekstra $ 4000 mellom januar og oktober. Vi trakk allerede alle våre ekstra penger til bryllupsfonden. Så den eneste måten å gå til Jamaica var å prøve å få ekstra $ 4000 i de neste 10 månedene.

Utfordring akseptert.

Det var ikke lett, og det tok mye tid, kreativitet og tålmodighet. Men vi var i stand til å gjøre en ekstra $ 4000 (og deretter noen) for å betale vår bryllupsreise i sin helhet.

Slik gjorde vi det.

1. Vi leide ut vårt ekstra soverom: $ 1600

Jeg innrømmer at denne typen falt i fanget vårt, men det hjalp oss med å gjøre en del ekstra penger.

En venn fra college trengte et sted å bo fra januar til april mens hun avsluttet noen klasser for sin grad.

Vi hadde et lite ekstra soverom vi bare brukte for lagring, og jeg visste umiddelbart at jeg hadde funnet den første ekstra inntekten for bryllupsreisen. Min venn og jeg ble enige om at hun ville betale $ 400 per måned for å leie rommet, inkludert alle verktøy.

Det var en vinn-vinn for alle involverte: Vi lagde ekstra penger og hun måtte ikke bekymre seg for å signere en leieavtale eller underlease et rom fra noen.

2. Jeg solgte med oppfyllelse av Amazon: $ 800

Jeg lærte om Amazonas oppfyllelse av Amazon-programmet mens jeg søkte etter "måter å tjene penger" på Pinterest.

Kort sagt, du prøver å kjøpe varer så billig som mulig og selge eller "flip" dem for en høyere pris.

Det tar mye tid, tålmodighet og arbeid, men som en født handelskjøp, var dette en morsom måte å tjene ekstra penger på. Jeg gjorde omtrent $ 800 om seks måneder, men det er mye mer potensial hvis du setter din tid inn i den.

Noen av mine favoritt og mest bemerkelsesverdige "flips" var:

  • En Donald Trump bok jeg plukket opp for $ 5 på en antikvitetsbutikk og solgt for $ 160
  • Et 80-tallet arkadespill jeg kjøpte for $ 12 på et loppemarked og solgte for $ 130
  • Flere antikke brettspill jeg plukket opp for $ 1 eller mindre på et garasjesalg og solgt som samleobjekter for $ 30 og $ 40

3. Jeg begynte barnevakt igjen: $ 2400

Jeg har vært barnevakt siden jeg var 11 år gammel. Det var min første jobb, og det lagde sannsynligvis grunnlaget for at jeg skulle bli lærer.

Hvis det virket igjen da å betale for min filmbilletter og Mudd-jeans, hvorfor kunne det ikke fungere nå for å betale for min Jamaican getaway?

Jeg opprettet en konto på Care.com og fant en familie rett nedover veien fra skolen der jeg lærte hvem som trengte en sitter for sønnen en eller to kvelder i uken. På $ 40 hver natt, gjorde jeg en ekstra $ 160 - $ 200 hver måned.

Gjennom en venn møtte jeg en annen familie som trengte en barnevakt for sommeren mens barna var ute av skolen. På $ 10 en time lagde jeg $ 1400 den sommeren!

Barnevakt har et stigma for å være en tenåringsjobb, men det er en god kilde til inntekt for voksne som liker barn.

4. Vi hadde en Garage Sale: $ 1000

Etter en helg på våren rengjøring og rensing vår kjeller, innså vi at vi hadde nok ting til et garasjesalg. Vi bodde av en hovedvei, så vår plassering var perfekt for et salg.

Vi spurte også venner og familiemedlemmer om å donere sin søppel til bryllupsreisefondet. I stedet for å måtte laste bilene sine, kjøre til lokalvirksomhetsbutikken og deretter laste sine biler, ville vi gjøre alt for dem.

Mange mennesker var mer enn glade for å ta oss opp på dette tilbudet, og de ekstra tingene hjalp oss med å fordoble vår fortjeneste!

I 10 måneder gjorde vi en ekstra $ 5 800

Min jamaicanske bryllupsreiseutfordring var en suksess: Vi tjente $ 5 800 på mindre enn 10 måneder.

Ikke bare var vi i stand til å betale fullstendig vår bryllupsreise, men vi kunne begynne å bygge vår sparekonto igjen etter å ha tømt det med våre bryllupskostnader.

De sier hvor det er en vilje, det er en måte, og denne Penny Hoarder kan ikke vente med å være på vei til Jamaica!

Din sving: Hvordan har du kreativt tjent eller spart penger på kort tid? Vi vil gjerne høre historien din!

Brittany Parrett er en femte klasse lærer og budgeter ekstraordinaire fra Terre Haute, Indiana.


Skrive Inn Din Kommentar