Penger

Handelsstyringsbøker til styresalen? 5 tips for å hjelpe SAHMs tilbake til arbeid

Handelsstyringsbøker til styresalen? 5 tips for å hjelpe SAHMs tilbake til arbeid

Å være hjemme hos deg er en døgnjobb som krever mye hardt arbeid.

Bortsett fra det er egentlig ikke en "jobb" ved at du ikke kan slutte - eller ta ferie. Det er ingen syke dager, og du blir ikke betalt. (Med mindre du teller snuggles, smiler og ubetinget kjærlighet som betaling.)

Søknad om jobber kan være stressende nok som det er, men når oppholdsmedlemmer bestemmer seg for å gå over til den tradisjonelle arbeidsverdenen, er det et helt annet sett med utfordringer.

Ikke bare er det en stor livsstilsendring, men mange kvinner finner seg sliter med å forklare gapet i deres CVer og bekymre seg for hvordan de vil tilpasse seg ny teknologi og arbeidsplasspraksis.

Ikke la det overvelde deg. Her er noen tips om hvordan du kommer tilbake til arbeidsstyrken etter å ha brukt lengre tid på å ta vare på kiddos.

1. Vurder et returskip

På samme måte som en internship, hjelper et returskip en voksen som allerede har erfaring i karrieren, går tilbake til arbeidsstyrken etter en pause.

Path Forward er en ideell organisasjon som hjelper hjemmet til foreldrene å gå tilbake til arbeid ved å samarbeide med bedrifter for å skape returprogrammer. De 20-ukers mid-karriereutdanningene betaler ca $ 20 til $ 25 i timen.

Andre organisasjoner tilbyr også denne tjenesten. Denne artikkelen fra Working Mother fremhever 14 organisasjoner (inkludert Path Forward) som hjelper SAHMs tilbake til jobb.

I tillegg lister FlexJobs åtte selskaper som tilbyr retur-til-arbeid-programmer, inkludert PayPal og IBM.

2. Finn kreative måter å fylle ditt gap på

Selv om det å være en SAHM er en jobb i seg selv, nøler mange kvinner med å liste opp barnsaker blant de andre roller på deres CV. Det er der graviditetspause kommer inn.

Graviditetspause fungerer som stedholder for å fylle inn arbeidsglassene som oppstår når en mor forlater den tradisjonelle arbeidsstyrken til å ta vare på barna sine. Den har sin egen LinkedIn-selskapsside, og over 250 LinkedIn-brukere har inkludert The Pregnancy Pause for å fylle ut et gap på deres CVer.

Nettstedet kommer også med en gratis, nedlastbar verktøykasse, som inkluderer en mal for å vise kvinner hvordan de skal inkludere graviditetspause på deres CVer. Prospektive arbeidsgivere som ringer til kontaktnummeret vil høre en innspilt melding som forklarer hvordan jobberkandidaten brukte tid på å heve et barn, noe som gir henne "uvurderlig erfaring som en potensiell medarbeider".

En annen måte å fylle et gap på ditt CV er den prøvde og sanne tilnærmingen til å gjøre frivillig arbeid. Frivillig arbeid i samfunnet ditt - spesielt hvis det er relatert til omfanget av arbeidet du ønsker - kan være en fin måte å få erfaring og nettverk på.

3. Få en fleksibel eller jobb-hjemme-jobb

Noen ganger hopper rett inn i en 40-timers jobb hver dag er det ikke det mest tiltalende alternativet. Hvis det er tilfelle for deg, Du vil kanskje vurdere en jobb-hjemme-konsert eller en fleksibel posisjon hvor du kan jobbe eksternt en del av tiden.

På The Penny Hoarder deler vi hele tiden nyheter om jobb-fra-jobben åpninger her på vår side og på The Penny Hoarder Jobs-siden på Facebook.

Spesielt dette innlegget har en mengde ideer for mødre til å tjene penger mens de små er nede for en lur.

Vi har også skrevet om et selskap som heter FairyGodBoss, som hjelper kvinner med å finne selskaper som gir dem fleksibiliteten og arbeidslivets balanse de trenger. Ta en titt på sin balanseveiledning for arbeid og liv.

Werk tilbyr et arbeidsbord for selskaper som tilbyr fleksible arbeidsalternativer. Imidlertid må jobbsøkere betale et årlig medlemsavgift på $ 48 for å få tilgang.

4. Velg et barn / barnevennlig selskap

Når en mor går tilbake til jobb, betyr det ikke at hennes forpliktelse til å sørge for at hennes barn er ordentlig omsorg for, er over. Bekymring om ditt barns omsorg kan være forbrukende.

Det er flott å ha en arbeidsgiver som bryr seg om disse bekymringene. Og det er enda bedre når Firmaet gir ansatte omsorgsrelatert assistanse.

Disse 11 selskapene tilbyr perks som barnehager på stedet eller i nærheten av uventet sikkerhetskopiering når foreldrenes vanlige barnehageplaner faller gjennom.

Foreldreposten på arbeidsplassen-instituttet bidrar til at arbeidsmedlemmer lager opplæringsprogrammer på sine kontorer. Tenk å ta barnet ditt til å jobbe dagen, men i løpet av ditt første første måneders liv i stedet for bare en dag.

Instituttet opprettholder en liste over selskaper som ønsker ansatte velkommen til å bringe sine unge barn inn i arbeid.

Moms som har muligheter som disse kan være tilbøyelige til å komme seg tilbake til arbeid snarere enn senere og ikke oppleve en så lang tid i arbeidslivet.

5. Start din egen bedrift

Noen ganger er den beste måten å komme seg tilbake til arbeidsstyrken, å skape en sti for deg selv.

Ta den ideen som har skjedd i hjernen din siden starten av barselsorloven, og legg den til handling!

Her er noen kvinner som kan tjene som inspirasjon:

  • Cheryl Cavalli lanserte en virksomhet som hjemmebasert reisebyrå
  • Abby Lawson startet en livsstilsblogg
  • Debra Cohen startet Home Remedies, et hus for husholdningsreferanse som forbinder familier til lokale bedringskonsulenter
  • Dawn Matthews startet The Thankful Goat, en bedrift som selger bad og kroppsprodukter laget av geitmelk

Det er ikke lett å komme tilbake til arbeidsstyrken etter en betydelig tidsavbrudd.Din sti kan meget vel vise seg helt annerledes enn hva du trodde det ville være.

Men ikke la støtene i veien ødelegge deg. Dine barn ser og ser på deg for å gi et godt eksempel, så ikke gi opp!

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder. Hun var en oppholdsmor i to år og tilbrakte halvparten av tiden aktivt og prøvde å komme seg tilbake til arbeidsstyrken. Det var en kamp, ​​men hun er ekstremt takknemlig for å være der hun er nå.

Skrive Inn Din Kommentar