Penger

Denne undersøkelsen sier de fleste har ikke sidegitt - men de som lager bank

Denne undersøkelsen sier de fleste har ikke sidegitt - men de som lager bank

Sidehustringer ser ut til å være alt raseri akkurat nå - og med god grunn.

En ny studie bestilt av Bankrate.com fant en gjennomsnittlig person som gjør en ekstra $ 9 948 i året med deres sidegig.

Ta opp skrape.

Whoa. Det er ikke bare pennies.

Men her er kickeren: I samme undersøkelse på mer enn 4.600 personer sa bare 19% at de faktisk gjorde noe på siden for å få tak i litt ekstra inntekt. Millennials fører vei blant aldersgrupper, men selv for personer mellom 18 og 26 år, sa 72% at de bare jobber en enkelt jobb.

Tenk bare at city slickers dra nytte av konsertøkonomien? Tenk igjen. Undersøkelsen viste at 22% av befolkningen på landsbygda jobber på siden - det er sammenlignet med 20% av de som bor i byområder.

Og 11% av respondentene som er eldre enn 71 sa at de hadde en sidevasst. Snakk om de gylne årene.

Vi her på The Penny Hoarder anser oss for å være eksperter på tvers - for alt handler det om å legge mer penger i lommene. Så her er hvordan du kan hoppe på siden gig bandwagon (eller i det minste få den bandwagon sparken opp og chugging sammen).

Et par av våre favoritt side hustles

Tjen penger og nye venner

Har du et ledig rom? Kan også bruke Airbnb til å tjene penger ved å leie den ut.

Hvis du er en god vert med en ønsket plass, kan du legge til hundrevis - til og med tusenvis av dollar til din sparekonto med Airbnb.

Få din uber på

Som Uber-entreprenør er du ansvarlig for å sette opp timeplanen din og motivere deg til å jobbe - ingen holder tabs på deg.

Inntektene dine beregnes med et grunnfradrag pluss tid og avstand som er reist etter oppkjøpet. Uber pålegger også serviceavgift.

Her er en lenke som skal brukes med Uber.

Flex din hjerne og gjør banken

Last ned Perk Pop Quiz-appen og velg fra en av de mange trivia kategoriene - 90-tallet og 2000-tallet, Music & Movie Quotes og berømte slogans er bare noen få.

Jo mer korrekte svar du rack opp, jo flere poeng får du. Du kan innløse disse poengene for gavekort til Amazon, Starbucks, Nike, GameStop, Target og andre butikker.

Du kommer ikke til å bli rik gjør dette, men det er en morsom måte å tjene ekstra $ 15 til $ 20 i måneden for showene du allerede liker å se på.

Det er så enkelt. Uansett alder eller plassering, kan du - og bør - starte en sidestrøm.

Alex Mahadevan er data journalist på The Penny Hoarder. Han har ikke en sidegig ... enda.

Skrive Inn Din Kommentar