Penger

De 10 beste selskapene for arbeidende moms (noen få er enda ansatt!)

De 10 beste selskapene for arbeidende moms (noen få er enda ansatt!)

Fire måneders betalt barselsorlov. Gratis brystmelken frakt. Dagpleie på stedet. Stipendier og foreldreverksteder.

For mange av oss kan disse fordelene virke ut av denne verden - men i enkelte selskaper, som de på Arbeidsmors 2016-liste over 100 best for arbeidende moms, de er veldig virkelige.

Hvert av de 100 topp selskapene tilbyr et bredt spekter av støtte - fra fleksibelt arbeid og veiledning til rimelig barnepass og betalt ferie - designet for å skape en kultur som gjør at alle ansatte kan blomstre, forklarer nettstedet.

Og siden jeg vet at jeg jobber hjemmefra, er det viktig for mange av dere, det er verdt å merke seg 64% av selskapene tillater mer enn halvparten av sine ansatte til telekommunikasjon.

Lurer på hvilke selskaper som har laget listen, hvilke fordeler de tilbyr - og hvis noen av dem ansetter?

Fortsett å rulle ...

10 av de beste selskapene for arbeidsmoms

Her er de 10 beste selskapene i alfabetisk rekkefølge, sammen med noen av de stellare fordelene de tilbyr, ifølge Working Mother.

Ikke overraskende gjorde fire av dem også Fairygodboss 'liste over selskaper hvor kvinner elsker jobben sin.

1. A.T Kearney

Ved dette ledelseskonsulentfirmaet kan enhver som føder eller vedtar ta opptil et år med delvis lønn, "Working Mother" -rapporter, og kan jobbe deltid i opptil et år ved retur. Selskapet støtter også jobbdeling og fleksible tidsplaner.

Her er A.T Kearneys karriere side.

2. Accenture

Hvis du jobber hos dette firmaet, kan du ta 16 uker fullfristet barselsorlov - og hvis du trenger å reise, vil firmaet selv betale for å sende ditt brystmelk hjemme.

Her er Accentures karriere side.

3. Deloitte

Dette finansnæringsfirmaet har en rekke generøse fordeler for ansatte - inkludert mødre. Det tilbyr betalte sabbaticals, kjæledyr forsikring og en gjennomsnittlig 35 dagers rabatt per år. I tillegg tilbyr det 16 uker fullstendig betalt familieferie for å ta vare på et nytt barn, betydelig annen eller eldrende forelder.

Her er Deloits karriere side.

4. Ernst & Young LLP

London-baserte Ernst & Young er et av "Big 4" revisjonsfirmaene, og kan ha tatt noen signaler fra sine europeiske naboer. I tillegg til 16 ukers betalt permisjon, tilbyr den ammende webinarer og opptil $ 25 000 mot adoptioner eller fruktbarhetsbehandlinger.

Her er Ernst & Youngs karriere side.

5. IBM

Du har utvilsomt hørt om dette teknologibedriften, men du kan ikke vite om fordelene. Arbeidsmor sier at det er en "stor forutsetning for tidsplan og karrierefleksibilitet", og gir alle ansatte tre uker betalt ferie - pluss helligdager.

Her er IBMs karriere side.

6. Johnson & Johnson

Du sannsynligvis allerede bader den lille i J & J-produkter - og selve selskapet er like barnevennlig. Den tilbyr dagpleie på stedet og ni uker med fullstendig barselsorlov. I tillegg, Working Mother Notes, "kvinner tjente 50% av alle kampanjer til ledende stillinger" i 2015.

Her er J & Js karriere side.

7. McKinsey & Co.

En av fordelene ved å jobbe for dette konsulentfirmaet er de mange måtene det forbedrer kvinners karriere gjennom trening, fleksibilitet og sabbaticals. Og folk som reiser barn med spesielle behov, får 20 ekstra dager med betalt ferie hvert år, rapporterer Working Mother.

Her er McKinsey's karriere side.

8. PricewaterhouseCoopers

Et annet revisjonsfirma, et annet fantastisk sted for mødre. Ikke bare har ansatte tilgang til brukt amming utstyr og "Mentor Moms", de kan også motta opptil $ 1000 per år for å betale for beredskapssikkerhet for barn og andre avhengige.

Her er PWCs karriere side.

9. Prudential Financial

Dette finansieringsselskapet tilbyr ikke så mye betalt barselsorlov som andre (rundt ni uker, ifølge Fairygodboss), men tilbyr på stedet barnepass og trenings- og velværesenter.

Her er Prudentials karriere side.

10. WellStar Health System

Vil du ta ni måneder til å ta vare på en ny baby eller syke slektning? Dette helsevesenet vil la deg gjøre det - men det vil ikke bli betalt. Andre fordeler inkluderer barnehage og sommerleir på stedet, og til og med en gratis concierge-tjeneste for å hjelpe medarbeidere å takle deres ærend.

Her er WellStar's karriere side.

Hvis du ikke vet hvor imponerende noen av fordelene er, bør dette diagrammet gi deg en bedre ide:

Klar til å jobbe for ett av disse selskapene?

Jeg tenkte det. Dessverre skurte vår fantastiske redaktør intern Jacquelyn sine karriere sider for jobb-hjemme-jobber - og fant ikke mye.

Selv om du kan bli prosjektleder for Abbvie eller en sosial mediaspesialist for S & P Global, eller begynner å selge Avon, krever mange bedrifter spesialiserte grader eller opplæring for sine eksterne stillinger.

Og for flere inngangsposisjoner, min gjetning er at du må jobbe på kontoret før du får muligheten til å telecommute.

Ett forslag? Søk i listen for selskaper i din stat.

Selv om et selskap ikke ansetter for jobb-fra-hjem-stillinger akkurat nå, kan du finne jobber med fleksible timer - det kan til slutt muliggjøre heltids telekommunikasjon.

Og hvis du bor utenfor USA, er listen også verdt en titt, da mange av selskapene har internasjonale plasseringer.

Vil du se hele listen? Klikk her.

Din sving: Har du jobbet med noen av disse selskapene før?

Susan Shain, seniorforfatter for The Penny Hoarder, søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain. Redaksjonær intern Jacquelyn Pica hjalp med forskning.


Skrive Inn Din Kommentar