Penger

13 triks for å spare penger som lærer uten å få en sommerjobb

13 triks for å spare penger som lærer uten å få en sommerjobb

Det er den siste uken i skolen før sommeren, og når hun blir spurt hvordan hun føler, reagerer Rebecca Stanley, en førsteklasses lærer i Austin, Texas, ganske enkelt.

"Trett."

Stanley klargjør rapportkort, pakker opp klasserommet og taler med den spennende buzzen som er tatt over elevene sine.

For de fleste lærere er sommerferien en velkommen pust fra klasserommet. Men det er også en tid da mange er tvunget til å supplere sin inntekt med en annen jobb.

"Vi får det hele." Du får sommere av "ting, men vi blir ikke betalt for å ha all den tiden av," sier hun. "Vi betales mindre per måned for å få våre 12 månedlige lønnsslipp i stedet for 10" full "lønnsslipp."

Stanley sier dette er en vanlig misforståelse som hun alltid må forklare.

Så hvis du ønsker å strekke din lønnsslipp, får vi det. Vi har satt sammen noen av de mest kreative måtene lærere kan få mest mulig ut av et stramt budsjett.

13 måter lærere kan strekke sine budsjett

I en ideell verden ville vi ikke måtte skrive denne artikkelen, fordi lærerne ville tjene mer enn nok penger. Men det er bare ikke virkeligheten akkurat nå, og dessverre kan vi ikke flytte fjell over her på The Penny Hoarder.

Vi kan imidlertid tilby noen tips og triks for å hjelpe deg med å strekke budsjettet ditt - slik at du ikke trenger å få en heltids sommergig.

1. Få Betalt Mens Endelig Binging 'Dette er oss'

Undersøkelser er ikke vår favoritt måte å tjene penger på, men vi vet at du vil slappe av sommeren med en dag - eller to eller tre - på sofaen. Du fortjener det.

Mens du tar opp 'Dette er oss' (Stanley fortalte oss at det er en lærer favoritt på skolen hennes), hvorfor ikke få betalt for å ta noen undersøkelser?

Vi har prøvd mye betalte undersøkelsessteder, men to av de beste vi har funnet er PointClub og Swagbucks, som drives av et selskap vurdert A av Better Business Bureau.

2. La denne forhandleren kutte kostnadene for Internett

Stanley har allerede kuttet ledningen på ledningen. Det er en enkel måte hun sparer. Hennes kilder til underholdning er i stedet Hulu og Netflix. I stedet for å forkaste over $ 100-pluss, er hennes internettregning noe som $ 60 i måneden.

Likevel kan det være mindre.

En enkel måte å se om du kan kutte på bekostning av internett, er å registrere deg for trim, en forhandlings bot. Det fungerer med Comcast, Time Warner, Charter og andre store leverandører.

Du kan registrere deg enkelt med Facebook eller din e-postadresse. Deretter kobler du bankkontoen din og laster opp en PDF-fil av den nyeste regningen. Trims AI-drevne system kommer til å fungere. Hvis det først ikke lykkes, vil det fortsette å forhandle til det kan spare deg for noen penger.

Trim tar 25% av besparelsesfanen, og du får resten.

3. Gi deg selv et løp for pengene dine

Bekjennelse: Når studenter gir deg cupcakes i stedet for kliché-eplet, er det enkelt å sette på noen få pund.

Hvorfor ikke ta litt tid til å tilbakestille til deg selv og din helse?

Legg en innsats på dine vekttapsmål gjennom HealthyWage - alt fra $ 20 til $ 500 i måneden. Hvis du treffer målet ditt innen tidsrammen du angir, kan du vinne opp til $ 10.000.

Vi snakket med Teresa Suarez, som mistet 68 pund og gjort over $ 2400 gjennom HealthyWage.

4. Hold en personlig penger veileder i din lomme

Stanley innrømmer at hun har problemer med å holde seg til et budsjett, og ikke alle sammen?

Det er mange apps på markedet som vil prøve for å hjelpe deg, men de kan få deg til å føle deg frustrert og håpløs på slutten av måneden. Det er tøft å gi opp alle lykke til å holde fast i budsjettet en robot opprettet for deg.

Det er der glede kan hjelpe. Det er en gratis iPhone-app som hjelper deg med å spare og bruke penger på en måte som ikke kompromitterer din lykke.

Det vil hjelpe deg å finne ut kunsten å gi og ta. For eksempel, hvis du kutter ut den morgenen, vil latte få deg til å trekke håret ut ved middagstid, ikke gjør det. Joy s personlige penger trener vil hjelpe deg å finne måter å redde andre steder.

Hei, ingen dommer her. Uten kaffe, ville vi miste våre tanker innen 10 a.m.

5. La penger motivere deg til endelig å avklare

Det er ikke uvanlig for lærerne å jobbe 60 timers uker. Det forlater uh ... hvor mye tid for deg å dype rent huset? Ja, så blir det rotete.

Her er noen enkle måter du kan tjene penger på:

  • Det er på tide å gi skapet litt oppmerksomhet. Hvis du ikke har brukt noe på to år, hvorfor ikke prøve å selge den? Bruk en app som Letgo å laste opp varen din til markedsplassen på bare noen få minutter.
  • Hvis du har hyller av CDer, DVDer, Blu-ray og videospill, se hvor mye Decluttr vil betale deg for dem. Last ned appen, skann strekkoder, og send dem alle inn gratis. Skriv inn kode PENNY5 ved kassen for en ekstra $ 5 boost når du sjekker ut.
  • Bøker ... så. mange. bøker. Hør, hvis du ikke har hentet dem i, si to år, hvorfor ikke selge dem? Trykk på Amazon Trade-In for å få et estimat for bøkens verdier. Send dem av, og Amazon vil gi deg et gavekort.

6.Få betalt for å være lærer - uten å registrere deg for sommerskolen

Vi har to sidegig ideer for lærere.

Først bør du vurdere veiledning - online. QKids er en nettbasert læringsplattform som fokuserer på å undervise engelsk som andrespråk for studenter mellom 5 og 12 år. For å kvalifisere må du være en engelsktalende engelsktalende basert i USA eller Canada. Fordi du allerede er lærer, bonuspoeng!

Angela Brumbaugh er en lærer fra QKids. Hun lærer 36 halvtimer økter i uken og gjør opp til $ 20 i timen.

Her er et annet alternativ: Selg leksjonsplanene dine. Du har sikkert hørt om denne plattformen nå, men vi vil inkludere den som en vennlig påminnelse ... Lærere betaler lærere er en flott, passiv måte å tjene penger på fra leksjonene dine. Så lenge andre lærere kjøper dine planer, får du betalt.

7. Sjekk ditt klasseromsforsinkelse i baksiden

Trenger du en morsom, fleksibel måte å tjene penger samtidig som du møter mange nye mennesker?

Prøv å kjøre med Lyft.

Etterspørselen etter ri-deling har vokst som gal, og det viser ingen tegn til å bremse ned. For å være kvalifisert må du være minst 21 år med et år med kjøreopplevelse, passere en bakgrunnskontroll og eie en bil laget i 2007 eller senere.

Vi snakket med Paul Pruce, som har kjørt på heltid med Lyft i over et år. Han tjener $ 750 i uken som sjåfør.

Best av alt, gjør han det på sin egen tid. Du kan arbeidsdager, netter eller helger - det er opp til deg!

Fordi det er enkelt å bytte mellom programmer, registrerer mange Lyft-drivere også seg som en driverpartner med uber.

Som partner med Uber er du en uavhengig entreprenør. Du setter din egen tidsplan og jobber så mye eller så lite som du vil.

Hvis du vil prøve det, er det noen ting å huske på: Du må være minst 21 år gammel, ha minst ett års lisensiert kjøreopplevelse i USA (tre år hvis du er under 23 år), ha et gyldig amerikansk førerkort og gi en bakgrunnskontroll.

Endelig må bilen din være fire-dørs, sete minst fire passasjerer (unntatt føreren), være registrert i staten og dekkes av statlig forsikring.

8. Tjen penger tilbake på skoletilbehør

Vi hater mer enn noe som lærerne må gå ut og bruke sine hardt opptjente dollar på klasseromsmaterialer.

På ett år brukte Stanley omtrent $ 500 på bøker, organisasjonsbakker, oppslagspapir og grenser, gardiner og læreplanmaterialer.

Det suger du må gjøre det, men du kan i det minste bløtgjøre blåset ved å dra full nytte av tilbakebetalinger.

Ledet til en Joann Fabric and Craft Store? (Ja, Stanley fortalte oss om de fancy lærerens eneste ...)

Først må du registrere deg for butikkens belønninger. Du får 15% av hele kjøpet hver gang. Last ned deretter butikkens app. Det har alltid noen kjempebra kuponger.

For å få en enda bedre avtale, last ned Ibotta. På det tidspunktet skrev vi dette, tilbød Ibotta 15% kontant tilbake på alle kjøpene i Joann. Alt du trenger å gjøre er å ta et bilde av kvitteringen din.

Stack disse avtalene, og du bør forvente å se noen solide besparelser.

Ibotta er gratis å laste ned. I tillegg får du en $ 10 registreringsbonus etter opplasting av din første kvittering.

9. Spill sporene - og tjen mer interesse enn på banken din

Er du mer av "sitte hjemme og spille videospill" type person, men du gjør deg selv til å lese dette fordi du er fast bestemt på å få denne vokseninngangen nede?

Folkene som opprettet Langt spill har du dekket med et spill som er morsomt og hjelper deg med å oppnå dine økonomiske mål.

Når du sparer og oppnår oppdrag, vil du tjene mynter for å spille minispill for pengepremier! Vi snakker klassikerne, som spilleautomater, riper og spin-to-win-hjul.

Penny Hoarder Carson Kohler bruker Long Game for å spare penger. Hver to uker sniker den $ 5 ut av hennes bankkonto og belønner henne med mynter.

I to måneder lagret hun $ 35,70, bare ved å spille spill på telefonen. Plus, hennes gevinster utgjør en gevinst på ca 2% - langt høyere enn renter på noen annen sparekonto hun har.

Når du kobler bankkontoen din, tjener du 300 poeng, så du kan begynne å spille mens du venter på lønningstid.

10. Hang ut i andre folks hus

Noen ganger - de fleste ganger - lærere trenger retrett. Men noen ganger - de fleste ganger - er retreater dyrt. Men her er en enkel måte å få betalt for å unnslippe: House-sit.

Mens alle treffer veien om sommeren, kan du dra nytte av det og tilby deg hus-sittende tjenester. Bonus hvis det innebærer katt-sittende også.

Det er mange nettsteder der ute som hjelper deg med å finne den perfekte konserten. Ta en titt på noen av disse online-markedsplassene.

11. Ikke føl deg skyldig å slappe av med venner

Et stramt budsjett betyr ikke at du må bli en eremitt. Noen ganger må du sparke tilbake og dele dine opprørende klasseromshistorier med venner.

Så nyt et par øl - på Secret Hopper-fanen.

Secret Hopper er et mystery-shopping selskap som vil betale deg for å sjekke ut barer og bryggerier i ditt område.

Selskapet ser etter detaljorienterte øl-drivere å hoppe rundt til forskjellige bryggerier og objektivt vurdere og vurdere deres erfaringer. Penny Hoarder Tyler Omoth ga konserten et forsøk. Han betalte $ 16 på sitt besøk til et lokalt bryggeri. Secret Hopper betalte ham $ 20 via PayPal innen få dager.

Så, nei, du kommer ikke til å bli rik, men du får gratis øl, og det gjør oss hoppy (vi vet, vi vet). Alt du trenger å gjøre er å registrere deg, så vil det kontakte deg når du trenger det.

12. Sprekk Åpne en ny bok og tjen ekstra penger

Bookworms: Visste du at det finnes flere måter du kan tjene penger på din kjærlighet til bøker?

En av våre favoritt måter er å skrive bokanmeldelser. Du får lese en bok og få betalt for å stemme din mening.

Vi avrundet flere nettsteder som vil betal for dine online vurderinger. Priser varierer, men noen betaler opp til $ 100 per anmeldelse. Ikke dårlig for en hobby!

13. Finn begravet skatt - slags

OK, sjansene for å finne tusenvis av dollar i uoppfordrede penger kan være slanke, men vi liker å inkludere dette tipset bare for godt mål.

Penny Hoarder-leseren Kelli Howell fulgte vårt råd, utførte et raskt søk og fant uopptjente penger i hennes manns navn - ca $ 56 fra en "modnet forsikring".

Jo, det er $ 56, men det er ganske bra for en uventet sjekk, ikke sant? Slik gjorde hun det:

Statskassen i hele USA har mer enn 43 milliarder dollar i uanmeldte midler, ifølge The New York Times.

Du kan sjekke med Nasjonalforening for uoppfordrede eiendomsadministratorer. Det forteller deg om du mangler en stor utbetaling. (Vær oppmerksom på: Det finnes flere utseende-lignende nettsteder der ute. Pass på at du søker legitime.)

Carson Kohler ([email protected]) er en stabforfatter på The Penny Hoarder.


Skrive Inn Din Kommentar