Penger

3 arbeidsplassutviklinger vi forutsier for 2017 - og 3 vi vil gjerne se i 2018

3 arbeidsplassutviklinger vi forutsier for 2017 - og 3 vi vil gjerne se i 2018

Tidligere i år spekulerte vi om hvilke trender i arbeidsplassen vi ønsker å se vokse i 2017.

Hvordan gjorde vi? La oss finne det ut.

Og mens vi er på det, la oss snakke om noen trender vi vil se i 2018.

Tre arbeidsplassutviklinger som vokste i 2017

Vi er glad for å rapportere at selskapene generelt ser ut til å ta behov og ønsker til arbeidere mer seriøst.

Bedrifter omfavnet disse tre trendene spesielt:

1. Fjernbetjening

Hvis vår Jobs side på Facebook er noen indikasjon, er eksterne jobber levende og godt over hele landet.

Siden året er bare å pakke opp, er det ikke noen hard data tilgjengelig ennå på antall eksterne jobber i 2017 sammenlignet med 2016.

Imidlertid rapporterte en Gallup-undersøkelse tidligere i år Antall ansatte som jobber eksternt, hoppet fra 39% i 2012 til 43% i 2016. Forskere sier de forventer at den oppadgående trenden fortsetter.

2. Barnehjelp

Nesten to millioner foreldre til barn under 5 år har gjort karriereoffer på grunn av barnevernkamp.

I 2017 rapporterte vi om flere selskaper som lette byrden på foreldrene ved å tilby subsidierte barnepassprogrammer, ved å etablere barnevakt på stedet eller ved å la foreldrene ta med seg barna sine.

En studie fra Society for Human Resource Management viser Antall arbeidsgiverbaserte subsidierte barnehager og arbeidskompetanse har holdt fast siden 2013. Noen betaler selv barnehageutgifter mens de ansatte er på forretningsreiser.

3. Opplæringshjelp

UPS og Dollar General var blant selskapene i 2017 som annonserte planer om å begynne å tilby skolehjelp til ansatte eller utvide eksisterende bistandsprogrammer.

Under den foreslåtte republikanske skatteplanen ville bedrifter miste fradrag for å tilby denne fordelen, og enkeltpersoner ville bli skattlagt på den. Men universiteter og noen selskaper kommer sammen for å lobbyere kongressen for å la de nåværende bestemmelsene forbli på plass.

Flyttet indikerer Noen bedrifter er til fordel for å tilby denne fordelen til ansatte nok til å bekjempe regjeringen for å holde det - og det er gode nyheter for arbeidstakere.

Tre arbeidsplassutviklinger vi håper å vokse i 2018

2017 så noen gode forbedringer på arbeidsplassen, men det er fortsatt arbeid som skal gjøres.

Her håper disse tre trendene får mer trekkraft i 2018:

1. Jobb som ikke krever en høyskole

Noen av de mest etterspurt jobbene i disse dager krever ikke en høyskole grad. Jobber som spikertekniker, teppeinstallatør og bartender opplever eksplosiv vekst, et sikkert tegn på at de vil være rundt en stund.

Infrastruktur jobber som elektriker, rørlegger og truck mekaniker ikke krever grader og ofte kommandoen en over gjennomsnittet lønn.

Etterspørselen forventes også å vokse for jobber innen respiratorisk terapi, webutvikling og MR-teknologi i de kommende årene. Selv om du kanskje trenger spesiell trening eller sertifisering, er det ikke nødvendig med en grad.

2. Fordeler for Gig økonomi arbeidere

Den spirende gigekonomien er en fin måte å hente ekstra penger på eller starte reisen som freelancer, men det er ikke uten sine ulemper.

En av de største utfordringene for konjunkturarbeidere er mangelen på tilgang til fordeler som helse- og arbeidsledighetsforsikring.

Virginia Sen. Mark Warner har foreslått lovgivning for å bidra til å finansiere bærbare fordeler programmer for gig økonomi arbeidstakere. Dette er fordeler som arbeidstakere kan beholde når de går fra jobb til jobb, uavhengig av selskapene som ansetter dem som entreprenører. I mellomtiden er frilansere mest på egen hånd.

Derimot, Noen selskaper styrker opp og tilbyr fordeler til konsertarbeidere akkurat nå. For eksempel tilbyr Care.com nå en rekke fordeler til sine profesjonelle omsorgspersoner, blant annet helse- og tannplaner, arbeidskompensasjon og arbeidsledighetsforsikring.

3. En slutt på lønnsgapet

Lønforskjellen er fortsatt i live og godt i arbeidsmarkedet. Kvinner, fargepersoner og medlemmer av det lesbiske, homofile, biseksuelle, transseksuelle og kuesamfunnet kjemper alle med ulikhet i lønn.

Heldigvis gjør enkelte stater det ulovlig for arbeidsgivere å spørre om lønnshistorie, et første skritt i å lukke lønnsgapet for godt.

I mellomtiden bør folk på den tapende siden av lønnsgapet vurdere å plukke opp sider eller søke karriere der menn rutinemessig betaler mindre enn deres like kvalifiserte kolleger.

Selv om vår komplette ønskeseddel av trender for arbeidsplassen i 2018 er ganske lang, vil disse tre elementene være en god start.

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun ønsker at hun hadde en krystallkule.

Skrive Inn Din Kommentar