Liv

Obamacare-registrering slutter 15. desember ved midnatt. Slik registrerer du deg

Obamacare-registrering slutter 15. desember ved midnatt. Slik registrerer du deg

Det er en stor frist som trekker seg om midnatt i kveld - og nei, vi snakker ikke om fraktfrakt.

15. desember er din siste sjanse til å registrere deg for helseforsikring gjennom Affordable Care Act, eller "Obamacare," som åpen innmelding slutter ved midnatt.

Det gjelder for de fleste amerikanere.

Du kan kvalifisere til en spesiell innmeldingstillatelse hvis du ble påvirket av orkaner Harvey, Irma eller Maria, ifølge en pressemelding fra Centers for Medicare og Medicaid Services. Men hvis det er tilfelle, må du ringe markedssentralen på 1-800-318-2596 for å be om en forlengelse.

Men kom igjen, hvorfor vent?

Hvis du ønsker å bli med på 4,7 millioner mennesker som allerede har valgt en plan i 2018, må du registrere deg så snart som mulig.

Her er hvordan du registrerer deg for Obamacare akkurat nå

Bare besøk Healthcare.gov, og logg inn på kontoen din. Hvis du ikke har en, kan du opprette en ny konto ganske raskt. Så bare begynn å plugge unna med din personlige informasjon.

Du trenger ditt personnummer til å komme i gang.

Og vi kan være i den digitale tidsalderen, men det finnes også andre måter å søke om Obamacare på.

Du kan ringe 1-800-318-2596 for å registrere deg over telefonen. Eller finn en helsepersonell i nærheten av deg til å søke personlig.

Og sørg for å unngå svindel som kan komme sammen med åpen innmelding - spesielt hvis du er en eldre amerikaner. Pass på at du bare registrerer deg for utvekslingen på Healthcare.gov.

Alex Mahadevan er data journalist på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar