Penger

Dette verktøyet kan hjelpe deg med å spare penger, slik at du kan pensjonere en millionær

Dette verktøyet kan hjelpe deg med å spare penger, slik at du kan pensjonere en millionær

Hvis dine #lifegoals inkluderer å bli millionær, er du ikke alene.

Folk skriver sanger om det (mange sanger) og lager filmer om det. Det er enda spill shows bygget rundt å bli millionær.

Å spare en million dollar er definitivt gjennomførbar, spesielt ved pensjonering, men med mindre du har penger i å vokse i hagen din, må du komme med en strategi.

Å åpne en 401 (k) pensjonsplan er en fin måte å begynne å spare penger på for fremtidige drømmer, men det er en fangst.

Det er viktig å regelmessig sjekke og justere 401 (k) for å sørge for at det fungerer hardt for deg.

Men hvem har tid til det?
Det er her Blooom hjelper deg. Dette selskapet er et SEC-registrert investeringsrådgivende firma som optimaliserer og overvåker 401 (k).

Kom i gang med Blooom

Det er en bris å sette opp en konto hos Blooom.

Skriv inn informasjonen i systemet: ditt navn, alder og når du håper å pensjonere. Koble deretter din 401 (k) -konto for å motta en gratis "helsesrapport".

Rapporten gir deg beskjed om hva som går bra og hva trenger litt forbedring. Det sjekker også for å se om du betaler noen skjulte avgifter, og at blandingen av aksjer og obligasjoner er riktig tildelt for din alder.

Hvis du vil at Blooom skal overta, kan du velge en tjeneste på $ 10 per måned. Du trenger ikke engang å flytte kontoen din; Du kobler det bare til Blooom, og selskapets fagfolk vil begynne å administrere det for deg.

Innen få timer vil Blooom omkonfigurere 401 (k) uten at du gjør noe. Og enda bedre, det holder et øye med det fra og med da.

Hvordan bli en millionær

Et besparelsesmål på en million dollar lyder som en pipedrøm, men hvis du planlegger klokt (og tidlig), er det veldig gjennomførbart.

For eksempel kan en 30-årig start med et $ 25.000 nestegarn gå i pensjon etter 59 år med $ 1 million dollar i sine 401 (k) ved å bare bidra med $ 5000 per år med en 5% årlig økning i bidrag og en gjennomsnittlig avkastning av 7%, ifølge Blooom. *

Ikke så loslitt med tanke på den gjennomsnittlige pensjonsalderen i USA er 63. Tenk på alt du kan gjøre med de ekstra fire årene.

Det kan hende du tenker, "Det høres bra ut, men jeg har ikke $ 25 000 for å feire min rede."

Hvis vi knuser tallene litt annerledes og du er villig til å jobbe ett ekstra år, er det fortsatt mulig å pensjonere som millionær.

Med bare $ 15 000 i besparelser, kan du pensjonere i 60 år med $ 1 million dollar i 401 (k) ved å bidra med $ 5000 per år med en 5% årlig økning i bidrag og samme 7% gjennomsnittlig avkastning.

Ah, nå kommer vi et sted.

Men hva om et $ 15 000 redeegg er fortsatt ute av rekkevidde?

Hvis du bare har startet karrieren din og har tid til å spare penger før du blir 30, kan du fortsatt pensjonere en millionær.

Hvis du banker $ 1000 i besparelser når du er 30 og bidrar med $ 5000 årlig med en årlig økning på 6% og en gjennomsnittlig 7% avkastning, kan du pensjonere etter 60 år i stedet for 65.

Du har fortsatt muligheten til å justere dine preferanser etter behov, så hvis du ikke føler deg så komfortabel med å være aggressiv etter hvert som du blir eldre, kan du endre den.

Det er det flotte med Blooom. Du kan justere sparingsstrategien dersom dine behov eller omstendigheter endres, slik at du aldri mister din pensjonsmål.

Det er vanskelig å bli millionær, med mindre du vet hvordan hver krone er reddet. La Blooom overvåke pensjonspengene dine slik at du kan fokusere på hvor langt de første million dollarene tar deg - og drømmene dine.

* Blooom og kundeavgift er basert på gjennomsnittlig pre-blooom og post-blooom utgiftsforhold per 12/5/2017. Oppførselen og rebalanseringsverdien legger til estimater på henholdsvis 1,5% og 0,35%, kommer fra Vanguards "Setter en verdi på verdien: Kvantifisering av Vanguard Advisors Alpha" studere. Klienten på egen avkastning beregnes ved å ta 7% årlig avkastning minus oppførselen og rebalanseringsverdien legger til, og avgiftsforskjellen mellom gjennomsnittlig pre-blooom utgiftsforhold og gjennomsnittlig etterblomsters kostnad

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hvis hun hadde en million dollar, ville hun ta Barenaked Ladies 'råd til å kjøpe litt kunst. Kanskje en Picasso eller en Garfunkel.

Skrive Inn Din Kommentar