Banker

5 daglige tanker designet for å øke din økonomiske suksess

5 daglige tanker designet for å øke din økonomiske suksess

Tanker kjører vår oppførsel.

Når du tenker på å gjøre noe, er du åpenbart mer sannsynlig å gjøre det. I tillegg, hva du synes om livet ditt, dine venner, din familie og dine forhold har en enorm innvirkning på din økonomiske suksess.

Det du forteller deg selv, betyr noe. Tro meg, jeg vet det.

Da jeg kom tilbake fra å tjene utenlands, var det ikke lett. Jeg fortalte meg ting som jeg ikke burde ha fortalt meg selv. Disse tankene veide på meg, og de kunne ha påvirket min økonomiske suksess.

Heldigvis lærte jeg snart kraften til å gå tilbake og se på tankene som kjørte gjennom tankene mine. Å gjøre dette tillot meg å kritisk undersøke mine tanker, og erstatte dem med bedre.

Jeg er sikker på at du forstår hva jeg snakker om. Hvis ikke, er du sannsynligvis ikke menneskelig - ingen forseelse.

I dag vil jeg gjerne dele med deg noen daglige tanker som kan hjelpe deg med å øke din økonomiske suksess. Skriv dem ned på klistremerker og legg dem til datamaskinmonitoren, kjøleskapet ditt eller hvor som helst du besøker ofte.

Klar for en mental boost? La oss gjøre dette.

1. "Min økonomiske situasjon kan forandre til det bedre. "

Hvis du er i ferd med å knuse gjeld, har du nettopp gått gjennom en stygg skilsmisse hvor du skylder alimoni, eller mistet huset ditt til en brann uten støtte fra forsikring, kan det være vanskelig å se et lys på slutten av tunnel.

Men husk, bare fordi din økonomiske situasjon ser dyster ut, betyr ikke at det alltid vil se ut som armageddon. Tid og krefter kan forandre ting.

Hvis du oppriktig tror at du vil alltid være i gjeld, du vil alltid aldri ha råd til underholdningen, eller du vilalltid være å leie og aldri eie et hus igjen, vil du sannsynligvis alltid ha rett.

Tenk på det. Hvis du ikke tror at din økonomiske situasjon kan forandres til det beste, hvorfor ville du ta de nødvendige skrittene for å endre din økonomiske situasjon?

Boom. Mind blåst.

Huske: Hvis du føler at skjebnen vil holde deg gjørmete i grøften, så gjør du deg i grøften du vil forbli.

Din økonomiske situasjon kan endre til det bedre. Du må tro at du kan gjøre en forandring i livet ditt. Hvis du sliter med ideen om å gjøre en forandring for deg selv, grip deg til det faktum at din familie og venner trenger din støtte. De regner med deg.

Bli med i Money Uprising Movement ™ og finn håp. Det handler om å tro at du kan forbedre din økonomiske situasjon og handle. Du får til dette.

2. "Jeg kan ha lite og fortsatt være fornøyd."

Materialisme sprer seg gjennom vårt land som et virus. Amerika, jeg føler, er grundig infisert av den.

Når skal vi lære å være tilfreds med våre eiendeler? Hvis du bare har en flatskjerm-TV, som gjør deg til en rik person, min venn.

Men hva om du ikke engang har det? Hva om du har noen bøker på hyllen, klær på ryggen og et tak over hodet ditt? Jeg vil hevde at du fortsatt kan lære å være tilfreds. Og hvis du lærer kunst av tilfredshet, vil du oppdage at alle de ekstra tingene du har lyst til, virkelig ikke betyr noe mye uansett.

Ved å spare penger gjennom tilfredshet, vil du kunne øke din økonomiske situasjon på måter du aldri trodde var mulig. Du vil kunne sette mer penger i pensjonsbesparelser, hjelpe barna å gå på college, eller gi en god sak.

3. "Det er greit å ta rimelig risiko."

For lenge siden kjente jeg en kvinne som bestemte seg for å ta det moren hennes regnet som en urimelig risiko. Helen tok ut et personlig lån for å lansere en helt ny virksomhet.

Hun gjorde en anstendig levendesalgsmedisin, så hennes mor kunne bare ikke forstå hvorfor hun ville ta en slik risiko da hun bare kunne fortsette å selge kosmetikk for å få en stabil inntekt.

Jeg kan forstå hennes mors bekymringer. Men du vet hva? Helenas mor er ikke Helen. Helen er Helen. Helen kjenner seg selv og hennes intensjoner bedre enn hennes mor. Og du vet hva? Helen hadde rett.

I dag har Helen gjort millioner med sin virksomhet - og det hele startet fordi Helen tok en rimelig risiko, ikke en dum.

Gitt, noen ganger er det vanskelig for oss å bestemme hva som er en rimelig risiko og hva er en urimelig risiko. Noen ganger er det best å få råd fra våre venner og familie.

Det kan imidlertid være bedre for oss å få råd fra en upartisk tredjepart - som en finansiell rådgiver. Generelt sett er en rimelig risiko en som ikke vil konkursere oss hvis vår idé faller fra hverandre. Risiko en brøkdel av økonomien, ikke hele dem.

Hvis du ikke er vant til å ta risiko, blir det skummelt når du prøver først.

Overvinne frykten din og skyv grensene for det du trodde var mulig.

Det er en god daglig tanke som kan øke din økonomiske suksess. Faktisk er det en av måtene du kan tenke som en millionær.

4. "Jeg kan lære nye ferdigheter gjennom disiplin."

Ingen tvil om at du har hørt om en oppholdsmor som går tilbake til college for å tjene sin grad.Kanskje du har hørt om en mann som forandret karrieren da han nærmet pensjonsalderen. Kanskje du kjenner til noen som leser bøker i flere timer og lærte hvordan du starter en ny Internett-bedrift.

Du vet hva alle disse menneskene har til felles? De trodde de kunne lære nye ferdigheter gjennom disiplin. Nøkkelordet her er disiplin.

For å lære nye ferdigheter må du dedikere deg selv til å lære dem og kjempe hardt for å låse dem til minne. Det er ingen lett oppgave, og det er derfor så få mennesker prøver å lære nye ferdigheter - spesielt hvis de har noe som allerede fungerer for dem.

Nå trenger du ikke å dykke hodet først i BASE hopping - det er bare dumt. Ta deg tid til å lære. Ta de nødvendige trinnene. Lett inn i det. Og kanskje prøv noe annet enn BASE jumping - for meg.

Nye ferdigheter oversetter ofte til flere penger-muligheter.

Klikk for å Tweet

Dette, min venn, øker din økonomiske suksess. Gå lær noe nytt!

5. "Hvis noen holder meg tilbake, er det sannsynlig å være meg selv."

Det er lett å klandre vår mangel på økonomisk suksess på andre eller våre forhold. Her er noen vanlige unnskyldninger:

  • "Jeg gikk ikke på college og har ikke råd til det - jeg vil aldri bli noe."
  • "Mannen holder meg nede. Jeg kan ikke slå systemet, bro. "
  • "Regjeringen er en forretningsmorder. Hvem har råd til skattene? "

Mens livsforholdene presenterer hindringer, kan de vanligvis overvinnes. Hvis det er tilfelle, hva holder du egentlig tilbake fra økonomisk suksess? Tør jeg si det er du?

Når du bor på alle grunnene dine mål er vanskelige, deaktiverer du deg selv fra å handle. Det er som elefanten som har hatt en kjede på beinet i mange år. Mens han ikke kunne bevege seg med kjeden, ble den til slutt erstattet med en streng. Strengen var lett brytbar, men elefanten hadde ikke innsikt for å se at nå var hans mulighet til å unnslippe sin fangenskap. Han trodde at strengen var så sterk som kjeden - og han tok feil.

Hva med deg? Leter du etter å unnslippe forholdene dine? Er du sikker på at de tingene som holdt deg tilbake tidligere, holder deg tilbake nå? Er du sikker på at du noen gang ble holdt tilbake av noe annet enn din egen negative tenkning?

Hvis du begynner å se at veggen du prøver å bryte gjennom er den du har bygget, ikke bekymre deg, du er ikke alene. Utallige mennesker bygger sine egne vegger og skylder mursteinskaperen.

Målet mitt er å vise deg at du ikke trenger å holde deg tilbake. Fremtiden er en tom skifer. Du må bare skrive historien.

Jeg utfordrer deg til å holde disse tankene i tankene dine mens du går gjennom dagen din. Ikke glem dem. Gjør det jeg sa og skriv ned dem. Meditere på dem. Dine tanker har en enorm innvirkning på graden av økonomisk suksess. Tren deg selv til å tenke positivt og forvandle tankene dine. Du vil bli bedre for det.

Skrive Inn Din Kommentar