Penger

Horoskop: 8 Smarte måter å tjene ekstra penger med dine Gemini-egenskaper

Horoskop: 8 Smarte måter å tjene ekstra penger med dine Gemini-egenskaper

Hva har du felles med Clint Eastwood, Marilyn Monroe, Prince, Venus Williams og JFK?

Hvis bursdagen din er mellom 21. og 20. juni, er det at du ble født under Twins tegn. Du er en Tvilling.

Personer med stjernetegnet Gemini regnes som uavhengig, fleksibel og ekspressiv. Du er kjent som en sterk kommunikator. du er partiets liv.

Disse er gode egenskaper å ha i livet - og i Penny Hoarding.

Her er noen måter å bruke dine Gemini egenskaper til å spare penger eller tjene ekstra penger.

1. Kommunikative: Du er en god talker og lytter

Som en Gemini, er du sosial, uttrykksfulle og rask. Du elsker å snakke. Vurder å kapitalisere på denne egenskapen ved å kjøre med uber, den populære turen deling app.

Som en Uber entreprenør, du angir din egen tidsplan. Din lønn beregnes på grunnlagspris, pluss tid og avstand som er reist for hver pickup. Uber belaster et servicegebyr, avhengig av byen din.

Hvis du vil prøve det, må du:

  • Vær minst 21 år gammel
  • Ha tre års kjøreopplevelse
  • Ha et in-state førerkort og en ren kjøreoppføring
  • Kunne sende en kriminell bakgrunnskontroll

Her er en lenke til å kjøre med Uber.

2. Impulsiv: Du er ikke redd for risiko

Du kan gjerne risikere ... litt også mye. Det er slik at det er for spontant med pengene dine.

Denne egenskapen kan forårsake kaos hvis du bestemmer deg for å investere i aksjemarkedet.

Å investere pengene dine uten å betale noen for å forsikre deg om at du ikke går nuts, prøv Stash.

Denne appen lar deg begynne å investere med så lite som $ 5 for bare $ 1 månedlig avgift (men den første måneden er gratis) for kontoer med mindre enn $ 5000. Stash etterlater kompliserte ting uten å investere og lar deg velge hvor du skal sette pengene dine basert på din tro, interesser og mål.

Hvis du registrerer deg for Stash her, får du ekstra $ 5 til å investere når du åpner kontoen din.

Hvis du ønsker å gjøre bedre økonomiske valg, Klarhet penger er en gratis app som hjelper deg med å se, organisere og kontrollere alle kontoene dine på ett sted.

Slik fungerer det: Du laster ned appen, kobler dine eksisterende kontoer og gjør deg klar til å lære mer om hvor pengene dine går.

3. Uavhengig: Du angir din egen kurs

Du kan bestemme at du ikke trenger alle de ekstra grepene som rytter hjemmet ditt og ditt liv. Men du er også naturlig selvstendig - så hvorfor ikke selge det selv

Uten avhengig av noen, kan du kvitte deg med rotene dine med disse gratisappene:

Decluttr: Fjern dine gamle DVDer, Blu-ray, CDer og videospill med denne appen. Skann strekkoden med telefonen, og Decluttr vil gi deg et tilbud. Det vil sende deg en forsendelsesetikett, slik at du kan sende alt gratis. Plus, skriv inn GRATIS5 ved kassen for å få ekstra $ 5 for dine innkjøp!

Gi slipp: Du kan selge nesten alt gjennom denne appen. Bare ta et bilde av varen din, og sett opp en oppføring på omtrent 30 sekunder.

Bookscouter: Lagre gamle lærebøker? Noen vil trolig betale deg for dem! Bare søk i bokens ISBN på Bookscouter, og siden vil koble deg til mer enn 25 av de mest betalende og mest anerkjente online tilbakekjøpsselskapene.

4. Energisk: Du er full av livet

Geminis er kjent for å være energisk. Når du tenker på noe, har du nok "go-and-get-it" for å nå målet ditt.

Visste du at du kan få betalt for å komme i form? Et selskap som heter HealthyWage lar deg faktisk satse på ditt eget vekttap.

Slik fungerer det:

  1. Registrer deg med HealthyWage.
  1. Definer en målvekt og hvor mye tid du vil gi deg selv for å oppnå det. Sett en pengespill på deg selv fra $ 20 til $ 500 i måneden.
  1. Møt dine mål, og du blir betalt. Mislykkes, og du mister pengene du satser på (men det går mot å finansiere andres mål for vekttap.)

5. Smart: Du tenker utenfor boksen

Det er vanskelig å spike din entreprenørånd til en dagjobb. Du liker autonomi, og du vil jobbe med noe du bryr deg om.

Men før du sier "ta denne jobben og skyv den," kanaliser din lidenskap til en sidegig.

Bruk din gratis morgen, kveld og / eller helgtid til å jobbe deltid på egen hånd. Det er en smart måte å tjene ekstra penger og en trygg måte å teste vannet på selvstendig næringsdrivende.

Her er noen enkle måter å komme i gang:

Start en bokføring virksomhet. Vil du hjelpe andre bedriftseiere til å takle problemer og lykkes? Les intervjuet med CPA Ben Robinson, som lærer andre å bli virtuelle bookkeepers, og lær hvordan du kan tjene opptil $ 60 i timen for å gjøre dette arbeidet.

Vær en korrekturleser. Hvis du har et grep for grammatikk og et godt øye for detaljer, kan denne sidegiggen enkelt vokse til betydelig inntekt. Proofread hvor som helst kan hjelpe deg med å lære ferdighetene du trenger for å bli en førsteklasses korrekturleser, og å få kunder og tjene penger.

Lever mat. Registrer deg med DoorDash å tjene penger til å levere mat til sultne mennesker rundt i byen din ..

6. Fleksibel: Du kan tilpasse seg omstendigheter

Ved å bruke en Gemini's fleksibilitet og tilpasningsevne, kan du gå på hemmelige agentoppdrag.

Undersøkelsesstedet QuickThoughts bruker posisjonen din til å sende deg på topp hemmelige "oppdrag, og gjør mobiltelefonen din til privatøyeteknologi.

Var det CVS du nettopp besøkte rent? Hvordan ser linjene på McDonalds hvor du har stoppet til lunsj?

QuickThoughts Missions er avhengige av dine innspill - og snakkesat mobiltelefonfotografering - for å gi bedrifter viktig tilbakemelding. Og som enhver respektabel hemmelig agent, blir du betalt for undersøkelsesarbeidet ditt.

Ved hjelp av telefonens GPS-teknologi vil appen be deg om informasjon fra steder du har besøkt de siste ukene, samt steder det oppdager at du besøker akkurat nå.

Det har også oppdrag du kan godta. For eksempel kan det be deg om å gå til lokale Walgreens og ta et bilde av sesongens display. Og du vil tjene gavekort til Amazon og iTunes mens du er på den.

7. Overbevisende: Du kan bringe andre rundt i din måte å tenke på

Bruk din overbevisende Gemini voodoo for å prøve å gjøre verden til et bedre sted. Det er ingen bedre måte å oppfordre politisk endring enn å skrive til medlemmer av kongressen.

Du kan faktisk tjene penger på å gjøre dette - rundt $ 12 til $ 15 i timen. Før du forplikter deg til et problem, kan du pusse på det for å se om det stemmer overens med dine egne synspunkter.

Før du begynner, må du bare sørge for at du har riktig datautstyr: en PC som kjører Windows 7 eller høyere, eller en Mac som kjører Mavericks eller høyere; et USB-hodesett; og høyhastighets, kabelbasert internett.

8. Mål: Du vil bare ha fakta, mama

Her er en morsom måte å tjene penger på å utnytte en Gemini's medfødte objektivitet: Bli med en mock jury!

Server som en person eller online mock juror å hjelpe advokater til å forberede seg til virkelige saker. Du kan tjene $ 10 til $ 60 i omtrent en time av tiden din.

Personlig vil du sannsynligvis sitte gjennom en mini-versjon av en rettssak, lytte til åpnings- og lukkargumenter fra hver side. På nettet, vil du ganske enkelt vurdere bevis fra den ene siden, inkludert dokumenter, videoer og bilder.

Som en ekte jurist, når du har hørt saken, kommer du til å veie inn. Personlig vil du til og med overveie med andre jurymedlemmer.

Bare husk en annen Gemini-egenskap er at du er overbevisende.

Som en Gemini har du gab-gaven. Du er en utmerket kommunikator - uavhengig, smart og overbevisende.

Du har de nødvendige egenskapene for å ta kontroll over din karriere og ditt liv.

Alt du trenger å gjøre er å utnytte tegnets ånd.

Mike Brassfield ([e-postbeskyttet]) er en senior forfatter på The Penny Hoarder. Damer, han er en jomfru.

Skrive Inn Din Kommentar