Penger

Hvem visste du kunne tjene penger å gjøre det? 52 Super rare ideer til å inspirere deg

Hvem visste du kunne tjene penger å gjøre det? 52 Super rare ideer til å inspirere deg


Jeg har skrevet om hundrevis av interessante og underlige måter å tjene penger på.

Tidligere TPH-innlegg har dekket å starte en steinrengjøringsvirksomhet, som arbeider som en restaurant klippediver, og merkelige smykker du kan selge (som fuglpinne øredobber!).

Våre stillinger inneholder også lister over de merkeligste tingene som noen gang har solgt og bisarre virksomheter (med flere her og her).

Når vi starter et nytt år og vurderer å ta med ekstra penger, er det på tide å se på rare måter å tjene penger på.

Noen av de følgende ideene kan være verdt å prøve hvis du leter etter en annen inntektskilde. Andre, vel, la oss bare si at de gir interessant lesing.

Så for underholdning eller entreprenørinspirasjon, er det noen rare måter å tjene penger på kanskje ønsker å vurdere ...

1. Selg Maneter

Maneter kan ikke være de koseligste kjæledyrene, men der er et marked for dem, og de er ikke billige.

Faktisk koster det minst kostbare settet på JellyFishArt.com $ 330. For det får en kunde en maneter, en liten tank og nok mat til å vare i tre måneder.

Hvilket annet akvatisk liv kan du selge? Hvis du tenker på å være den første som selger kjæledyr østers, er du for sent.

2. Kommuniser med døde kjæledyr

Som et medium hjelper du klienter til å koble til mennesker som har gått bort.

Men psykiske Lisa Miller sier, "Dyr, både levende og avdøde, er ivrige etter å koble også!" En timeslang telefonkonsult koster $ 125, men Miller tilbyr kunder en $ 25 rabatt hvis de sender inn en testamente til BestPsychicDirectory.com.

Hvis du allerede vurderer vår første pengesaker og du er psykisk, du kan tilby etterlivskommunikasjon med avdøde maneter for eiere som kjøper fra deg.

3. Vinn penger som en profesjonell eater

Hvis du har sett matkonkurranser på TV, har du kanskje lurt på om du kunne leve med denne "sporten".

Kan være. Bare se på listen over kommende arrangementer på MajorLeagueEating.com, og sjekk ut listen over konkurrerende eaters på Wikipedia. Flere har vunnet mer enn $ 100.000 i premiepenger.

Kok 50 egg eller pølser og begynn å praktisere (på andre tanke, det høres for farlig ut).

4. Bli en profesjonell vekt-taper

Etter at du avslutter din konkurransedyktige matkarriere, kan du vinne store penger på ditt vekttap med HealthyWage.

Dine potensielle premiepenger avhenger av hvor mye du satser og dine personlige data. HealthyWage forklarer, "Vi gir større premier til folk som statistisk har en vanskeligere tid å miste vekt." For øyeblikket er maksimumsprisen $ 10.000.

5. Paint Dumpsters

Det er to typer dumpster malere. Industrielle malere som Nolls Dumpster Painting i Pennsylvania og Container Painting Repair i Maryland dukker opp på virksomhetsdata som Buzzfile.com og Manta.com.

Men kanskje du foretrekker å bli med i "sanne" kunstnere, som noen ganger blir betalt for å male veggmalerier på dumpsters.

6. Gjennomgå "Sensitive Content" for Google

Noen må sjekke ut tvilsomme YouTube-videoer. En mann, profilert på BuzzFeed, måtte se "sensitivt innhold" videoer som inkluderte pornografi, selvmord og bestialitet. Han jobbet alene - og til slutt trengte behandling.

Etter et år som entreprenør for Google måtte han enten bli sluppet eller ansatt på heltid. De lot ham gå og foreslo at han fikk videre behandling. På andre tanke, kanskje du vil passere på denne.

7. Bli en Lice Removal Technician

Som lusfjernerstekniker kan du få $ 30 per time pluss reiseutgifter, ifølge en Craigslist-postering av LiceDoctors.

Du vil være en uavhengig entreprenør, men Lice Doctors vil trene deg i hvordan du bruker sine "helt naturlige 100 prosent effektive" metoder. Du må foreta hussamtaler, og du vil bruke opptil fem timer på hver enkelt.

8. Få betalt for sperma

En nylig postering for en sperm donor på Simply Hired hadde disse svært spesifikke kravene:

  • GPA på minst 3,4
  • Anses veldig attraktiv og atletisk
  • 5'10 eller høyere
  • Har blodtype: A +, A-, O + eller O-
  • Delta på en 4 års høyskole eller hold bachelorgrad (eller høyere)
  • Minst 50% italiensk (sørlig italiensk / siciliansk et pluss)
  • Har hatt kun kvinnelige seksuelle partnere
  • Kunne underbygge ovenstående
  • Interesse i fotball, matematikk og historie lagt pluss

Hvis du oppfylte kravene, kunne du ha mottatt $ 6000 og et løfte om at "det ville være fullstendig konfidensialitet involvert, og du ville bli lovlig avgjort av noen pågående ansvar."

9. Få betalt for å bruke T-skjorter

Jason Zook (tidligere Jason Sadler, Jason Headsetsdotcom, og Jason SurfrApp) tjente penger på å bruke salgsfremmende T-skjorter til klienter. På sin hjemmeside, IWearYourShirt.com, sier han at han jobbet med over 1600 bedrifter og organisasjoner.

Han har siden flyttet videre til andre markedsføringsprosjekter, så kanskje det er plass for noen å starte en annen T-skjorte-klær.

10. Handel din vei til rikdom

Montreal bosatt Kyle MacDonald snudde en paperclip inn i et hus gjennom en rekke bransjer.

Den grunnleggende ideen var å fortsette å handle opp for noe mer verdi. MacDonald handlet sin røde papirclips for en fiskformet penn, som han handlet for en fancy dørhåndtak, som han handlet for en campingovn, og så videre, til mindre enn et år senere, hadde han handlet opp til et hus.

Har du en papirclips?

11. Gi bort en bok

Etter å ha kjøpt et vakkert hus for $ 17 500, skrev jeg en bok om hvordan man skulle kjøpe billige boliger. Salget var nesten ikke-eksisterende, så jeg satte kapitlene på et nettsted og ga boken bort via e-post, med en lenke til et nytt kapittel hver uke. Nettstedet har gjort over 100 dollar hver måned fra Google AdSense.

Det er bare en måte du kan tjene penger på å gi bort bøker.

12. Selg vennskapet ditt

Jeg har tidligere rapportert om hvordan du kan leie vennskapet ditt, og RentAFriend.com hevder fortsatt at du kan få opptil $ 50 per time på plattformen, pluss få gratis måltider, konsertbilletter og mer.

Og ikke bekymre deg; RentAFriend.com sier det er "bare et platonisk vennskaps nettsted bare."

13. Selg Pet Rocks

Pet rock er tilbake!

Selvfølgelig kan du krenke et varemerke hvis du prøver å selge din egen, så oppfinne den neste bestselgende gimmicky-gaven. For eksempel kan en "pethatt" være mer koselig og funksjonell.

14. Selg Effigies

I Ecuador feirer folk nyttårsaften ved å brenne finesser. Gateleverandører selger tusenvis av tegninger av politikere og tegneseriefigurer; min kone og jeg kjøpte en Bart Simpson å brenne da vi var der.

Forbrenningen av effigier har mer negative konnotasjoner i USA, og derfor kan det være et marked for politiske bilder når som helst på året.

15. Selg merkelig toalettpapir

De vakreste toalettpapirene inkluderer ruller trykt med spill, kamuflasjonsdesign og lyse farger.

Kanskje det er rom i dette markedet for flere produkter, som toalettpapir trykt med husholdnings tips og annet lesemateriale.

16. Vær en Muppet Social Media Manager

Som tidligere rapportert om The Penny Hoarder, blir noen betalt for å tweet for Miss Piggy og legge ut på Facebook for Kermit the Frog.

Hvilke andre fiktive tegn kan trenge deg som en sosial mediasjef?

17. Administrer Facebook-sider for de døde

Nå som Facebook lar brukerne utpeke en "eldre kontakt" for å administrere sine sider etter at de dør, kan det være et marked for å tilby denne tjenesten.

Det er ikke noe tegn på at disse bedriftene dukker opp ennå, men hvis du allerede er en sosial mediasjef, kan du legge til denne tjenesten på tilbudene dine.

18. Lei din skur

Jeg har en gang bygget et skur for $ 200 og leid det ut som et soverom for $ 200 per måned. Det er ikke at uvanlig; Jeg bodde i det en stund, så jeg kunne samle mer leie fra rommene inne i huset, og The Tiny Life har diskutert å bo i et skur som boligalternativ.

Selvfølgelig kan du også leie ut skjulet ditt som lagerplass.

19. Vær en human marsvin

Penny Hoarder har rapportert om hvordan å tjene penger som et testemne mer enn en gang. Mesteparten av tiden lønnen er lav, men på en gang kan du få betalt $ 5000 per måned for å holde deg i sengen. La oss håpe at muligheten kommer opp igjen.

20. Kjør en Dog-Kissing Booth

En artikkel på Huffington Post på denne merkelige måten å tjene penger inkluderer en samling bilder av hunder i kysserier.

Selger hunden kyss er vanligvis gjort for å samle inn penger for dyre redning grupper, men hvem vet? Kanskje hundens slobbery-kyss kan gjøre deg litt seriøs penger.

21. Vær en togpusher

Hvis du har jobben til "oshiya" eller "train pusher" i Tokyo, bruker du brute force til å presse folk inn i t-banen og trene biler, for å klemme inn så mange som mulig. Men å se på oshiya i aksjon er litt forstyrrende for de av oss som ikke liker folkemengder.

22. Selg håret ditt

Ja, du kan virkelig selge håret ditt, og noen ganger for store penger. HairWork.com hevder at en kvinne solgte håret på nettstedet for $ 4000!

TPH-bidragsyter Crystal Koenig rapporterer at hun gjorde en beskjeden $ 80 som selger håret hennes på eBay.

23. Lag en Million Dollar Website

Alex Tew opprettet Million Dollar hjemmeside i 2005 og solgte plass på den for $ 1 per piksel. Nyhetsdekning brakte annonsører og andre som ønsket deres berømmelse.

I løpet av fem måneder gjorde han over $ 1 million, etter å ha tilbrakt mindre enn $ 100 på nettsiden. Nettstedet er fremdeles der, men for å gjenskape sin suksess må du nok komme opp med noe nytt.

Kanskje du kan starte det første usynlige koblingsstedet der brukere klikker tilfeldig på en blank skjerm for å se hvor de går (OK, jeg holder meg til å skrive).

24. Spill videospill for premier

Kurtis Ling, også kjent som Aui_2000, lever av å spille videospill konkurransedyktig. Han var rangert den 13. høyest betalte gamer verden over, men hans siste $ 6,6 millioner premie i International Dota 2 Championships kan ha bumped ham opp listen.

En titt på en liste over spill som tildeler premiepengene viser at det fortsatt er millioner til å bli laget. Plus, profesjonelle spillere ofte nyte fordeler som gratis innkvartering og gaming systemer.

25. samle hunden poop

Ja, ingen ønsker virkelig arbeidet, men mange bedrifter kommer til folks hjem for å rydde opp hunden i gården.

Hvis du ikke er sikker på at du er klar for en bedrift, ser Doody Calls for arbeidere for øyeblikket. Ansette hjelp så snart som mulig, ville være mitt primære mål hvis jeg eide en av disse bedriftene.

26. Vær profesjonell sovende

CBS News og andre rapporterte for et par år siden at Hotel Finn i Helsinki var ansatt en profesjonell sovende for å teste og gjennomgå sine rom.

Det har ikke vært mange rapporter om å ansette for denne stillingen siden da, men kanskje du kunne nærme seg hoteller og tilby dine tjenester.

27. Åndelig rense hus

Åndelig husrensing ser ut til å være på fange, gitt de mange eksemplene på tjenesten jeg fant på nettet.

Hvis du vil tjene penger på dette, kan det hjelpe å få navnet "Lisa." De første fire eksemplene på åndelige husrensere jeg fant var Lisa Schell, Lisa Norton, Lisa Marie Rosati og Lisa Williams.

28. Test kondomer

Steve Abbott er en heltids kondom tester, men han er en laboratoriebasert posisjon.

For noen år siden rekrutterte Durex 5000 kondom testere til å "prøve Durex kondomer, ha sex og gi oss tilbakemelding om sine erfaringer." Men alle de testene fikk var gratis kondomer og en sjanse til å vinne 500 kroner.

Uansett sier profesjonell kondom tester David Wynter "noen ganger føles det som for mye arbeid og for lite spill."

29. Gjenta ting

Project Repat, et selskap startet av Ross Lohr og Nathan Rothstein, brakte inn over $ 1 million i 2013, ifølge Inc. Selskapet selger produkter laget av "upcycled" T-skjorter, som dyner.

Hmm ... Hva kunne du upcycle eller repurpose å tjene penger?

30. Gi latterterapi

Enda Junkins grunnla LaughterTherapy.com, hvor hun tilbyr tjenester som "Laughing Psychotherapist." Hun selger DVDer, videoer og bøker, gir taler, gjør workshops og gir terapi.

Hun har en mastergrad i sosialt arbeid og er en lisensiert klinisk sosialarbeider. Hvis du rett og slett er en degradert komiker, kan du selge lignende tjenester, men snakk med en advokat om hvor reguleringslinjen er.

31. Ta selv å selge klær

På Stylinity kan du laste ned en app, laste opp bilder av deg selv og ta på deg klærne du har på deg. Når brukerne liker hva de ser og kjøper klærne, får du en provisjon på opptil 20% i form av poeng du kan innløse for kontanter og ulike produkter.

Det er i det minste CNBC som forklarer det. Det er vanskelig å finne informasjon om betaling på Stylinitys nettsted.

32. Vær en profesjonell whistler

Hvis du kan fløyte godt, kan du tjene penger med din dyktighet. For eksempel, Whistling Tom utfører på hendelser og har hatt sin fløyte omtalt i tv-reklame.

For å forberede seg på din nye karriere, kan du se en profesjonell whistler-trening på YouTube og lytte til profesjonelle whistler Robert Stemmons på NPR.

33. Rengjør IMAX-skjermer

Å jobbe på en film i storformat er ikke den typiske rengjøringsoppdraget. Faktisk kan ikke mange rengjøringsfirmaer håndtere en IMAX-kuppel.

Derfor startet Michael Quaranto og Andrew Brown 1570 Cleaning Services. Som Quaranto forklarer, omfatter rengjøring av en åtte-etasjers skjerm spesiell patentert utstyr og kan ta opptil åtte timer. Du må også reise ganske mye hvis du gjør dette arbeidet.

34. Prøv Virtual Gold Farming

Noen mennesker tjener sitt eget gull i World of Warcraft, mens andre bare kjøper det. Kjøpere leveres av virtuelle gullbønder i Kina, ifølge Guardian.

Hundrevis av tusenvis av arbeidere kan spille ulike spill for å tjene virtuelt gull og andre gjenstander som selges av arbeidsgivere til spillere i andre land.

Interessert? En dokumentar på kinesiske gullbønder tyder på at selv om noen arbeidere liker å leke, er lønnen lav og timene er lange.

35. Syng Strange Songs

Matt Farley har produsert 14.000 sanger, ifølge Business Insider, synger om alt fra nyheter overskrifter til sanger om å gå på toalettet. Han fyller Spotify og iTunes med sanger som inneholder populære søkeord, og tjener penger når folk hører.

Han skrev inn sin sang "________, Vil du gå til Prom med meg?" 500 ganger, med et annet navn hver gang. Det var ikke morsomt, sa han, men han lagde 23 000 dollar i fjor fra sine sanger. Begynn å synge!

36. Vær en bakrushjelper

Hangover Helpers renser hus (for det meste for studenter) og gir Gatorade og frokost burritos morgen etter fest. De sier, "Ditt hus vil bli renere enn det har hele semesteret."

De belaster $ 20 per romkamerat, som virker for billig for å sette opp med hungover folk i en fest katastrofe sone. Kanskje det er et marked for en lignende, men dyrere tjeneste.

37. Vær en isskulptør

Du har sett de fancy isskulpturene på hendelser, og kanskje du har lurt på om du også kunne gjøre dem.

Men hvor mye kan du selge dem for?

De fleste isskulptører publiserer ikke priser på nettet, fordi hver jobb er annerledes. Men prislisten for Sculpted Ice Works starter på $ 425 til $ 475 for en enkelt blokkskulptur og går opp derfra.

38. Test iskrem

Profesjonelle iskremsmaksjobber er ikke en urbane myte. Faktisk prøver Dreyers offisielle iscreme, John Harrison, hver dag 60 pakker med iskrem.

Han vokste opp i en familie som jobbet i isindustrien, skjønt; Det er ikke klart hvordan en outsider ville gå om å bli ansatt for en av disse jobbene.

39. Gi underlige abonnementer

Jeg dekket sokabonnement på mitt innlegg om rare bedrifter, men det er mange flere merkelige abonnementsmuligheter.

For eksempel sender Dive Bar Shirt Club medlemmer en begrenset utgave T-skjorte "fra de beste av Amerikas mest interessante og uvanlige dykkestenger" hver måned. Abonnementet koster $ 22 per måned.

Tenk på noen andre merkelige ting folk vil abonnere på (epler, undertøy?) Og du kan ha en virksomhet!

40. Gi tjenester til Pot Røykerne

Nå som marijuana er lovlig i Colorado og Washington, er det muligheter for å tjene penger som tilbyr nye tjenester.

Forbes-magasinet rapporterte for eksempel nylig om oppveksten av pottevennlige hoteller og marihuana turisme selskaper.

En enklere måte å tappe inn på markedet er å gi informasjon på nettet, noe som gjør ColoradoPotGuide.com.

41.Vær en Restaurant Cliff Diver

Casa Bonita er en ekte restaurant, ikke bare en oppfinnelse av South Park, og ja det er folk som dykker av klipper inni.

Hvis du er villig til å scramble opp og hoppe av kunstige klipper i en liten dam, kan du også være en restaurant cliff dykker.

42. Selg din fremtid

Mike Merrill "deltok i 100 000 aksjer og satte en opprinnelig offentlig tilbudspris på $ 1 per aksje," rapporterer Wired. Han solgte nær 4000 aksjer og holdt resten som ikke-stemmeberettigende aksje. Investorer bestemmer sin fremtid og gjør en prosentandel av det som fortjener han, bortsett fra dagjobben.

Men Merrills kjæreste var rasende når investorer kom til å bestemme om han fikk vasektomi, siden barn kan påvirke fremtidige pengerprosjekter negativt, så det er noen negative for å selge livet ditt.

43. Gi Doggie Daycare

TPH har rapportert om virksomheten til kjæledyr siting, og det meste av arbeidet innebærer å besøke dyr i deres hjem.

Men det er også en etterspørsel etter drop-off kjæledyr barnehage. Selv PetSmart har doggie dag leir, slik at eiere kan forlate sine kjæledyr et sted trygt mens du er på jobb.

For rundt $ 100 kan du bli sertifisert i barnehage og begynne å tilby din egen service.

44. Vær en T-Rex dukketepper

Hvis du noen gang har sett at Tyrannosaurus Rex eller Triceratops kommer til liv på Natural History Museum i Los Angeles, har du kanskje lurt på hvordan disse gigantiske "marionetter" jobber.

Museet sysselsetter mer enn et dusin puppeteere som driver dyrene, noen ganger fra innsiden. Nå vet du hva du skal gjøre med den mastergraden i dukketeater.

45. Lære å være pasient

Falske pasienter, mer formelt kjent som "standardiserte pasienter", brukes til å trene nye leger. Det er i hovedsak en skuespiller jobb, som forklart i NPRs profil av Gabrielle Nuki. Den 16 år gamle betales $ 15 til $ 20 per time for å spille forskjellige roller mens medisinske studenter undersøker henne.

Hvis du kan handle og ikke har noe imot å bli poked og prodded av håperende leger, kan du se etter dette arbeidet på en rekke medisinske skoler.

46. ​​Vær en Snake Milker

Venom "melket" fra slanger selges til laboratorier hvor det brukes til å lage antivenin, og å utvikle nye legemidler til behandling av ulike hjerteproblemer.

Snake milker Ken Darnell jobber med rundt 200 dødelige slanger og håper å holde melke slanger resten av livet.

Men før du går på jobb, må du huske hvor farlig det er. Jim Harrison, en slangemelker på Kentucky Reptile Zoo, har blitt satt på livsstøtte fire ganger fra slangebitt.

47. Paint Mackinac Bridge

Er du behagelig å jobbe hundrevis av meter i luften? I så fall kan du kvalifisere til å være en maler på Mackinac Bridge i Michigan.

Dette er sannsynligvis stabil arbeid, vurderer at det tar 20 år å male broen. Men det er også farlig; ved leas har en maleren falt til sin død.

48. Gjør ditt kjæledyr til et supermodell

Hvis hunden din eller katten er så søt som du tror, ​​kan det være på tide å tjene penger. Vinnende konkurranser er en måte å tjene penger på med Kitty eller Fido, men å gjøre ditt kjæledyr til en YouTube eller Instagram-stjerne kan være en enklere rute.

Noen kjæledyrseiere har gjort så mye som $ 100 000, og kjæledyrene deres får noen ganger reklametilbud med store merker.

49. Cuddle With Strangers

Du kan få $ 60 per time som profesjonell cuddler. Portland-baserte cuddler Samantha Hess begrenser arbeidsdagen til fem klienter, og gjør $ 300 per dag når planen er full.

Hengende hender, snuggling i sengen, og kosing på sofaen er tillatt, men ingen hanky-panky - Hess tapper klienter to ganger for å indikere at de gjør noe som gjør henne ubehagelig.

50. Selg Deer Pee

Sam Collora er en bondebonde. Han har en flokk på mer enn 100 hjort (og noen elg), hvorfra han samler urin. Han selger urinen for $ 15,50 for en flaske med to unser. Det er kjøpt av jegere for å tiltrekke seg hjort.

Ikke sikker på at du har plass til et hjortekjøtt? Du kan selge andre dyrs urin. For eksempel selger Predator Pee alt fra bjørn til å coyote urin. Hvis hunden din er del ulv, kan du være klar til å gå.

51. Selg kaffekoffene dine

Penny Hoarder har nylig dekket å selge kaffekrusene dine på eBay, og du kan bli overrasket over hvor mye de går for.

Et kaffekrus fra Disney World kan selge for $ 50 eller mer, og noen samlere betaler mer enn $ 250 for spesifikke krus. Sjekk disse skapene!

52. Få betalt til å gråte

Profesjonell sorg "er et stort sett historisk yrke", ifølge Wikipedia.

Men Rent a Mourner, i Storbritannia, leverer for tiden "profesjonelle, diskrete mennesker til å delta i begravelser og våkner", og min kone forteller meg at det fortsatt er vanlig praksis i hennes hjemland Ecuador. Så kanskje det er på tide å begynne å gråte helt til banken.

Din sving: Hva er den merkeligste måten du har tjent penger på?

Steve Gillman er forfatteren av "101 rare ting å tjene penger" og skaperen av EveryWayToMakeMoney.com. Han har vært repo-man, stavkarpe, søkemotorevaluator, husflipper, trikkdriver, prosessserver, mock juror og roulette croupier, men på mer enn 100 måter har han tjent penger, skriving er hans favoritt (så langt) .

Skrive Inn Din Kommentar