Liv

Sisterhood of the Traveling (Maternity) Bukser: Hvordan lagret vi på klær ved å dele

Sisterhood of the Traveling (Maternity) Bukser: Hvordan lagret vi på klær ved å dele

Jeg trodde jeg skulle ha en av de søte graviditetene med den lille basketballmagen. Jeg var dessverre feilaktig. Heldigvis for meg hadde jeg min venn Francines moderskapsklær for å få meg gjennom.

Francine bodde nedover gaten fra meg. Hun og jeg var naboer med Bobbie, men de tre av oss var mye mer enn det - vi var også venner. Francins sønn var den første babyen i gruppen. Vi håper allikevel at den kan hjelpe deg å planlegge reisen. Original i English Drevet av Microsoft ® Translator Vurder denne oversettelsen: Takk for vurderingen Dårlig God Men da jeg ble gravid bestemte jeg meg for at det var på tide å forlate byen og flytte hjem, etterlot Francine og Bobbie bak.

Da jeg trengte nytt maternity klær tilsynelatende hver annen uke, kom Francine til redning ved å sende meg sine gamle og be om at jeg holder fast på hva jeg kunne. Det var ikke noe problem, siden jeg kjørte gjennom størrelser som en nyfødt meg selv. Å legge til boksen hun hadde sendt, var nesten som å ha henne med meg på dette nye, ukjente stedet hvor jeg begynte på mange måter.

Da jeg nådde slutten av graviditeten, annonserte Bobbie henne. Round gikk klærne igjen; Det var som en del av vårt gamle vennskap som forbinder oss da vi passerte klærne sammen. Et år senere spurte Francine om boksen kunne komme tilbake til henne, så tilbake til Bobbie, da kom det tilbake til meg igjen. Vi hver lagt til eller trukket, avhengig av årstider og størrelser, men det var en velkommen forbindelse og påminnelse om vår bånd i en tid da så mye hadde endret seg.

I løpet av vår klærutveksling oppdaget vi at visse retningslinjer gjorde det lettere for oss. Du kan også finne at deling av fødselspermisjonen fungerer best med etablerte forhold og forventninger.

Begynn med lignende størrelser

En bytte fungerer alltid best når du opererer fra samme generelle område. Francine, Bobbie og jeg handlet om de samme målingene som startet. Jeg tror jeg fikk mest vekt, men større er vanligvis ikke et problem med fødselspermisjonsklær - det er alt det elastiske er for, ikke sant?

Inkluder alle årstider

Vi endte med å inkludere en rekke sesongbestemte klær som kunne endres rundt til jobb på forskjellige tider av året. Dette bidro til å strekke klesskapet enda lenger, ettersom korte skjorter kunne gå under cardigans, og skjørt og kjoler kunne brukes over strømpebukse eller leggings.

Del spesialprodukter

Det er så nyttig å ha en samlet ressurs for sjelden brukte gjenstander. For eksempel, hvis du trenger en kjole til et bryllup og scorer en fra vennen din som trengte den til en arbeidsarbeide, kan du unngå å kjøpe en fødselsdrinkkjole som du aldri vil bære igjen.

På samme måte, hvis du finner en maternity badedrakt som du elsker, vil din venn definitivt sette pris på å ha en tilgjengelig når hun trenger den til ferie mens gravid.

Oppgi standardene

Den viktigste tommelfingerregelen var å opprettholde høye standarder: hvis noe ble farget eller skadet utover reparasjon, kastet vi det. Dette var viktig fordi ingen liker å få overlevert en boks med klær som trenger hjelp - spesielt under graviditet.

Og hvem har tid til å gjøre mer klesvask? Vi har vanligvis meldt den opprinnelige eieren (hvis vi kunne huske hvem det var) før du kastet bort et skadet element bare for å forsikre deg om at det ikke var noen sentimental vedlegg.

Send som tilgjengelig

Vi har også funnet det nyttig å sende klær som de ble tilgjengelige i stedet for å vente på at de alle skal samle seg. Avhengig av hvor langt de andre medlemmene av gruppen befinner seg i deres svangerskap, kan det hende du finner et øyeblikkelig behov for den neste størrelsen.

Frakt kan være dyrt, og noen ganger å sende en mindre boks eller til og med en stor konvolutt betyr at stikket på postkontoret er lettere å ta.

Enten du sizing opp hver uke slik det føltes som om jeg var eller bare så syk av din egen fødselsdräkt som du hater synet av det, får nye klær passert sammen, kan føles som en påminnelse om vennskapet ditt og en trangt stil øke. Tross alt kan du ikke gå galt med litt hjelp fra vennene dine.

Madeleine Deliee elsker butikker, brukte bøker og klærbytter. Hun bor og skriver i Washington, D.C.-området.

Skrive Inn Din Kommentar