Penger

13 Skarpe penger flytter du bør gjøre før slutten av dagen

13 Skarpe penger flytter du bør gjøre før slutten av dagen
Du vet at økonomien din kunne bruke noen alvorlig TLC, men du har satt den av ... og av ... og av.

Når du endelig gjøre sett deg ned for å tenke på det, blir du umiddelbart overveldet. Hvilket mål angriper du først? Du trenger et budsjett, en spareplan, en gjeldsavdragsstrategi, en bedre kreditt score, en plan for pensjonering og ... Åh, du løper bort igjen, ikke sant?

Ro deg ned og kom tilbake For å takle store mål må du starte små.

Enkel Money Management trinn for å ta i dag

Her er en noen enkle trinn du kan ta i dag for å få økonomien din i kontroll og begynne å jobbe mot en sunnere økonomisk fremtid.

1. Ha en kopp kaffe og vurder skaden

Visste du at rundt 20% av forbrukerne har en feil på deres kredittrapport som sannsynligvis reduserer poengene sine? Og de dårlige poengene kan hindre alle deler av ditt økonomiske velvære.

Banker og kredittkortselskaper er ikke de eneste som ser på kredittpoengene dine. Du må godkjenne en kredittsjekk når du vil flytte inn i en ny leilighet, leie en bil med et debetkort eller kjøpe en ny telefon.

Derfor foreslår vi alltid å starte med en titt på kredittpoengene dine - spesielt fra et sted som kan fortelle deg om det er noe å være bekymret for.

Enda bedre hvis det er gratis.

Kredittrapportkortet fra Kreditt sesam gjør alt det, og det er gratis. Rapporten inneholder alle dine ubetalte gjeld, eventuelle mislighold og skritt du kan ta hvis du vil forbedre kredittpoengene dine.

Du kan også velge å motta varsler når kredittkortet ditt stiger eller faller, slik at du kan ta nødvendige tiltak (eller feire med en glad dans).

2. Kutte rentenivåene som et proff

Mange av oss blir knust av kredittkortrenten nord for 20%. Hvis du er i den båten, kan konsolidering eller refinansiering være verdt en titt.

En god ressurs er plattformen Selv finansiell, som kan hjelpe deg med det riktige personlige lånet for å dekke dine behov.

Selv søker de beste online långivere for å matche deg med et personlig lånetilbud på mindre enn 60 sekunder. Dens plattform kan hjelpe deg med å låne opp til $ 100 000 (ingen sikkerhet nødvendig) med faste priser som starter på 4,99% og vilkår fra 24 til 84 måneder.

Ved å senke renten på gjelden din kan du spare tusenvis over lånets levetid, noe som er mer penger, må du gjøre ditt neste store trekk.

3. Bygg dine besparelser uten å prøve

Spare penger er tøft. Så hva om du kunne gjøre det på en måte hvor du ikke engang skulle merke?

Digit gjør det mulig.

Denne innovative appen automatiserer lagring for deg. Bare knytt det til kontoen din, og dets algoritmer vil bestemme små (og trygge!) Beløp for å trekke seg inn i en egen, FDIC-forsikret sparekonto.

Bonus: Penny Hoarders vil få ekstra $ 5 bare for å registrere deg! I tillegg vil sparere få 1% bonus hver tredje måned.

Ved å bruke denne set-it-and-forget-it-strategien, lagde en Penny Hoarder $ 4.300 uten å merke seg - les hans Digit-gjennomgang.

Hvis du trenger pengene raskere enn forventet, har du alltid tilgang til den innen en virkedag.

Tallet er gratis å bruke de første 30 dagene, så er det $ 2,99 per måned etterpå.

4. Få belønnet for å betale regningene dine på tid

Moren din ga sikkert deg et godtgjørelse for å vaske oppvasken og feide gulvet da du var barn. Nå er alt du får for å gjøre det, et kjøkken som er rent for, som 15 minutter.

Som voksen får du vanligvis ikke belønninger for å gjøre ting som forventes av deg ... til nå.

Denne oppfinnelsen slags regler dem alle: MoneyLion, en gratis all-in-one app for å administrere din personlige økonomi.

MoneyLion tilbyr belønninger for å hjelpe deg med å utvikle sunne økonomiske vaner og vil bokstavelig talt betale deg for å logge på appen.

Du kan tjene poeng i belønningsprogrammet ved å betale regninger til rett tid, koble bankkontoen din eller laste ned mobilappen.

Du kan innløse disse poengene for gavekort til forhandlere som Amazon, Apple og Walmart.

Hvis kredittkort ikke er din ting, er MoneyLion som å ha en belønning med kredittkort uten fristelsen til å overføre.

Appen forbinder også med hele din bank, kredittkort, studielån og andre finansielle kontoer. Basert på dine inntekts- og utgiftsmønstre, tilbyr det personlige råd for å hjelpe deg med å spare penger, redusere gjeld og forbedre kreditt.

5. Tjene mer penger - uten mer tid

Vi har ingen mangel på smarte måter å tjene ekstra penger uten å gjøre ekstra arbeid, men her er noen du faktisk kan starte akkurat nå.

Registrer deg for disse nettstedene for å begynne å tjene ekstra penger hver måned - uten ekstra arbeid!

  • paribus: Denne appen gir deg penger tilbake til dine online kjøp. Det er gratis å registrere deg, og når du gjør det, vil det skanne e-postarkiver for eventuelle kvitteringer. Hvis det oppdager at du har kjøpt noe fra en av de overvåkede forhandlerne, vil det spore elementets pris og hjelpe deg med å få refusjon når som helst, det er en prisnedgang.
  • MobileXpression for Android: Etter at du har installert denne appen for en uke, får du en umiddelbar belønning for en premie (alle vinner noe). Vi har sett brukere vinne et $ 25 Amazon-gavekort, men noen av de andre premiene inkluderer iPads og Samsung TV.
  • Ibotta: Denne appen betaler deg penger for å ta bilder av dine kjøpesentre kvitteringer. Før du handler, søk etter varer på handlelisten din i Ibotta-appen. Når du kommer hjem, klikker du på et bilde av kvitteringen og skanner gjenstandens strekkoder. Bam. Penger tilbake. I tillegg får du en registreringsbonus på $ 10 etter opplasting av din første kvittering.
  • MyPoints: Denne plattformen lar deg tjene gavekort for å ta avstemninger, svare på spørreundersøkelser og andre ting du gjør online - en fin måte å kontanter inn på lange linjer eller en endeløs pendling. Du vil tjene en $ 5 bonus når du fullfører dine fem første undersøkelser.
  • InboxDollars tilbyr flere korte, daglige undersøkelser du kan ta. Hvis du tar dem alle hver dag, kan du tjene ekstra $ 730 i året - ikke så ille.
  • Shopkick: Denne appen betaler deg i "spark" for å gå inn i bestemte butikker (inkludert Walmart, Target, TJMaxx og mer). Du kan innløse dem for gavekort til forhandlere, inkludert Amazon, Target, Walmart, Starbucks, Sephora og Best Buy. Tjen mer "spark" for bilder av kvitteringer som inkluderer kvalifiserende varer du kjøpte i butikken med et tilkoblet kreditt- eller debetkort. Du kan også tjene spark for online kjøp.

6. Invester i fast eiendom (selv om du ikke er rikelig)

Vil du prøve eiendomsmegling å investere uten å leve utleier? Vi fant et selskap som hjelper deg med å gjøre nettopp det.

Oh, og du trenger heller ikke å ha hundretusener av dollar. Du kan komme i gang med en investering på bare $ 500. Et selskap som heter Fundrise gjør alt tungt for deg.

Gjennom Fundrise Starter Portfolio, pengene dine vil bli delt inn i to porteføljer som støtter privat eiendom rundt om i USA.

Dette er ikke en uklar investering, skjønt. Du kan se nøyaktig hvilke egenskaper som er inkludert i porteføljene dine - som et sett med townhomes i Snoqualmie, Washington, eller en leilighetskompleks i Charlotte, North Carolina.

Du kan tjene penger gjennom kvartalsvise utbetalinger og potensiell verdsettelse i verdien av aksjene dine, akkurat som en aksje. Kontantstrømmen kommer vanligvis fra rentebetalinger og eiendomsinntekter (for eksempel leie).

(Men husk: Investeringer er i fare. Mens Fundrise har betalt utbytte hvert kvartal siden minst Q2 2016, er utbytte og hovedstoler ikke garantert.)

Du betaler en 0,85% årlig kapitalforvaltningsavgift og en 0,15% årlig investeringsrådgivningsavgift.

7. vokse dine penger og støtte årsaker du bryr deg om

Investering kan være en fin måte å dyrke pengene dine på, men har du nøye vurdert hvilke selskaper du er villig til å gå tilbake til? Deres moral og verdier? Du vil sannsynligvis ikke ønsker å investere i et selskap som ødelegger våre hav eller jukser systemet.

Investeringspåvirkning er en enkel løsning. Det legger til et nytt lag av gjennomsiktighet for å investere. Ta Swell Investing, en SEC-registrert investeringsrådgiver.

Swell tilbyr investorer (nybegynnere til avanserte) sjansen til å investere i høyvoksende selskaper forpliktet til å løse globale utfordringer. "Swell er bygget på en tro på at dagens største utfordringer vil resultere i morgendagens ledende bransjer," sier nettstedet sitt. Og det gjør cents - feil, følelse.

Du kan starte med bare $ 50 og investere i porteføljer forpliktet til rent vann, null avfall, fornybar energi eller utryddelse av sykdommer, for å nevne noen. I tillegg får du en $ 50 bonus med koden PENNY etter at du har gjort din første investering.

Porteføljene er ikke bare overskyet med disse god-gode navnene. Interesserte investorer kan få tak i hverandre for å lære mer om porteføljens trender, resultater og bedrifter.

Swell har ingen handelsavgifter, prisnivåer eller kostnadsforhold. Det belaster en 0,75% årlig avgift - det handler om kostnaden av en kaffe ($ 3,75) per år hvis du investerer $ 500.

Virkelig, innflytelse investerer er en solid måte å bidra til å takle verdens største utfordringer - mens du møter kanskje din største utfordring: å spare for pensjonering.

Kom i gang med Swell by registrer deg med e-postadressen din her.

Opplysning: Vi har et økonomisk forhold til Swell Investing LLC og vil bli kompensert dersom forbrukerne søker om en konto og / eller finansierer en konto med Swell gjennom lenker i innholdet vårt. Imidlertid er analysen og meningene som er uttrykt her, vår egen.

8. aldri få slapped med et gebyr igjen

Selv om det er best praksis å sette opp autopay for regningene dine, er det noen ganger ikke mulig. Du er heller ikke nok til å planlegge for å betale regninger, eller at bedriften fortsatt lever i steinalderen, der det ikke er noen automatisk fakturering.

For de situasjonene vil det være fint å bare synkronisere dem alle og motta automatiske påminnelser hver måned, ikke sant?

I stedet for å manuelt penciling regninger i kalenderen din, last ned den gratis Prism app. Appen lar deg koble alle kontoene dine - og til og med betale alle regningene dine - på ett sted. Når du er tilkoblet, synkroniserer du automatisk regningsinformasjonen og setter påminnelser til deg.

Slå på varsler for å få påminnelser om betalingsdag og notiser når vannregningen din for eksempel skyldes. Dette vil hjelpe deg med å planlegge måneden din og unngå eventuelle gebyrer. Og fordi du gjør disse utbetalingene til rett tid, kan det til og med øke kredittpoengene dine.

9. Merk din "gjeldsfrie dag" på din kalender

Dessverre bærer mange av oss noe beløp av gjeld rundt.

Men det er på tide å lette den byrden - og unngå å skaffe penger mot vanvittige renter som raskt legger opp måned til måned.

Trim er et alt-i-ett pengerbesparende verktøy som lever i datamaskinen eller smarttelefonen. Når du registrerer deg med din e-post eller Facebook-konto, får du tilgang til en rekke kraftige funksjoner, inkludert sin gjeldsutbetalings kalkulator.

Du trenger ikke å huske passord eller koble til hver gjeldsbasert konto. Skriv bare inn dine resterende saldoer, renter og minimumsbetalinger. Når du spiller med månedlige betalingsnumre, vil du legge merke til din gjeldsfrie dato, og den totale interessen vil endres.

Når du lander på en månedlig betaling du kan håndtere, merk din gjeldsfrie dato på kalenderen din og planlegg å feire!

10. Spill sporene - og tjen mer interesse enn på banken din

For de fleste er å spare penger det lengste fra morsomt. Tross alt betyr det at du tar penger vekk fra kule ting du vil gjøre i dag, og legger det i retning av voksne ting som å kjøpe et hjem, din neste ferie eller et nødfond.

Men vi fant en app som gjør lagring faktisk morsomt. Det kalles WinWin Saving. La oss forklare ...

Først, last ned appen (kun iOS). WinWin vil lede deg gjennom hvordan alt fungerer, men her er det: Du kobler til bankkontoen din og oppretter et automatisk beløp for å holde fast i WinWin Savings-kontoen din.

I tillegg kan du spille spill (tenk: klassikere som pinball og breakout) for sjanser til å vinne mer penger for å øke besparelsene.

Så du sparer penger uten å tenke på det - og spiller for en sjanse til å vinne enda mer. Morsomt, ikke sant?

Appen er gratis å laste ned. Du kan bruke den i 60 dager gratis, da koster det $ 2 per måned etter det. Merk: Du kan trekke pengene dine eller avbryte kontoen når som helst.

Pro-tips: Hvis du har problemer med å få pinballen i riktig hull, trykker du på pause-knappen øverst til venstre på skjermen. Slå på enkel modus.

11. Invester din Spare Change - og få en $ 5 bonus

Hvis du er som de fleste av oss og ønsker at pengene dine bare ville ta vare på deg selv, bør du vurdere å starte en investeringskonto gjennom Acorns.

Du kan starte små - med $ 5 - og stable opp forandring over tid med sin "runde opp" -funksjon. Det betyr at hvis du bruker $ 10.23 i matbutikken, blir 77 cent falt inn i din Acorns konto.

Deretter gjør appen hele investeringen til deg.

Tanken er at du ikke vil savne den digitale lommeskiftet, og de automatiske besparelsene stabler raskere enn du tror. Og jo raskere du starter, jo mer kan du potensielt gjøre. For eksempel, Penny Hoarder Dana Sitar var i stand til å spare med en hastighet som ville la henne stash $ 420 unna per år.

Med den hastigheten kan du sette bort $ 1000 på omtrent to og et halvt år - uten å prøve.

Men skjønnheten er at du kan sette ditt eget tempo med Acorns funksjoner, så hvis du vil - og har råd til - å investere $ 1000 raskere, gå for det.

Appen er $ 1 per måned for saldoer under $ 5000, og du får en $ 5 bonus når du registrerer deg.

12. Finn ut om du betaler for mye for bilforsikring

For mange er bilforsikring bare en av de tingene hvor vi hule inn og betale. Fordi, akkurat som den elektriske regningen og telefontjenesten, trenger vi det, ikke sant?

Ja. Det er ikke noe å komme seg rundt bilforsikring, dessverre. Men en måte du kan spare penger på, er å handle rundt og sammenligne priser minst en gang i året. Mindre enn 50% av oss gjør det, ifølge denne undersøkelsen fra The Zebra, selv om 81% av oss rapporterer å ha lavere priser.

Så, akkurat som du sammenligner prisene på flyreiser, sko og bærbare datamaskiner før du kjøper, hvorfor ikke sammenligne bilforsikring?

The Zebra, en søkemotor for bilforsikring som tilbyr "forsikring i svart og hvitt", sammenligner alternativene dine fra 204 leverandører på mindre enn 60 sekunder.

Slik fungerer det:

1. Gå over til Zebras søkeplattform. Skriv inn bilens år, merke og modell, og postnummeret ditt. Fortsett med å svare på spørsmål om dine kjørevaner, din bil og ditt liv.

På høyre sidefelt vil du se priser øke eller redusere basert på svarene dine. For eksempel, hvis du har kommet inn i en ulykke - det var din feil - i de siste tre årene, vil prisene ditt sparke opp. Det er interessant å se hvilken effekt svarene dine kan ha.

2. Etter å ha svar på noen spørsmål, er det på tide å sammenligne. Zebra gir deg et "Forsikringspoeng", som ligner på kredittpoengene dine, med unntak av bilforsikring, og det lærer deg hvordan du får bedre priser. Nettstedet gir deg også ulike muligheter for dekning.

Når du er klar til å vurdere alternativene dine og velge et tilbud, kan du også motta en telefonsamtale fra The Zebra for ekstra støtte.

En fin representant (et ekte, levende menneske) på linjen spør om du vil snakke med en spesialist. Hvis du er virkelig interessert i bilforsikring og ønsker å spørre alle spørsmålene, dette kan være den perfekte tiden.

Ellers bare hold shoppin 'rundt og veie alternativer gjennom The Zebra.

13. Ta 10 minutter for å beskytte din families fremtid

Mange av oss vil heller ikke tenke på døden - enn si livsforsikring.

Sikring av livsforsikring er imidlertid et viktig finansielt trekk, spesielt hvis du er gift, har barn eller er i ditt beste lønnsår.Det betaler dine avhengige når du dør, noe som kan bidra til å betale for begravelse, boliglån eller annen gjeld.

Så hvis "få livsforsikring" har lingered på din oppgaveliste altfor lenge, ta de neste 10 minuttene for å finne ut det. Ikke bekymre deg - det er enklere enn du tror.

Hvis du er ung og mest sunn, bør du vurdere å kjøpe livsforsikring online fra Ethos. Det samarbeider med en stor A-rated livsforsikringsselskap for å gi retningslinjer for en lav pris. For eksempel kan $ 30 i måneden få din familie $ 1 million av dekning.

Alle, inkludert uavhengige entreprenører, kan sikre langsiktig livsforsikring gjennom Ethos uten en medisinsk eksamen eller omfattende papirarbeid; bare fyll ut en digital applikasjon.

Hvis du foretrekker flere alternativer, gå over til Policygenius. Søkemotoren lar deg sammenligne livsforsikring med øyeblikkelige sitater. Når du har funnet riktig passform, kan du søke på nettet direkte.

Bonus: Sett barna på for økonomisk suksess

I stedet for å gi barna dine leker eller gavekort på bursdager og helligdager, bruk muligheten til å hjelpe dem med å spare mot store mål.

Gjennom et nettsted som heter Goalsetter, foreldre, slektninger og venner kan gi barn digitale "målkort" (med søte, animerte e-kort) som setter penger mot sine mål. Lagre for de store greiene, som college eller mindre ting, som en iPad.

Du kan også hjelpe deg med pågående lagring. Ukentlig eller månedlig kan du automatisk overføre litt penger ut av kontoen din til barnets Goalsetter-konto.

Det er gratis å sette opp en målrettings konto som du kan dele med familie og venner, og tar bare omtrent fem minutter. Det koster $ 1 per barn per måned for foreldrene å starte automatisk, og gavegiverne betaler et gebyr per gave (basert på gaveens størrelse).

Skrive Inn Din Kommentar