Liv

Ønsker du å heve et sunnere barn? Bruk disse ernæringstipsene fra CDC

Ønsker du å heve et sunnere barn? Bruk disse ernæringstipsene fra CDC

De første par årene av et barns liv kan være angstfremkallende for selv de mest avslappende foreldrene. Det er fordi det er en million små ting å finne ut av.

Hvordan vet jeg om hun er for varm eller for kald?

Hvordan skal jeg legge ham i barneseng?

Skal jeg plukke henne opp eller la henne gråte den ut?

Hvor lenge før han når sin neste vekst og utvikling milepæl?

Spedbarn og småbarn ernæring er sitt eget bunt av forvirring. Velsignende besteforeldre, venner og fremmede kaster tonnevis med råd, men hvordan sorterer du ut den gode informasjonen fra ting som er, for å si det pent, ikke så bra?

De medisinske fagpersonene på Centers for Disease Control and Prevention har dekket deg.

CDC avduket en ny del av nettstedet nylig, som er fylt med veiledning og anbefalinger om spedbarn og småbarnsernæring.

Nettstedet hadde allerede massevis av råd om amming, formelfôring og generell ernæring for tots, men denne nye delen konsoliderer alt på ett sted for enkel tilgang. Det dekker alt fra typer vitaminer og mineraler små barn trenger til mat og drikke for å gi seks til 24 måneder gamle.

For et dypere dykk som går utover næringsråd, finner du også ressurser for å lære mer om oral helse og mattrygghet, og hente opp generelle foreldre tips.

Jo eldre barn får, desto vanskeligere er det å bryte dårlige spisevaner som kan føre til helse- og kognitive utviklingsproblemer, så begynn å bygge et solidt næringsgrunnlag mens de er unge.

Hvem vet? De kan til og med vokse opp lik brokkoli.

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun liker å fortelle leserne om rimelige måter å holde seg frisk, så se henne på Twitter (@lisah) hvis du har et tips å dele.

Skrive Inn Din Kommentar