Penger

Jeg trenger penger! 10 måter du kan tjene penger på i morgen er leie

Jeg trenger penger! 10 måter du kan tjene penger på i morgen er leie

Det er den første i måneden, og skit: Leien skyldes.

På min gamle leilighet hadde jeg en fem-dagers grace-periode, men det er ikke noe lovlig krav til denne nisje. Teknisk er din nåtid bygget inn i de siste fem dagene i forrige måned ...

Så du trenger penger - som i morgen - å betale leie.

Dessverre deler ikke selskapene vanligvis daglig lønnsslipp.

Og selv om du sikrer en sidegitt eller online-trengsel, hvis det er gjennom en app eller en online plattform, er betalingen sannsynligvis ikke umiddelbart.

Du kan slå opp payday lån butikken. Men vær så snill, ikke gjør det. Renten er skremmende.

Så, i stedet, her er noen make-money-right-freakin'-nå ideer til å betale morgendagens leiebetaling.

1. Bryt opp med noen av klærne dine.

Fordi hvis du er som meg, er du skyldig i at du alltid bærer de samme to ting i skapet fullt av klær ... og likevel har du fortsatt ingenting å bære.

I det siste har jeg forsøkt å lage en kapsel garderobe, så litt for litt, blir jeg kvitt klærne jeg ikke har på seg lenger.

Min vanlige tilbakekallingsplass er Plato's Closet. Men noen ganger får jeg fornærmende tilbud for en bunke fine, forsiktig slitte klær.

Det er andre alternativer, skjønt. Apper og nettsteder lar deg selge klærne dine - og du trenger ikke engang å forlate huset ditt.

Vi liker gi slipp fordi du får sette dine egne priser. I tillegg er det enkelt. Alt du trenger å gjøre er å ta et bilde av klærelementet. Plattformen fungerer som Craigslist ved at du annonserer til lokale forbrukere, så når noen biter, og du gjør transaksjonen, blir du betalt.

Plattformen anbefaler at du bruker noe sikkert som Paypal, men det er ikke ditt eneste alternativ.

2. Spill med noen hunder.

Elsker hunder? Katter? Selv fugler?

Tonnevis av apps der ute hjelper deg med å sikre et kjæledyrsittende sidespill, men du vil sannsynligvis ikke lomme pengene umiddelbart. I tillegg tar appene vanligvis et kutt på din provisjon.

Hvis du ikke har den typen tid, tilbyr du tjenestene dine til familie eller venner. Du kan til og med legge inn på en lokal Facebook-fellesskapsside, annonsere på Craigslist, eller sette opp en profil på Care.com.

Du kan få betalt $ 40 bare for å ta valp for en tur, ifølge vårt kjæledyr sitte guide (men du må også hente poetet).

3. Selg ubrukte gavekort.

Fikk ikke drømmen din bursdagsgave? Fikk du et irrelevant gavekort i stedet?

Den plasten tar opp plass i lommeboken hvor det kan være kaldt, hardt kontanter.

Men det er ikke nødvendig å henge på det før det utløper. Du kan selge den sucker på nettet.

Penny Hoarder Dana Sitar har innbetalt sine gavekort inn og skrev om fem steder som tar de tingene av hendene dine - og betaler deg.

Vi har en tendens til å tyngre mot Raise, fordi det er likt å gi deg muligheten til å stille din egen pris. Så hvis du ikke er villig til å selge det $ 25 Starbucks-kortet, med mindre du får minst $ 20 for det, kan du kontrollere det.

Det eneste: Folk kan ikke bite umiddelbart. Mens noen av de andre nettstedene Sitar skrev om, vil betale med en gang.

4. Gjør en tilfeldig oppgave.

Folk trenger alltid hjelp.

Min kusine rydde nylig ut sin garasje og trengte at noen skulle komme hale hennes søppel bort fordi hun ikke hadde en lastebil. Så hun konsulterte Craigslist og betalte en fin mann til å gjøre jobben.

Craigslist er et flott sted å selge dine tjenester under "Gigs" -delen. Betaling og oppgaver vil variere, selvfølgelig.

Og hvis du ikke stoler på Craigslist, sjekk ut TaskRabbit eller Fiverr - for å nevne noen få.

Du kan også bryte ut av internettboblen og nå ut til din familie, venner og naboer. Sjansen er at noen kan bruke en hånd!

5. Selg dine gamle DVDer, CDer og elektronikk.

Jeg har ikke mange gamle DVDer eller CDer sitter rundt - ikke engang gammel telefon eller elektronikk - men redaktøren Matt Wiley skrev om hvordan han hadde om lag 100 DVDer og Blurays han hadde lagret. 😱

Fordi du trenger penger ASAP, prøv å selge de suckers til en gammel videobutikk eller en bondebutikk.

Hvis du har et par dager å spare og ikke vil forlate sofaen din fordi du er nå avhengig av Netflix, kan du selge dem på Decluttr.

Det var det Wiley gjorde. Han betalte ut neste dag og tjente $ 54.

6. Retur noe.

Se deg rundt. Har den jakken du impulsivt kjøpte fortsatt har tagger? Eller kanskje du impulsivt splurged på noe helt tilfeldig fra Amazon ...

Nå som leie skyldes, kan disse innkjøpene virke unødvendige.

7. Deal med klebrig fingre og barnevakt.

I dag kan sittere gjøre $ 12 til $ 18 i timen for å ta vare på barna, og som en Penny Hoarder skrev, "Det er ikke bare en virksomhet for tenåringer lenger; Som voksen kan du være mer sannsynlig å finne arbeid. "

Hold øre til bakken - i klasser, på jobb, i byen eller i familien din. Du kan til og med frivillig, fordi en utmattet forelder kanskje ikke engang innser at de trenger en natt ute.

8. Støv av bokhylle.

Jeg lager alt for mange bøker. Jeg har selv gamle høyskole lærebøker stablet i skapet mitt; Jeg rører aldri dem.

Hvis du har ment å bli kvitt noen av disse, kan din ri leiesituasjon være den perfekte motivasjonen til å rense.

For de mest umiddelbare resultatene, gå over til din lokale, brukte bokhandel. Se hva de skal ta for bøkene dine.

Hvis du har litt mer tid, er det online plattformer, for eksempel Bookscouter. Du vil legge inn bokens ISBN, og det vil fortelle deg hvor mye boken er verdt - og hvilket tilbakekjøpsfirma vil gi deg den beste avtalen.

Det er gratis å bruke og vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av de støvete sidene.

Hvis du blir avhengig - kan du få opptil $ 750 hver måned ?! - dykk inn i bokjaktbransjen. Denne veiledningen forteller hvordan du finner de mest verdifulle bøkene for billig.

9. Få mest mulig ut av matbutikken din.

Bare fordi leie er forfalt og du ikke har råd til det betyr ikke at du kan gi opp dagligvarehandel. Maten er ikke omsettelig i boken min.

Du kan imidlertid tjene litt penger tilbake med rabattapper som Ibotta. Alt du trenger å gjøre er å ta et bilde av kvitteringen din.

Det er nr. 5 på denne listen - som også deler andre måter du kan tjene penger tilbake.

10. Sug det opp, og lån fra din familie eller venner.

Dette er ikke ideelt, men hvis verre kommer til verre, se om familien eller vennene dine vil låne deg litt penger for å komme seg i denne måneden.

Hvis de har råd til det, vil de kjære ofte hjelpe deg når du trenger det, så spør. Bare vær på forhånd og ærlig med dem. Vi anbefaler også å skrive ned det du er enige om, bare slik at alle er på samme side.

Din sving: Hva er din måte å styre sammen din leiebetaling?

Opplysning: Dette innlegget inneholder tilknyttede lenker. Ved å legge til disse koblingene kan vi holde lysene på The Penny Hoarder HQ, noe som gjør det mye enklere å spille shuffleboard etter en lang dag med avtale-søkende!

Takk til Minting Nickels for noen av disse ideene!

Skrive Inn Din Kommentar