Banker

Første republikk Bank Student Loans Review

Første republikk Bank Student Loans Review

Første republikk er kjent for å tilby en rekke refinansieringsmuligheter rettet mot nåværende studenter samt kandidater. Selskapet fremmer politikk som arbeider med førstegangslånere uten tidligere kreditt. Programmene tilbyr en måte å trygt bygge opp kreditt score på.

Eagle Gold All-in-One

Selskapets fremste valg blant tilgjengelige planer er Eagle Gold All-in-One-lånet. Dette go-to-alternativet er en favoritt blant søkere med et bredt spekter av økonomiske behov. Den inkluderer både faste og variable priser. Ingen avgifter er knyttet til lånet og låntakere kan velge vilkårene sine. En spesialrabatt på inntil 2% av renten på den opprinnelige balansen er tilgjengelig dersom full tilbakebetaling finner sted innen de første 48 månedene av kvitteringen.

Kontrollerer kontoer

Spesielle priser er tilgjengelig for låntakere som også har en første republikk-kontoen. Det kreves minst $ 500 dollar ved åpningstidspunktet og en balanse på minst $ 3500 må holdes månedlig. Husk at den primære kontrollkontoinnehaveren også skal være ansatt i minst 24 måneder. Enkelte vilkår og betingelser kan også gjelde for søkerens ansettelsesstatus. For eksempel må den nåværende stillingen være med bare ett selskap eller en organisasjon i minimum 24 måneder.

Lånrente reduksjoner

I noen tilfeller vil selskapet redusere renter på lånet. Hvis en enkelt søkeres inntekt er under $ 80 000 eller et pars inntekt er under $ 160 000, kan de være kvalifisert for dette alternativet. Ikke alle søkere som oppfyller disse kravene vil være berettiget til denne rentenedsettelsen. Alle som tenker på å bruke denne funksjonen, bør diskutere sin situasjon med en utnevnt personlig bankrepresentant og veid opp eventuelle risikoer som kan være forbundet med fradrag som straff eller avgifter.

Minimums- og maksimumsgrenser

Både minimums- og maksimumsgrenser er plassert på alle lån. Disse tallene er litt høyere enn andre utlånsselskaper. Minimumsbeløpet starter på $ 60.000 og maksimumene kan ikke overstige $ 300.000. Endringer i grenser kan pålegges i visse situasjoner, og den endelige grensen bestemmes av en første republikkens offisielle. Dette betyr at søkere vil ha lite eller ingen å si om beslutninger.

Begrensninger

Første republikk har flere viktige begrensninger som enhver potensiell søker bør være oppmerksom på før du går videre. Ingen utsetting eller tilgivelse tilbys. Lån kan bare bli presentert i stater hvor selskapet har lokasjoner og er akkreditert for å drive virksomhet.

Kontakt

Det er enkelt å kontakte selskapet når som helst. I tillegg til steder i hele USA, kan de også nås via telefon eller e-post. Deres nettsted presenterer et kontaktskjema som også hjelper kundene med å nå en personlig banker eller en passende representant.

Kjennelse

Første republikk er kanskje ikke det beste valget hvis du eller dine foreldre har lav kreditt. Deres strammere restriksjoner gjør dette også til et mindre enn perfekt valg for alle som er usikre på fremtidig sysselsettingsstatus. Et godt utformet nettsted tilbyr noen nyttige deler som kan hjelpe alle å ta kontroll over deres økonomiske status.

Husk alltid sammenligne når du ser på studielån. Du kan sammenligne opptil åtte långivere i sekunder med Troverdig, og det er raskt og enkelt å prøve. Plus, College Investor lesere kan få en $ 200 bonus for refinansiering med Troverdig.

First Republic Studentlån
  • Priser og gebyrer - 80
  • Søknadsprosess - 70
  • Kundeservice - 60
  • Produkter og tjenester - 80
73

Sammendrag

Første republikk er kanskje ikke det beste valget hvis du eller dine foreldre har lav kreditt. Deres strammere restriksjoner gjør dette også til et mindre enn perfekt valg for alle som er usikre på fremtidig sysselsettingsstatus. Et godt utformet nettsted tilbyr noen nyttige deler som kan hjelpe alle å ta kontroll over deres økonomiske status.

Skrive Inn Din Kommentar