Banker

Upstart Student Loan Review

Upstart Student Loan Review

Upstart er en student lån leverandør som ser på mye mer enn bare en kreditt score.

Så snart du besøker Upstarts hjemmeside, blir du umiddelbart bedt om å sjekke de tilgjengelige prisene ved å fylle ut et tre-siders skjema som tar omtrent 10 minutter å fullføre. Dette gjør det mulig å sjekke tilnærmede tilgjengelige priser uten noen effekt på kredittpoengene dine. I motsetning til mange studielånssituasjoner, Upstarts applikasjonstrinn er tydelig forklart og enkelt gjennomført. Når du mottar hjelp fra Upstart, er informasjonen din trygg og du blir veiledet underveis.

Husk alltid å sammenligne studielån långivere. Vi anbefaler å sammenligne Upstart med Troverdig - du kan sammenligne opptil åtte långivere samtidig og se om du får den beste prisen og prisen. Plus, College Investor lesere får en $ 200 bonus når refinansiering med Troverdig.

Intuitiv godkjenningsprosess

I motsetning til andre långivere, tar Upstart hensyn til en rekke faktorer når du bestemmer din rente. Mange långivere, spesielt banker, baserer prisene på kredittpoeng og betalingshistorikk. Men når du vurderer en potensiell låner, ser Upstart på skolen du deltar eller deltok på, karakterer, hoved, jobbhistorie, lønn og til og med deg SAT-score.

Upstart mener at utdanningen og opplevelsene den potensielle låntakeren har hatt, er viktige faktorer når man skal avgjøre hvorvidt noen vil få lånegodkjenning eller ikke. På grunn av dette vil de vite hvilken type student og person du er for å bestemme deres risiko ved å låne ut penger.

Grunnleggende spørsmål som hvor mye penger du ønsker å låne og hva din omtrentlige kreditt score er, blir først bedt om at Upstart skal bevege seg fremover. Når du har bestått det første trinnet, blir du bedt om å gi din nåværende eller høyeste grad sammen med inntektskilden din. Til slutt må du ta med noen personlige opplysninger som navn, adresse, fødselsdato, om du leier eller eier ditt hjem etc.

Refinansieringsalternativet

Upstart er her for å hjelpe deg med mange ting, hvorav en betaler lånelån. Det er viktig å forstå at Upstart har som mål å låne penger til studenter og kandidater som trenger hjelp til å betale tilbake studielån. De kan raskt hjelpe deg med å få et lån for studentgjelden din ved å la deg konsolidere og refinansiere studielånene til en månedlig betaling. Ikke bare vil du betale tidligere studentgjeld, men hvis du trenger det, kan du også motta penger fra Upstart for å finansiere din nåværende utdanning også.

Det er ekstremt viktig å vite om selskapet du har å gjøre med når du utforsker gjeldskonsolideringsalternativer. Dette er fordi det kan være mange forskjellige alternativer å velge mellom det du må forstå for å få det beste og rette for deg. Upstart er ivrig etter å kjenne deg og forstå dine behov. Dette er et selskap som ønsker å matche dine beste alternativer til deg. Hvis det var en ting som kunne fremme dette selskapet, ville det være å legge til noen mer informative lenker om hvem de er og hva de gjør akkurat på hjemmesiden sin hjemmeside. Dette er noe som vil gjøre potensielle låntakere sikrere og interessert i selskapets tilbud.

Dommen

Upstart har en smart og enkel søknadsprosess, og det faktum at de ser på mer enn bare din kreditt score, er en utmerket funksjon. De tilbyr også svært konkurransedyktige rentenivåer sammenlignet med andre långivere.

Husk, sammenlign alltid priser - bruk Troverdig for å se om du får den beste avtalen på et studielån. Plus, College Investor lesere får en $ 200 bonus når refinansiering med Troverdig!

Sørg også for at du leser på alle de ulike studielånene for refinansiering av selskapene.

Upstart Student Loan Refinancing
  • Priser og gebyrer - 85
  • Søknadsprosess - 90
  • Kundeservice - 90
  • Produkter og tjenester - 90
89

Skrive Inn Din Kommentar