Banker

U-fi Student Loan Review

U-fi Student Loan Review

U-fi Studentlån tilbyr private lån og refinansieringsalternativer til både utdannede og studenter. De samarbeider med Nelnet, en studielåner som jobber med Institutt for utdanning for å betjene føderale lån.

Ifølge deres nettsted er deres oppgave å tilby enkle og tilgjengelige lån og refinansiering for å lette byrden av studielånsgjeld på millioner av amerikanere. I lys av dette oppdraget tilbyr de flere interessante funksjoner som samsignerutgivelsesalternativer, gode rabatter og til og med tilbakebetaling.

Husk alltid sammenligne studielånsalternativene dine. Bruk en tjeneste som Troverdig for å sammenligne dine lånepriser og gebyrer (U-Fi er et av sammenligningsalternativene). Plus, College Investor lesere får en $ 200 bonus når refinansiering med Troverdig!

Lånalternativer

Lånene for studenter og studenter er enkle, enkle å søke på, og gir studentene mulighet til å bli økonomisk stabil når de studerer. Det er klart at studiekostnader er kostbare og det er flere kostnader å vurdere i tillegg til bare undervisning. Det er ganske enkelt å søke om U-fis grunn- eller utdanningslån. Søknaden inkluderer personlig informasjon som navn, adresse, e-postadresse, personnummer, fødselsdato og førerkort eller ID-nummer, arbeidsgiverens navn, adresse og telefonnummer og årlig bruttoinntekt.

Når du har fullført denne delen må du gi den skolen du allerede er til stede eller planlegger å delta på, hovednivået ditt, forventet sluttdato, den forespurte lånebeløpet og hvilken type skole du vil trenge lånet til. I likhet med refinansieringslånet har de lavere fordelene ved bachelor- og utlånslånet samme fordeler. De tilbyr kontanter tilbake belønninger med tolv påfølgende betalinger på tidspunktet, muligheten til å frigjøre cosigner etter tjuefire påfølgende betalinger, betalingsmåter som passer dine behov, en .25% rente reduksjon for automatisk faktura betaling med debet kort, og ingen søknadsavgift.

Refinansieringsalternativ

Hvis du allerede har studielån i tilbakebetalingstiden, og du sliter med å gjøre månedlige innbetalinger, kan refinansiering bidra til å lette byrden på ditt månedlige budsjett. Det finnes en rekke refinansiering og lånekonsolideringstjenester tilgjengelig, og det er viktig å måle alternativene dine. U-fi tilbyr imidlertid noen unike fordeler. De gir en rekke rabatter og fleksible tilbakebetalingsplaner for å hjelpe deg med å gjøre lånene dine mer overkommelige.

Refinanslånet er enkelt å søke om og har enkle kvalifikasjonsbehov. Disse kravene inkluderer:

  • Amerikansk statsborger (eller har en fast adresse med et arbeidsnummer)
  • Å være av lovlig alder (17 år med en cosigner)
  • Du må være heltid eller deltidsstudent på en kvalifisert skole
  • En årlig inntekt på minst $ 12.000

Med refinansieringslånet er det kontant tilbakebelønninger med tolv påfølgende betalinger, muligheten til å frigjøre cosigneren etter tjuefire påfølgende betalinger, betalingsalternativer som passer dine behov, en 0,25% rente reduksjon med automatisk regning betaling med et debetkort, og ingen søknadsavgift. Dette lånet alternativet er nyttig for alle forskjellige studenter. Ifølge Nelnet gir U-fis refinansieringslån mulighet studentene muligheten til å sette alle lånene inn i en betaling for å holde dem på sporet og organisert.

Konklusjon

U-fi er stedet å komme som en lavere eller høyere student når du trenger stress av penger til å bli utgitt.

Husk alltid shoppe når du ser på refinansiering av studielån. Bruk Troverdig til å sammenligne opptil åtte forskjellige långivere samtidig (inkludert U-fi). Ikke glem å dra nytte av den spesielle $ 200 bonus tilbudet bare for College Investor lesere. Få et tilbud på 2 minutter fra Troverdig her.

Også, hvis du vil lese flere anmeldelser, sjekk ut våre studielåns refinansieringsvurderinger.

U-Fi Studielån
  • Priser og gebyrer - 85
  • Søknadskrav - 90
  • Kundeservice - 80
  • Produkter og tjenester - 85
85

Sammendrag

U-fi Studentlån tilbyr private lån og refinansieringsalternativer til både utdannede og studenter.

Skrive Inn Din Kommentar