Penger

Slik får du den beste avtalen på alt: Den ultimate guiden til avtale-stabling

Slik får du den beste avtalen på alt: Den ultimate guiden til avtale-stabling

Hva er den beste avtalen du noensinne har fått?

Har du scoret 50% rabatt på dagligvarer eller 80% av et nytt par jeans? Har du noen gang forlatt utsjekkingsbanen med mer penger enn du hadde da du kom inn?

Få noe for godt under utsalgsprisen - godt under hva alle ellers kommer til å betale for det - er en enkel og spennende seier.

Du fortjener den ekstra pep i steget ditt mens du går tilbake gjennom parkeringsplassen.

Men hva måtte du gjøre for å tjene den rabatten?

Hvis du er som de fleste, måtte du sannsynligvis vente på et sjeldent salg, slå galne folkemengder eller flittig dagligvarebutikkannonser hver uke.

Det trenger ikke å være slik.

Sett saksene ned. Sov i. Slapp av. Du skal fremdeles spare penger.

I denne veiledningen skal vi lære deg hvordan du bruker avtale-stabling for å få best mulig pris hver gang du handler - uansett hva du handler for.

La oss definere "Deal-Stacking"

Det kan høres ut som noe rett ut av en episode av Extreme Couponers, men avtale-stabling er mye enklere - og mye mindre kokende - enn du tror.

Deal-stabling er ganske enkelt å bruke flere rabatter til ett element eller kjøp for å suksessivt kjøre ned prisen.

Bilde en prislapp. Deretter bilde deg selv å plassere en kupong på toppen av den prislappen.

Lavere pris.

Nå kan du selv legge inn en rabattkort på toppen av den kupongen på toppen av den aktuelle prislappen.

Enda lavere pris.

Det er hva avtale-stabling er: en liten haug av tilbud og rabatter du bruker for å redusere prisen på de tingene du kjøper.

Mesteparten av tiden, skjønt, trenger du ikke faktisk klippekuponger eller fylle ut rabattformer. De beste tilbudene skje når du handler online.

Her er hvor god Deal-Stacking kan være

Er du fortsatt redd for at dette er en slags gal, kupongmardrert? Ikke overbevist om at det er verdt tiden din?

Se på disse eksemplene:

 • Vi brukte avtale stabling for å få en $ 10 Barbie for $ 4,39.
 • Vi brukte det til å gjøre en fantastisk Old Navy-salg enda bedre, og sparte 48%.
 • Vi brukte den til å få en $ 35 kjole på Target for $ 7,54.

Med verktøyene vi gir deg nedenfor, vil du kunne finne tilbud som dette på bare noen få minutter - uten å forlate huset ditt.

Dette innlegget er fullpakket med informasjon og ressurser, så vi anbefaler at du bokmerker det for å hjelpe deg med å huske trinnene hver gang du handler.

1. Lag en liste

Lag en liste hver gang du handler for å forhindre overspending på impuls kjøper.

Butikker - personlig og online - er utformet for å fange oppmerksomheten din så snart du går i den (virtuelle) døren og retter den mot hva du enn ikke planlegger å kjøpe.

Hvis du allerede har gjort et budsjett, vet du hvor mye du har råd til å bruke hver gang du går til butikken. Å lage en handleliste hjelper deg med å holde deg til det aktuelle budsjettet og ignorere distraksjoner.

2. Sammenlign priser

I tillegg til å vite hva du vil, bestemme hvor du skal kjøpe alt på listen din. Planlegging fremover er nøkkelen til å få den beste avtalen.

Før du velger en butikk, bruk PriceGrabber.com å sammenligne priser på elementene på listen din.

Nettstedet vil tillate deg å se en liste over nettbutikker som bærer en vare. Prisene er side om side, slik at du raskt kan velge hvilken som har det beste tilbudet.

I tillegg til å sammenligne priser for deg selv, kan du også legge til disse nettleserutvidelsene som hjelper deg med å finne billigere priser på elementene du søker etter i Google eller et forhandlingssted:

 • Usynlig hånd
 • PriceBlink

Du kan også motta rabatt på varer du kjøper regelmessig, som toalettpapir, visse matvarer, bleier eller skjønnhetsprodukter, ved å kjøpe på en tidsplan gjennom en tjeneste som Amazons Abonner og Lagre eller en Target Abonnement.

3. Finn tilbud

Å finne de beste tilbudene kan være tøft hvis du ikke vil bruke timer hver dag limt til datamaskinen eller dagligvareannonsene dine.

Derfor elsker vi avtaleaggregatorer.

Disse nettstedene holder øye med daglig avtale selskaper som Groupon og LivingSocial, slik at du kan se de beste tilbudene på ett sted. Sjekk disse ut:

 • TikTakTo
 • OneSpout
 • YipIt
 • Dealery
 • Dealupa
 • Blå Kangaroo

Vi anbefaler også å abonnere via e-post til favorittbutikker. Du vil bli den første som vet om salg og motta eksklusive kuponger og tilbud.

4. Se etter kuponger

I tillegg til å finne de beste prisene, kan du kanskje spare enda mer av stabling kuponger på toppen av tilbudene.

Mange kuponger ekskluderer varer som allerede er diskontert, eller kan ikke brukes med andre tilbud eller tilbud. Men du kan ofte bruke en produsentens kupong med en butikkupong, for eksempel.

Det er alltid verdt å sjekke! Pass på at du leser utskriftene før du begynner å handle, slik at du vet hvilke kuponger som skal brukes.

Deal aggregators ofte liste kuponger og rabatter du kan stable oppå salg. Og du kan finne dine egne kuponger gjennom disse nettstedene:

 • RetailMeNot
 • Coupons.com
 • Valpak.com
 • Groupon.com

For online shopping kan du også installere en (eller flere) av disse nettleserutvidelsene som vil se etter kupongkoder før du sjekker ut:

 • Kuponger ved kassen
 • Piggy
 • Honning
 • CouponCabin Sidekick

5. Handle på nettet (ikke noe spørsmål)

Uansett om du handler for ukens dagligvarer, klær eller klær, anbefaler vi at du handler online når det er mulig.

Når som helst du handler på nettet, kan du dra nytte av tilbakebetaling nettsteder.

Det betyr at du tjener tilbake noen av pengene du bruker på hvert kjøp - du vil enten tjene direkte penger eller poeng for å innløse gavekort til de beste forhandlerne.

Her er våre favoritt tilbakebetaling nettsteder:

 • Ebates
 • Swagbucks
 • Ibotta

Enda bedre, gjennom Cashbackholic og CostShredder, kan du finne ut hvilket cash-back-nettsted som tilbyr de beste fordelene for butikken du handler på.

CouponCabin Sidekick-nettleserutvidelsen kan også bidra til å varsle deg når det er kontanter tilbake tilgjengelig for ditt kjøp.

Som en bonus kan du "resirkulere" dine besparelser ved å bruke gavekortene du tjener gjennom disse nettstedene på din neste shoppingtur. "Tjen flere poeng fra pengene du bruker, legg ut for flere gavekort ... ser du hvordan besparelser begynner å stable opp?

6. Plukk opp i butikken eller få gratis frakt

Ikke la fraktkostnader ødelegge alt ditt harde arbeid. En ekstra $ 5 eller $ 10 for å få alt til døren din kan negere alt du nettopp har lagret!

Ofte er den beste måten å spare penger på frakt på å hente bestillingen din i butikken.

Dette sparer deg også fra å vente noen dager eller uker for å få varer levert til huset ditt.

For varer som dagligvarer som du normalt vil kjøpe på en nærliggende butikk, er dette ganske enkelt. Bare kjøp online, og velg "hente i butikk" under dine fraktalternativer.

Mange butikker tilbyr pickup for dagligvarer innen noen få timer av din online bestilling.

For andre detaljhandler, må du sannsynligvis vente på standardlevering, selv om du har sendt dem gratis til butikken.

Her er et par triks for å få gratis levering til ditt hjem:

 • Vi har avrundet 17 butikker som tilbyr gratis frakt - inkludert noen detaljhandelsgiganter som Target, Dell og Nordstrom.
 • Hvis du kjøper individuelle små varer på Amazon - lettere enn 8 ounces, mindre enn 9 x 6 x 2 tommer og mindre enn $ 10 - kan du få gratis frakt, selv uten et Prime-medlemskap.
 • Hvis du ikke er et Prime-medlem, men vil ha gratis frakt på større varer fra Amazon, bruk dette trikset.

7. Betal Smart Way

Velg hvordan du betaler nøye. Det kan være en verdifull beslutning.

Oppbevar kredittkort

Enten du har et kredittkort på butikken, kan det være en faktor i hvilken butikk som er den beste avtalen for elementene på listen din. Hvilke slags bonuser eller fordeler vil du få hvis du betaler med en butikkens merkevarekort?

Oppbevar kredittkort ansiktskritikk for høye renter og begrenset bruk, men her er tre som kan være verdt å plukke opp, ifølge Credit.com:

 • Kohl's Charge Card: Du vil ikke samle poeng per kjøp med dette kortet, men du får minst 12 kuponger for rabatter på 15-30% hvert år.
 • Best Buy Kredittkort: Velg mellom 5% kontant tilbake eller salgsfremmende finansiering. Du kan også motta gratis frakt på bestillinger på $ 35 eller mer, pluss eksklusive rabatter, spesialsalg og medlemmer-eneste hendelser.
 • Walmart kredittkort: Dette er et av de enkleste kjøpekortene som skal godkjennes for, og kommer med fordeler som å motta en gratis månedlig FICO-poengsum og kontantuttak i butikken uten avgifter eller renter. Det kan være nyttig hvis du jobber med å bygge eller reparere kreditt.

Rabatterte gavekort

Å vite dine shoppingvaner og planlegge fremover, kan hjelpe deg med å spare penger av mange grunner. En av våre favoritter er det gir deg tid til å få hendene på noen rabatterte gavekort.

Besøk Raise for å kjøpe gavekort til butikker du hyppig.

Selgere avlaster vanligvis kort de har som gaver eller de de ikke er interessert i lenger, så du betaler mindre enn verdien av kortet - gir deg automatisk rabatt på alt du kjøper med det!

Last opp på kort fra populære butikker som Target, Best Buy eller Amazon for å spare penger på dine daglige kjøp. Hold dem organisert med Gyft, så de er lett tilgjengelige når du er klar til å betale.

CostShredder kan hjelpe deg med å finne de nettstedene som tilbyr den beste avtalen på gavekortene du leter etter.

Belønner Kredittkort

Hvis du er på utkikk etter en passiv måte å tjene penger gjennom hele året, er det kanskje en av de enkleste metodene å få et tilbakebetalingskort.

Du må bare være sikker på at du ikke får det også båret bort med disse kjøpene - og at kortet er betalt ved slutten av hver faktureringsperiode.

Her er et alternativ vi liker: Det er Chase Freedom Unlimited-kortet. Dens krav til berømmelse? Du vil tjene ubegrenset 1,5% kontant tilbake på alle dine kjøp. Plus, hvis du bruker $ 500 i de første tre månedene med å åpne kortet (hei, dagligvarer), vil du lomme en $ 150 bonus.

Det er ingen årlig avgift, og tilbakebetalingsbeløpet utløper ikke. Vi sjekket Credible's årlige belønning kalkulator, og det anslår $ 417 i årlige belønninger basert på våre vaner. * (Du kan angi dine unike utgifter vaner og se hva du også vil tjene.)

Bli registrert - og 0% intro APR i 15 måneder - her.

*Årlige belønninger beløp vil endres basert på beløpene du oppgir. Navn og definisjoner for månedlig utgiftskategori kan variere mellom utstedere, og kategorier kan ikke justere en-til-en.

Informasjonen til Chase Freedom Unlimited-kortet har blitt samlet uavhengig av The Penny Hoarder.Meninger som er uttrykt her, er forfatterens alene, ikke kredittkortutstederens, og har ikke blitt vurdert, godkjent eller på annen måte godkjent av kredittkortutstederen. The Penny Hoarder er en partner av troverdig.

Strek dine penger videre

Når du betaler med et kreditt- eller debetkort, må du gjøre kjøpet dobbeltbetalt ved å koble kortet med en automatisk besparelsesapp - vår favoritt er Acorns.

Når du kjøper med et kort som er koblet til appen, vil Acorns automatisk runde opp til neste dollar og sette inn "digital forandring"I din Acorns-konto.

Deretter investerer de pengene i super enkle porteføljer for å hjelpe pengene dine til å vokse. Det er en kul måte å tjene litt ekstra penger mens du handler - du vil nok ikke gå glipp av den løse forandringen uansett, så hvorfor ikke sette den på jobb?

8. Ta et bilde av kvitteringen din

Ett siste skritt!

Rebate Apps

Når du har husene dine hjemme, kan du åpne dine Ibotta- og Checkout51-apper for å finne flere rabatter for alt du kjøpte.

Disse appene er populære for de utrolige besparelsene de tilbyr på dagligvarer, men du kan også finne tilbud på andre detaljhandler.

Sjekk om kontanter er tilbake på alle dine kjøp, inkludert online bestillinger du har levert, og husk å legge inn varene når de kommer.

Kvittering Pal

Selv om du ikke finner rabatt for dine varer, kan du likevel tjene penger bare ved å ta et bilde av kvitteringen din med en annen kul app vi har funnet.

Kvittering Pal lar deg bokstavelig talt tjene penger bare for å snappe et bilde av kvitteringen din - uansett hva du kjøper.

Når du tar et bilde av kvittering, vil Mottakelses Pal belønne deg med poeng du kan innløse for gavekort. Kvitteringsdataene dine brukes anonymt med andre til markedsundersøkelser.

Du må kanskje vente som app staggers i deltakere for sine forbrukerpaneler. Alt du trenger å gjøre er å laste ned appen og registrere deg med e-postadressen din, og du vil bli varslet når den godtar nye brukere.

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer.

Skrive Inn Din Kommentar