Liv

Home Sweet Home: Dette verktøyet hjelper LGBTQ Homebuyers Unngå diskriminering

Home Sweet Home: Dette verktøyet hjelper LGBTQ Homebuyers Unngå diskriminering

Å kjøpe et hjem er spennende, men det er mange faktorer å vurdere før du tar en endelig beslutning om hvor du skal bo.

Du må finne ut om området har de fasilitetene du leter etter, hvordan og hvor du skal få det beste boliglånet, og hvis eiendommen er en god langsiktig investering.

Det er også viktig å forstå føderale, statlige og lokale lover før plunking ned en haug med penger på et nytt hjem.

Mange føderale lover beskytter homebuyers mot diskriminering basert på ting som rase, alder, religion eller nasjonal opprinnelse. Lover som beskytter mot LGBTQ-diskriminering, er imidlertid opp til individuelle jurisdiksjoner for å opprette (eller ikke) slik de velger.

Nettsted for eiendomsmegling Trulia har nettopp rullet ut et kjempefint nytt verktøy for å hjelpe medlemmer av LGBTQ-fellesskapet å finne ut hvilke nabolag som er innbydende til mennesker med hvilken som helst seksuell orientering og kjønnsidentitet.

Hvordan Trulias lokale juridiske beskyttelse fungerer

Lokale juridiske beskyttelsesfunksjoner er bygget rett inn i Trulias sider for eiendomsdetaljer.

Det gjør det mulig for potensielle huseiere å fortelle et øyeblikk om samfunnet de ser på, beskytter LGBT-personer mot bolig-, sysselsetting og diskriminering på offentlig innkvartering.

(Merk: Resultatene representerer ikke queer og spørger folk. Mer om det om et minutt.)

Bare skriv inn en bestemt adresse i søkefeltet eller klikk på en eiendom som er oppført på en nabolags kartside.

Lokale juridiske beskyttelsesresultater vises automatisk i delen Hjemdetaljer, sammen med andre detaljer, for eksempel en beskrivelse av hjemmet og dets funksjoner.

Det nye verktøyet får sin juridiske beskyttelsesinformasjon ved å samle data fra Movement Advancement Project, en organisasjon som tilbyr forskning på LGBT-personer.

Det omfatter for øyeblikket ikke data for queer eller spørre folk fordi "queer" eller "questioning" ikke er konsekvent definert fra et politisk perspektiv, slik at dataene fra vår partner ikke inneholder spesifikke referanser til personer som identifiserer som "queer 'eller' spørsmålstegn ', sier Tim Correia, Trulias daglig leder og senior vice president.

Correia notater er det andre grupper som ikke er beskyttet av føderale homebuying anti-diskrimineringslover og LGBT-spesifikke data er bare et "utgangspunkt" for Trulias nye lokale juridiske beskyttelsesfunksjon.

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun elsker å fortelle leserne om rimelige måter å leve sitt beste liv, så se henne på Twitter (@lisah) hvis du har et tips å dele.

Skrive Inn Din Kommentar