Liv

Hvordan holde bilen kjørt jevnt Når været utenfor er fryktelig

Hvordan holde bilen kjørt jevnt Når været utenfor er fryktelig


Vinter er min minst favoritt sesong.

Jeg hater å føle meg kald. Jeg avskyr voluminøse jakker. Og jeg tror snø er pen for bare ca 30 sekunder.

Jeg vet jeg er ikke den eneste der ute som føles på denne måten. Og hvis biler hadde følelser, er de sannsynligvis også elendige i blustende vintervær.

Icy veier kan gjøre dekkene glidende. Frysningstemperaturer kan føre til at væskene blir tykkere, noe som gjør det vanskeligere for bilen å fungere skikkelig.

Å ha bilen kuttet ned på siden av veien er forferdelig, men det er 10 ganger verre når vindkulden er under null og der er en fot av snø stablet opp.

Heldigvis delte Car Care Council følgende tips om hvordan du skal forberede bilen din om vinteren, slik at du kan holde den i gang med å løpe effektivt og unngå veihjelp og pricy turer til verkstedet.

Og vær så snill, hvis din by, fylke eller annen jurisdiksjon har utstedt en reise rådgivende å holde seg utenfor veiene, Vær så oppmerksom på advarselen, og vent ikke ut før forholdene anses sikre å kjøre igjen.

6 enkle måter å vinterlegge bilen din på

  1. Fyll opp !: Ikke la tanken falle under halvfullt. En lav tank øker sjansen for fuktdannelse i gassledninger og potensielt frysing.
  2. Hold opp trykket: Kaldtemperatur kan føre til at dekktrykket faller, så sørg for at du kontrollerer dekketrykket, selv i reservedeler. Du vil kanskje vurdere å bruke snødekk hvis snø og is er et problem hvor du bor.
  3. Se opp for lekkasjer: Sørg for at eksossystemet er sjekket for karbonmonoksidlekkasje. Kullmonoksid er luktfri, og å puste inn for mye kan være dødelig. Det er spesielt viktig å være oppmerksom på lekkasjer om vinteren som du kjører med vinduene opp hele tiden.
  4. Ikke hopp over din oppvarming: Når temperaturen faller under frysing, gi bilen litt tid til å varme opp. Dette gjør at oljen i motoren og overføringen sirkulerer og blir varm.
  5. Bruk lavviskositetsolje: Bytt fra 10-W30 olje til 5-W30 olje fordi fortykket olje kan gjøre det vanskelig å starte bilen din i kaldt vær. Lavviskositetsoljen vil flyte bedre mellom bevegelige deler når temperaturen fryser.
  6. Hold en klar frontrute: Overvei å bruke kaldvannsvaskervæske og et spesielt vinterrudeblad for å holde synligheten ren under snøbrus.

Car Care Council anbefaler også at du har en pålitelig profesjonell, sjekke kjøretøyet ditt hvis du har eksisterende bilproblemer, da forkjølingen kan forstørre disse problemene.

Selv om forebyggende omsorg alltid er nøkkelen til å holde ut i bilverkstedet, kan du ikke forutsi det uventede. Rådet anbefaler fører til å holde et nødsituasjonskit i sine biler med en isskraper, en snøbørste, jumperkabler, lommelykt, tepper, ekstra klær, flaskevann, tørrmat snacks og nødvendig medisinering.

Hold deg trygg og vær varm!

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar