Liv

Klar til å kjøpe et hus? Disse er de 10 beste postnummerene for første gangs hjemme kjøpere

Klar til å kjøpe et hus? Disse er de 10 beste postnummerene for første gangs hjemme kjøpere

Å kjøpe ditt første hjem er en av de mest spennende og skremmende prosessene du vil gå gjennom som en voksen.

En overveldende belastning av faktorer koker ned til et stort spørsmål: Hvor skal du kjøpe et hjem?

For å hjelpe deg med å takle denne enorme beslutningen, har Realtor.com gjort noe av det tunge løftet. Deres 2015-liste over de heteste postnummerene i Amerika tar hensyn til alt tusenvis av vil ha i en lokal og rangerer de 10 beste stedene.

Hva gjør et nabolag flott?

Dette er det store spørsmålet - hvordan sammenligner du ett område til et annet? Her er hva Realtor.com vurderte, og hvordan de øverste postnummerene deres skiller seg ut.

Sterk lokaløkonomi og jobber

For startere er jobbutsikter fantastisk, spesielt for tusenårene i alderen 25-34 år. Arbeidsledigheten faller raskere på disse områdene enn noe annet sted i landet, og Medianinntekt for tusenår i disse postnummer er 50% høyere enn det nasjonale gjennomsnittet på $ 54.000.

gunstig

Prisen på boliger i disse områdene driver spekteret. De veies mot kostnader i omliggende områder og potensiell inntekt, slik at du vet at du ikke trenger å overlate en arm og et ben for å høste fordelene med den forlokkende beliggenheten.

Transport og fritid

Listen overveier også tilgang til offentlig transport og pendeltider. Du bør ikke kjempe mot gal trafikk mellom drømmejobben og ditt perfekte hjem!

Analytikerne tenkte også på ikke-økonomiske faktorer som nærhet til shopping og restauranter.

Utdanningskvalitet

Å finne den beste jobben for deg, faller ikke alltid sammen med å finne det beste skoleområdet for barna dine. Realtor.com adresserer også denne bekymringen - disse varme postnummerene har begge.

Hva er de heteste postnummer i Amerika?

Topping listen er 02176 i Melrose, Massachusetts.

Denne tusenårige magneten setter deg nær både Boston og Cambridge, men er mye rimeligere. Du får tilgang til en hip downtown og god offentlig transport - og på toppen av det, millennials her tjene en median husholdning inntekt på $ 88.000, en whopping 67% høyere enn andre steder i landet.

Columbus, Ohio, forstad til Worthington (43085) og Littleton, Colorado, forstad til Centennial (80122) rangert henholdsvis andre og tredje. Sjekk ut disse attraktive byene for deres tilgang til større byer uten de høye boligkostnadene.

Texas toppet statene, med tre postnummer som lager listen. Dallas forstad Plano (75023) ble rangert som fjerde, og topp 10 inneholdt også nabolag i San Antonio og Austin (en by som også skjer for å være et av de beste hjem for frilansere!)

Vil du vite mer? Se hele listen på Realtor.com.

Din sving: Har postnummeret ditt gjort listen? Hvis du vurderer å kjøpe ditt første hjem, vil du se i et av disse nabolagene?

Dana Sitar er en Staff Writer på The Penny Hoarder. Hun skriver også om skriving, arbeid, liv og kjærlighet til blogger og bøker og noen ganger ting folk bryr seg om, som Huffington Post, og den gangen hadde hun en artikkel publisert i The Onion. Følg med på Twitter @danasitar.

Skrive Inn Din Kommentar