Penger

Kom deg i form mens du tjener $ 15 + per time med denne fantastiske siden Gig

Kom deg i form mens du tjener $ 15 + per time med denne fantastiske siden Gig

Min mann og jeg har den galne visjonen om å kjøpe et hus en dag i San Francisco Bay-området.

Når jeg føler meg rastløs om dette formidable målet, begynner jeg å skanne opp måter å tjene mer penger på siden. Forrige års forsøk var inkludert selvutgivelse av en bok, hundesitting (som involverte å forsøke å roe ned en bjeffende hund mens de klarte å klage fra naboer) og dekorere og videreselge møbler jeg fant på gata. De var interessante, men jeg lette etter noe nytt i 2017.

For å starte det nye året på høyre fot bestemte jeg meg for å prøve å vandre rundt i byen og levere mat med Postmates. Det er god trening og har vært mye morsommere enn noen av mine tidligere sidespill. På den annen side, å kjøpe et hus ser fortsatt ganske tøft ut.

Hva er Postmates?

Som Grubhub, DoorDash og UberEATS leverer Postmates mat og andre produkter fra steder som kanskje ikke har egne in-house leveringstjenester. Hvis du bor i en tett nok by, tillater Postmates og DoorDash leveranser til fots.

Det er enkelt å registrere deg for å være en kurir, og du kan jobbe så mye eller så lite som du vil. Når du vil levere, slår du på appen og venter på at den skal finne en jobb i nærheten av deg.

Hvorfor Postmates er fantastisk

  • I stedet for å betale for lunsj, kan du få betalt for å gå rundt med andres lunsjer. I forrige uke tok jeg en pause fra kontoret og gjorde $ 7,50 for å gå en bestilling av McNuggets noen kvartaler.
  • For de som elsker å gå eller har fitness mål, er det en måte å plugge inn i konsertøkonomien og få betalt for å gjøre noe du liker.
  • Som noen som misliker kjøring, hadde jeg tidligere trodd at gigekonomien verden av turen og leveringstjenesten ikke var for meg. Faktisk, fordi jeg ikke skjønte at det var et alternativ, skrev jeg av Postmates da jeg først kom over det i mitt ukentlige Funcheap nyhetsbrev i fjor. Hvis du ikke har noe imot kjøring, scooting eller sykling, er disse alternativene også tilgjengelige.

Hvor Postmates kommer opp kort

  • På noen restauranter plasserer klienten ordren på forhånd, så du kan bare gå inn, plukke den opp og fortsette å gå. På andre må du bestille når du kommer dit (med Postmates debetkort), og tvinger deg til å vente i kø, og deretter vente på at restauranten skal forberede maten. Heldigvis får du betalt mer for ventetiden!
  • Det er ikke mulig å se kundens plassering før du godtar en jobb, så Du kan ikke fortelle på forhånd hvilken retning du må gå neste. Dette forhindrer meg i å godta jobber hvis jeg trenger å komme tilbake snart, siden jobben kan sende meg i motsatt retning av min neste forpliktelse! Appen vil ikke tildele vandrekjeder destinasjoner utenfor en rimelig gangavstand, skjønt. Det meste jeg har hatt å gå på, er ca. 15 minutter.
  • Tipping er oppmuntret, men jeg har funnet det bare ca 21% av kundens tips. Den gjennomsnittlige spissen blant de kundene var $ 2,87.

Hvordan komme i gang

Det er gratis å komme i gang med Postmates, men du trenger en smarttelefon for å laste ned appen (den er kompatibel med Android eller iPhone). Onboarding innebærer å fylle ut et skjema på nettet, som sender informasjonen din til en bakgrunnskontroll, og deltar i en kort orientering på et postmates-kontor.

Orienteringen er omtrent 15 minutter lang og tjener for det meste til å gi deg en isolert pose til å bære mat og et debetkort du bruker til å betale for kundenes bestillinger på restauranter. Jeg dro til en kvelden orientering, så det ikke forstyrret min standard arbeidstid.

Det tok meg noen forsøk på å få de små tingene ned. For eksempel, da en kunde nådde matposen på min første dag, var jeg fortsatt på kontorsinnstillingen og trodde han ville riste hendene! Jeg prøvde (og sannsynligvis mislyktes) å dekke dette opp. Jeg jobber også fremdeles med den beste teknikken for å transportere leveringsartikler og en paraply mens du bruker appen.

Hvor mye penger kan jeg gjøre for å levere til søster?

Leveringsutbetalingene varierer per by, og de øker basert på avstanden du reiser for å fullføre leveransen og hvor lenge du må vente på at restauranten skal oppfylle bestillingen.

Når etterspørselen er høyt som lunsjtid eller i løpet av en downpour - øker postmates utbetalinger med en multiplikator (opptil 2 ganger) for å oppmuntre flere kurere til å slå på appen.

Så langt har inntektene mine per levering variert fra $ 4 til $ 10,53. Alt sagt, jeg har gjort om $ 150 å gjøre 19 leveranser i mine første tre uker, inkludert en $ 20 registreringsbonus. Med den hastigheten jeg går, kommer dette til omtrent $ 15 per time.

Inntekter betales med direkte innskudd hver få dager, så hvis du leverer noen dager i uken, vil du se en jevn strøm av inntekt.

Hvordan tjene mer penger uten mer innsats

Hvis du er en ivrig walker og en Penny Hoarder-leser, kan du allerede ha satt opp treningssporeren din til å belønne dine skritt gjennom programmer som GymPact, Achievemint og Walgreens Balance Rewards for Healthy Choices. Disse programmene belønner deg i PayPal-utbetalinger eller i butikkbelønninger poeng for å gå.

Utbetalingene er ikke store, men siden du går for å fullføre dine leveranser, må du passe på å slå på disse passive inntektsstrømmene.

Få betalt for å komme i form

Hvis du trenger en knipling mot det nye årets løsning for å få trinnene dine, kan leveranse med Postmates hjelpe deg med å nå dette målet. Ifølge Fitbit er jeg i gjennomsnitt 14 700 skritt per dag siden jeg begynte å levere, en økning på 31% i forhold til forrige måned. Avstandene mellom restauranten og kunden har tatt meg alt fra fem til 15 minutter å gå.

Endelig en Travel Hack

Hvis du reiser i en by som bruker Postmates, Å gjøre en leveranse kan bidra til å løse den gamle turistens dilemma: finne et toalett.

Appen vil sende deg til en restaurant, og du kan bruke toalettet som betalende kunde mens maten blir forberedt. Deretter går maten til kunden, og voila! Du fant et toalett og ble betalt.

Din tur: Vil du legge til leveranser til dine vandringspenger?

Holly Gaston er en energianalytiker i San Francisco. Hun liker å finne måter å få betalt for å vandre rundt i byen.

Skrive Inn Din Kommentar