Penger

Floridians: Her er 12 Overraskende (og juridiske) måter å tjene penger på

Floridians: Her er 12 Overraskende (og juridiske) måter å tjene penger på

På dette punktet er vi alle kjent med Florida Man og de fantasifulle overskriftene han kan lage i aviser over hele staten og landet.

Jo, Floridians er en annen rase. (Som innfødt sier jeg dette på den mest kjærlige måten.)

"Leve her, og du vil aldri bli kjedelig," skriver Craig Pittman i "Oh, Florida !: Hvordan Amerikas rareste stat påvirker resten av landet."

Jeg kan attestere: Florida er ikke kjedelig. Men det er ikke bare overskriftene vi tar til et annet nivå; det er måten vi tjener penger på.

13 Florida måter å tjene penger i Sunshine State

Nå, The Penny Hoarder forsøker å være praktisk (og ansvarlig), så vi vil ikke fortelle deg om Florida mannen som ringte 911 for å sjekke på hans avkastning. Eller den florida mannen som angrep en minibank med en hatchet. (Vi er virkelig i hatchets her, tilsynelatende.)

Dette er ekte - juridiske måter Floridians tjener penger.

Sett deg tilbake i din plenestol, pakk kyllingmynten Pub Sub og begynn å lese listen vår.

1. Invester i fast eiendom - uten å forlate din sofa

Eiendom er varmere enn en strand akkurat nå.

En Penny Hoarder-bidragsyter forteller oss hvordan han har investert i fast eiendom gjennom årene, inkludert å kjøpe en $ 89,000 leilighet i Florida med kontanter.

Selv om han gjør det bra, er det fortsatt skremmende å hoppe inn i fast eiendom.

For å lette på det, vurder noe enklere. Du kan komme i gang med en investering på bare $ 500. Et selskap som heter Fundrise gjør alt tungt for deg.

Gjennom Fundrise Starter Portfolio, pengene dine vil bli delt inn i to porteføljer som støtter privat eiendom rundt om i USA.

Dette er ikke en uklar investering, skjønt. Du kan se nøyaktig hvilke egenskaper som er inkludert i porteføljene dine - som et sett med townhomes i Snoqualmie, Washington, eller en leilighetskompleks i Charlotte, North Carolina.

Du kan tjene penger gjennom kvartalsvise utbetalinger og potensiell verdsettelse i verdien av aksjene dine, akkurat som en aksje. Kontantstrømmen kommer vanligvis fra rentebetalinger og eiendomsinntekter (for eksempel leie).

(Men husk: Investeringer er i fare. Mens Fundrise har betalt utbytte hvert kvartal siden minst Q2 2016, er utbytte og hovedstoler ikke garantert.)

Du betaler en 0,85% årlig kapitalforvaltningsavgift og en 0,15% årlig investeringsrådgivningsavgift.

Interessert? Kom i gang med Fundrise her.

2. Kanalen din barndom og bli en havfrue

Y'all. Dreams gjøre bli sant.

Du kan få betalt for å leve unda da sea som en havfrue.

Vi tilbrakte en dag med profesjonelle havfruer på Weeki Wachee State Park i Florida. Vi besøkte til og med en mermaid-ansettelsesarrangement.

Den eneste fangsten? Du må være en sterk svømmer. Du må også være villig til å gjøre maksimalt $ 12 i timen som en Florida statsarbeider.

Men hei, for noen er det verdt å leve en livslang drøm.

3. Finn en jobb-hjemme-jobb

Nå kan du ta notater fra Colleen McGrath Lilley, en St. Petersburg, Florida Supermom som startet sin egen virksomhet hjemmefra. Men hvis du ikke er klar til å gå all-in, ikke bekymre deg.

Du kan finne en ekstern mulighet i nesten hvilken som helst bransje - fra kundeservice til grafisk design til helsevesenet. Hvis du ikke er sikker på hvor du skal begynne, anbefaler vi å søke jobb-hjemme-jobber hos ZipRecruiter.

ZipRecruiter automatiserer automatisk søket ditt, noe som betyr at det trekker opp muligheter som er tilgjengelige i ditt område. (Ja, selv arbeid fra hjemmet har statlige restriksjoner.)

Tilbring litt tid på å lese oppføringene. Hvis du vil ha enda flere alternativer, bla gjennom vår liste over jobbsøkingssteder for arbeid fra hjemmet.

4. Få betalt for å miste vekt

Lytte. Å miste vekt og komme i form er lettere sagt enn gjort. (Jeg har sagt dette i mange år nå, og det har ikke blitt gjort ...)

Men vil litt penger motivere deg?

Det motiverer Florida bosatt Marcie Hagner, som har satset på sine vekttap mål gjennom HealthyWage. Hvis hun kan miste 50 pundene hun satser hun kunne, vil hun lomme $ 862.

Les mer om hvordan hun finner motivasjon til å gå ned i vekt gjennom HealthyWage.

5. Tjen hundrevis tilbake på dagligvarer

Når Colleen Rice, The Penny Hoarder's e-postmarkedsføringsekspert, flyttet til Florida, brukte hun Ibotta, en tilbakebetaling-app, for å hjelpe henne med dagligvarer.

"Det holdt oss fra å bo på Ramen," innrømmet hun.

Siden 2013 har Rice banket mer enn $ 300 gjennom Ibotta. Hun har gjort det gjennom tøff tid, men hun bruker fortsatt appen til å tjene penger på litt av alt - fra dagligvarer til hotelllopphold.

På den tiden skrev vi denne historien, vi sjekket ut noen få bemerkelsesverdige avtaler, inkludert:

 • 15% kontant tilbake fra overstock.
 • 4% tilbake fra Hotels.com.
 • $ 2,50 tilbake på Dunkin 'Donuts Cold Brew Packs.
 • $ 3 tilbake på Blue Moon.
 • $ 1 kontant tilbake på Windex.
 • 25 cent tilbake på kvitteringselementet.

Når du har tjent $ 20 tilbake, kan du betale ut. I tillegg, når du fullfører ditt første tilbakebetalingstilbud, vil du tjene en $ 10 bonus.

Lese vår fulle Ibotta-gjennomgang - deretter bli registrert.

6. Vinn Florida Lottery Play Free Scratch-offs

Err, ikke spill alle pengene dine unna. Dessuten, ta en titt på hva som skjedde da disse menneskene faktisk vant lotteriet ...

I stedet, spill gratis digitale skrapelodd på Lucktastic. Alt du trenger å gjøre er last ned appen og begynn å skrape.

Øyeblikkelige gevinster spenner fra $ 1 til $ 10.000. Du kan også tjene tokens, delta i konkurranser og spille spill.

7. Lei din ekstra plass - eller sofa

Har du et ledig rom? Kan også bruke Airbnb til å tjene penger på å notere den til leie.

Hvis du er en god vert med en ønskelig plass, kan du legge til hundrevis - tusenvis av dollar til din sparingskonto med Airbnb.

Og det er ingen grunn til at du ikke kan være kreativ. I Florida fant vi "The Ritz," et lite hjem i Orlando. På den tiden skrev vi dette, det ble oppført for $ 106 per natt.

Noen få enkle trinn kan gjøre forskjellen mellom en stor opplevelse og en mindre enn tilfredsstillende en.

Her er noen tips:

 • Lag ledig plass under høye etterspørselstider i ditt område. Tenk: konserter, konvensjoner og sportsarrangementer.
 • Vær en god vert, og lager din plass med toalettsaker du forventer på et hotell - toalettpapir, såpe og håndklær.
 • Vær personell. Mange reisende vender til Airbnb for personlig berøring de ikke finner på kommersielle eiendommer.

Her er lenken for å registrere deg som en Airbnb-vert.

(Hosting lover varierer fra by til by. Vennligst forstå regler og regler som gjelder for din by og oppføring.)

8. Praksis Retail Arbitrage

Høres aggressiv, ikke sant? Detaljhandel arbitrage er også kjent som "clearancing", noe som betyr at du kjøper clearance elementer og videreselger dem for en høyere pris.

Her er et eksempel: Florida bosatt Justin Cupler har gjort dette i seks år nå. Sammen med konaens raffinerte couponing og clearance-spotting evner, har duoen videreselget varer på eBay, Amazon, Facebook markedsplass og salg på gårdsplassen.

Cupler anslår at fulltidsprosessen kan bringe inn seks figurer i året.

Før du gir det en prøve, les hans detaljhandel arbitrage tips.

9. Få betalt for å drikke øl

Har du hørt om mystery shopping? Du får betalt for å gå til en matbutikk, bensinstasjon, restaurant eller i dette tilfellet et bryggeri, og gi anonym tilbakemelding.

Sjekk ut Secret Hopper. (Clever, ikke sant?) Selskapet ser etter detaljorienterte øl-drivere å hoppe rundt til forskjellige bryggerier og objektivt vurdere og vurdere deres erfaringer.

En Penny Hoarder ga konserten et forsøk. Han betalte $ 16 på sitt besøk til et lokalt bryggeri. Secret Hopper betalte ham $ 20 via PayPal innen få dager.

Så, nei, du kommer ikke til å bli rik, men du får gratis øl, og det gjør oss hoppy. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg, så vil det kontakte deg når du trenger det.

Bonus: Vil du bli betalt mer enn det? Vurder å bli en lokal pedal pub pilot og lede besøkende rundt i byen, vel, en gigantisk sykkel som de blir mer og mer inebriated.

10. Finn uanmeldte penger

Statskassen i hele USA har mer enn 43 milliarder dollar i uoppkrevne midler, ifølge New York Times. Bare sitter rundt! Venter på at du kommer til å spille, har du mistet og funnet.

I 2017 slo en South Carolina-mann jackpotten. Han fikk en telefonsamtale fra statens kasserer og lot ham få vite at han hadde rett til $ 763 000 i uoppfordrede penger. Det er som 63 år med leie.

Vi anbefaler deg å være forsiktig med samtaler som dette; de kan være svindel. Men du kan ta saker i egne hender og se om du har noen uoppfordrede penger som flyter rundt.

Sjekk med Florida Treasure Hunt nettside for å se hva du kanskje mangler.

Penny Hoarder-leseren Kelli Howell fulgte vårt råd og utførte et raskt søk. Dessverre hadde hun ikke noen uoppfordrede penger - men mannen gjorde det.

"Da jeg rullet igjennom, så jeg navnet hans og hans midtre begynnelse," sier hun. Hun ba ham om å bekrefte sin gamle Florida-adresse; han vokste opp i Tampa. Sikkert nok var Mark Howell berettiget til $ 56 fra en "modnet forsikring."

Kelli søkte straks hennes andre familiemedlemmers navn. Hennes mann var den eneste som hadde penger til å kreve. Og sikkert, det er $ 56, men det er ikke dårlig for en uventet sjekk, ikke sant? Vi tar det!

11. Kapitaliser Floridas (Ahem, rare) omdømme

Ja, Florida har et rykte. Hvite sandstrender, narkotika-induserte zombier, berusede opossums, orkaner, gamle mennesker, haj observasjoner, berømte seriemordere, palmer ...

Vi vet; Vi har hørt alt. Men du kan kapitalisere på vår stat unike. Ta notater fra disse Floridians:

 • På 25, mens han satt på sin foreldres sofa i Connecticut, hadde Bryce Rohrer, da 25, en nå eller aldri åpenbaring. Han ønsket å starte en hai-dykkingsvirksomhet. Så etablerte han Florida Shark Diving i Jupiter, Florida.

I fjor fulgte han ham på en tur for å chatte forretninger - og til gratis dykk med haier.

 • Florida er varmt. Stephen DiMare kapitaliserte seg på varmen ved å åpne en gourmet popsicle butikk kalt The Hyppo. Ved oppstart innrømmer han å sove på tregulvene i flaggskipet i St. Augustine, Florida. Men venture har lønnet seg. Hyppo har nå 12 steder over hele staten.
 • Også i St.Augustine, finner du Doug Stenroos, som leder spøkelsesreiser gjennom den historiske byen. Den 71 år gamle pensjonerte historien buff lommer om $ 400 for en to-timers spasertur.

12. Åpne en Chick-fil-A Franchise

Chick-fil-A er en fast food staple her i Florida, så hvorfor ikke vurdere å åpne en franchise?

Det koster bare rundt $ 10 000 - pluss du får en levetidstilførsel av Chick-n-Minis. Nå sier vi bare fordi det koster rundt $ 2 millioner for å åpne en Taco Bell. Eller vurder kostnadene for din høyskole grad. Selv i staten, er det sannsynligvis ikke noe sted nær $ 10.000.

Les mer om starter opp en Chick-fil-A-franchise.

Klar til å tjene penger i Florida?

Memes til side, Florida er en ganske fantastisk stat - og det er også penger som gjør det mulig.

Og hei, hvis ingen av de ovennevnte ideene inspirerte deg, prøv å gå python jakt.

Carson Kohler ([email protected]) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er en stolt Florida-innfødt.

Skrive Inn Din Kommentar